Debate, ki niso vezane na ostala področja...

XTR
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a XTR Sr apr 20, 2005 6:28 pm

URBY je napisal/-a:a lahko da kdo link od oglasa od cliota, ne samo od slike

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=336406

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Sr apr 20, 2005 6:35 pm

ice je napisal/-a:Hja, kaj naj ti rečem.... sam prodajam cliota z vso dodatno opremo za tok denarja kot nekdo k ga ma sfookanga in praktično nkol opranga ter z jeklenimi platišči... pa ne gre, res pa da tudi sam se nisem nekaj zavzel da bi ga prodal - ni časa ;) no danes je le prvi ogled - avto pa mam v oglasnikih kakšen mesec ali celo več :)

p.s. folk je čist neresen, se zmeniš za dan ogleda potem te pa ne pokliče več... se 3x zgodil to. Če ga kmal ne prodam, ga bom vrjetn dal kar kakšni avtohiši pa pozabu na tistih 200čukov....

200k? :? V malgaju bi nam dal za scenica vsaj POL milijona manj, kot bi ga lahko prodal sami. :roll:

Uporabniški avatar
Cliosport
Novinec

Napisal/-a Cliosport Sr apr 20, 2005 7:12 pm

Ma te avtohiše nategujejo sam sebe. Bil sm enkrat pr podajalcu in je reku da mi ga odkupi po Eurotaxu... Valda je to najslabše kar ti lahka ponudi. Sem mu reku da pridem cež 5 minut nazaj. Šel sem na njihov park plac in pogledal podoben avto in šel nazaj not in mu reku; kaj un avto ma tud ceno po Eurotaxu al kaj? PA je sam zardel :oops: .
Valda morjo od nečesa žvet, ne pa da zaslužjo enmu avtu 10-20 posto. Tuki bi mogu bit za preprodajalce tak zakon, kot pri nepremičninah. 2 posto marže in pika :twisted:
I feel very Olimpic today

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če apr 21, 2005 11:15 am

Cliosport je napisal/-a:Ma te avtohiše nategujejo sam sebe. Bil sm enkrat pr podajalcu in je reku da mi ga odkupi po Eurotaxu... Valda je to najslabše kar ti lahka ponudi. Sem mu reku da pridem cež 5 minut nazaj. Šel sem na njihov park plac in pogledal podoben avto in šel nazaj not in mu reku; kaj un avto ma tud ceno po Eurotaxu al kaj? PA je sam zardel :oops: .
Valda morjo od nečesa žvet, ne pa da zaslužjo enmu avtu 10-20 posto. Tuki bi mogu bit za preprodajalce tak zakon, kot pri nepremičninah. 2 posto marže in pika :twisted:

Tuki zelo velja rek, da bogati nimajo nikoli dovolj. V malgaju bi nas prikrajšal za 500k, krulc v moravčah nam je pa prodal puntota za 100k več, kot ga je kupu. S tem, da je mel cca 30k stroškov z popravilom. :bonk Za postrelt... :/:o:/

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Če apr 21, 2005 2:24 pm

MacTron je napisal/-a:hahah najbolj mi grejo pa taksni oglasi na smeh

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=335164
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=333542#

dej nehi a zato ker ma 17" je pa 2 milj :) ...pa 95l dej nehi
konjev je pa tud za prestet :P
to ni res al pa 98l
te so tko socne...

mislem da bi ti za svojga tut hotu čim več, se bo že en najdu k bo dav tolk za avto :roll:

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če apr 21, 2005 2:44 pm

mojster je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:hahah najbolj mi grejo pa taksni oglasi na smeh

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=335164
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=333542#

dej nehi a zato ker ma 17" je pa 2 milj :) ...pa 95l dej nehi
konjev je pa tud za prestet :P
to ni res al pa 98l
te so tko socne...

mislem da bi ti za svojga tut hotu čim več, se bo že en najdu k bo dav tolk za avto :roll:

Da bo dal kdo 2M za 10 let star avto? Take bi spadale glih v uno temo o avto netu. Komedija. :roll:

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Če apr 21, 2005 2:50 pm

Vi k ste pametni poglejte cene za take avtomobile!! :bonk
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Če apr 21, 2005 2:57 pm

metallic je napisal/-a:Da bo dal kdo 2M za 10 let star avto? Take bi spadale glih v uno temo o avto netu. Komedija. :roll:

glede nemcev se noben ne prtožuje k majo tut navite cene :ue

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če apr 21, 2005 3:02 pm

Jeb@t ga , un k prodaja nej da normalno ceno. Da so cene navite, so pa samo za loleke ;)
Slika

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Če apr 21, 2005 3:10 pm

zmer se najde en osu k je prpravlen dat tolk za avto :) treba je samo čakat

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če apr 21, 2005 3:19 pm

metallic je napisal/-a:
Cliosport je napisal/-a:Ma te avtohiše nategujejo sam sebe. Bil sm enkrat pr podajalcu in je reku da mi ga odkupi po Eurotaxu... Valda je to najslabše kar ti lahka ponudi. Sem mu reku da pridem cež 5 minut nazaj. Šel sem na njihov park plac in pogledal podoben avto in šel nazaj not in mu reku; kaj un avto ma tud ceno po Eurotaxu al kaj? PA je sam zardel :oops: .

Tuki zelo velja rek, da bogati nimajo nikoli dovolj. V malgaju bi nas prikrajšal za 500k, krulc v moravčah nam je pa prodal puntota za 100k več, kot ga je kupu. S tem, da je mel cca 30k stroškov z popravilom. :bonk Za postrelt... :/:o:/

Al bi ga on mogu kupit za npr 1miljon in ga sel prodajat za 1000.005k al kaj, jao ej nekej pa morjo zasluzt. In ce je to tko dober biznis, zakaj potem vsi ne odpiramo avtomarkete
Slika Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če apr 21, 2005 3:32 pm

Mogoče sm narobe napisu, to je blo mišljeno kot pohvala. :oops: ;)

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če apr 21, 2005 3:45 pm

mojster je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:Da bo dal kdo 2M za 10 let star avto? Take bi spadale glih v uno temo o avto netu. Komedija. :roll:

glede nemcev se noben ne prtožuje k majo tut navite cene :ue

Od švabov so za 2M '95 na voljo zgolj M3, S6,... by avto.net. "Malce" boljša avtomobila kot CRX, a? ;)
No, če se bo najdu kdo, ki bo dal tolk za avto, kul... :?

Uporabniški avatar
Cliosport
Novinec

Napisal/-a Cliosport Če apr 21, 2005 7:15 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Al bi ga on mogu kupit za npr 1miljon in ga sel prodajat za 1000.005k al kaj, jao ej nekej pa morjo zasluzt. In ce je to tko dober biznis, zakaj potem vsi ne odpiramo avtomarkete

Ko ravno govoriš o številu preprodajalcev; poglej si avto.net, salamonca, avtosejem in mi potem povej kolk jih prodajo lastniki in kolko preprodajalcev. Mislim da ni potrebno razlagat....
Poglej si mal s kakšnimi avti so vozjo lastniki teh salončkov in ti bo takoj jasn kolk majo marže.
Še neki Orion je bil oderuh ko je ponuju take kredite, a lastni salonov pa niso ko postavjo take marže :evil: :?:
I feel very Olimpic today

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Napisal/-a ahiM Če apr 21, 2005 8:15 pm

Ja pa kaj vsi tok pi*dolirate čez cene. Če je cena previsoka, oz. vam ni všeč, anostavno avta ne kupite oz. za ta keš ubavte kej druzga, zagotovo bojšga. Vsaj jest bi tko naredu.
Glede avtohiš je pa pač tko, da morjo služt svoj kruh, je*iga. Boli te organ, itak bojo slej ko prej sami pogruntal, da neki ne štima, če jim avto stoji pol leta na parkirišču. Še vedno se najdejo ugodne ponudbe - sej drgač pa nebi ničesar prodal.
Če kupujete pa nemca, pa rajš pejte na Autoboerse.de al pa Autoscout24 in si ga uvozite, tam jih je ko listja in trave.
In še, če prodajate avtomobil, potem ga prodajajte kot se spodobi. Vključno s slikami (opranih) avtov, vsemi pomembnejšimi podatki itd., da kupec ve, kaj kupuje.
Glede cen je tko - eno je vaša, subjektivna cena, drugo je tržna cena avta. Sej vsak prodajalec svojo robo hvali, ni hudič da se isto ne dogaja pri avtomobilih. Ampak če hočeš najti kupca oz. stranko, jo nekako moraš privabit in na žalost nekaterih, je tu glavna ravno cena.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če apr 21, 2005 11:37 pm

Voith je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:N ko ste že tok pametni pa še men povejte zakaj ne prodam avta v podpisu.

rastaman vajbrejsn yea :D greenhouse nared is te skode ;)

drgac pa kul oglas, ce bi kupoval skodo, sigurn bi tvojo nabavu za 50g tistga kar bo prsl iz moje najnovejse pridobitve :D -> http://gallery.photo.net/photo/3285135-lg.jpg

Zakaj rastafarjanstvo vsi tako stereotipno razumete kot kajenje trave ??
Je še vse kaj druzga kot sam to.
Ja za 50 gramov bom pa bl švoh dobu. :P

Sem popravil oglas. A zdej kdo kup ? :P
S prejšnjo verzijo sm pa le naklepov čez 600 ogledv v štirih dneh.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Pe apr 22, 2005 5:07 am

ahiM je napisal/-a:Ja pa kaj vsi tok pi*dolirate čez cene. Če je cena previsoka, oz. vam ni všeč, anostavno avta ne kupite oz. za ta keš ubavte kej druzga, zagotovo bojšga. Vsaj jest bi tko naredu.
Glede avtohiš je pa pač tko, da morjo služt svoj kruh, je*iga. Boli te organ, itak bojo slej ko prej sami pogruntal, da neki ne štima, če jim avto stoji pol leta na parkirišču. Še vedno se najdejo ugodne ponudbe - sej drgač pa nebi ničesar prodal.
Če kupujete pa nemca, pa rajš pejte na Autoboerse.de al pa Autoscout24 in si ga uvozite, tam jih je ko listja in trave.
In še, če prodajate avtomobil, potem ga prodajajte kot se spodobi. Vključno s slikami (opranih) avtov, vsemi pomembnejšimi podatki itd., da kupec ve, kaj kupuje.
Glede cen je tko - eno je vaša, subjektivna cena, drugo je tržna cena avta. Sej vsak prodajalec svojo robo hvali, ni hudič da se isto ne dogaja pri avtomobilih. Ampak če hočeš najti kupca oz. stranko, jo nekako moraš privabit in na žalost nekaterih, je tu glavna ravno cena.

Zato, ker bi recimo rad imel willija, pa sm vidu enga '94 mislm da za 1.2M. Seveda razf... u nulo. Še enih 300k dam zraven, pa imam A8 V6 v končni fazi... :roll:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe apr 22, 2005 7:35 am

Bel-Tirid je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:

Al bi ga on mogu kupit za npr 1miljon in ga sel prodajat za 1000.005k al kaj, jao ej nekej pa morjo zasluzt. In ce je to tko dober biznis, zakaj potem vsi ne odpiramo avtomarkete

jaz, npr. sem mojega clia nedavno prodal avtohiši za 1.520.000 sit, čez par dni pa sem zasledil, da ga prodajajo za 1.590.000, s tem da so morali zamenjati hin ležaj, zrihtati poseden sedež, ga dati na kemično čiščenje zaradi grdega madeža na sedežu in še narediti servis (zadnji pri 50k km, avto je imel ob prodaji 70k km)...tako da mislim, da nekih blaznih denarjev tu ni, pravzaprav sem se vprašal ali se jim sploh splača...

sicer pa sem avto raje prodal avtohiši, mi vsaj ne bo čez 1 mesec prišel kdo težit, da mu je crknila žarnica...morda bi prek avtoneta dobil zanj pokojih 100k več, ampak moj čas in napor, ki bi ga vložil v to, je pa tudi nekaj vreden...
GTI
ITR
E30
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov