Mumbley je napisal/-a:Za yarisove motorje je značilno da so ekonomični po mestu, ko pa jih stisneš pa se poraba podvoji.
krt206 je napisal/-a:yaris 1.3 trenutna 64l, max povprečna 13l
D.J. je napisal/-a:krt206 je napisal/-a:yaris 1.3 trenutna 64l, max povprečna 13l
Čak, a to dejansko cel tank povprečno porabo 13l?Kaj si ga skoz vozu v prvi v blokado?
Jest sem v prvih mesecih (torej, ko avto še ni popolnoma ulaufan), ko sem ga začel tiščat po tistih 1000km imel max porabo 7.2l, zdele sem mel nazadnje 6.6l pa ga nisem šparal, ker sem se gonu po Jančah pa okol Litije. Se je kr vrtel do 4, 5krpm. Je pa res, da je motor skos laufu
Zato se mi zdi tvoja poraba "rahlo" nemogoča, razen če seveda meriš po board kompu, ker tist je pa čist zmeden..
killah bee je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:R19 16V trenutna poraba 94,9 litra, povprečna pa 27,7. Drgač pa povprečna 25 litrov v R5 GTT, če sem jo res žgal do konca.
u kolk stopinjski klanc si mel tako trenutno, vsaj jaz nisem pri meni zasledil te cifre,ne gledam tolk na trenutno :P
URBY je napisal/-a:M3 je napisal/-a:
fotrovega golfa 4 SDI sem spravil na 16l povprečne
A je to sploh mogoče?????Saj drugač pije ja ene 5 do 6 litrov.
Sazo je napisal/-a:URBY je napisal/-a:M3 je napisal/-a:
fotrovega golfa 4 SDI sem spravil na 16l povprečne
A je to sploh mogoče?????Saj drugač pije ja ene 5 do 6 litrov.
To pa tud jest ne vrjamem....da bi meu sdi tok povprečne porabe...tok jo ma 1.8T ne pa sdi k ne gre nikamor....75KM al kok ma....
M3 je napisal/-a:normalno da nisem normalno vozil, kot je nebivedu napisaql zgoraj 1 do blokade 2 do
blokade 3 do blokade.....
se da se da, vse se da!
Mumbley je napisal/-a:M3 je napisal/-a:normalno da nisem normalno vozil, kot je nebivedu napisaql zgoraj 1 do blokade 2 do
blokade 3 do blokade.....
se da se da, vse se da!
Kakšen avto pa imaš da v prvi prideš do blokade?
Vse avte katere sem teral v prvi kolikor gre je vrglo ven iz brzine ter nabilo obratomer še čez blokado.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov