Debate, ki niso vezane na ostala področja...

LCA
Nov uporabnik

Napisal/-a LCA Ne maj 08, 2005 9:03 am

Čaki mal, ti si enmu na privat dvorišče zapelu in tam parkiru in pol celo dubu kartonček ker ti ga je butnu? Pa kaka država je to, kriminalce in bedne parkirače ( to si ti) ščiti bol kot poštene državljane.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne maj 08, 2005 9:07 am

LCA je napisal/-a:Čaki mal, ti si enmu na privat dvorišče zapelu in tam parkiru in pol celo dubu kartonček ker ti ga je butnu? Pa kaka država je to, kriminalce in bedne parkirače ( to si ti) ščiti bol kot poštene državljane.

tisti ,ki stoji ali tisti, ki se premika, kaj misliš kdo je kriv? :roll:
HALO! Mal nazaj v avtošolo...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

LCA
Nov uporabnik

Napisal/-a LCA Ne maj 08, 2005 9:10 am

Si kdaj slišal kaj pomen privat zemljišče? Skrajšano pomen da tujc tam nima kej delat, še manj svoj avto parkirat tam. Kaj misll da je boga za j***a prjel k je škodo nabavu in bo zdej okrog pederiru pa ljudem na dvorišče parkiraval? sej pri nas so tud pa so avti dobival čist nov videz :)

Gost

Napisal/-a Gost Ne maj 08, 2005 9:32 am

dejte tole zaklent, ker se je zgleda najdu en, k je tipu fovš, da je dobu kuponček in ma zdj lepo poštiman avto.

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Ne maj 08, 2005 9:36 am

i think we have a ban here.

LCA
Nov uporabnik

Napisal/-a LCA Ne maj 08, 2005 9:45 am

Očitno vam kultura ni znana, ne veste da se drugim na privat parkirišče ne parkirava. Verjetno noben od vas ni dal par 10 miljonov sit samo za zemljo, tko da niti ne veste kak je filing k en misl da ti bo na tvojem dvorišču pametoval.

POWER MAX
Nov uporabnik

Napisal/-a POWER MAX Ne maj 08, 2005 10:11 am

1.8T je napisal/-a:Cela Gorenjska vozi klepat k Brelihu v Skofjo Loko. Sicer je prezaseden in ni najbolj hiter, naredi pa zelo dobro. Govorim iz lastnih izkusenj. Kar se pa pooblascenih servisov tice, jaz moj voz vozim samo in izkljucno na Servis Stern Kranj.

/jan

za en k*** nardi men je pozabu dt v barvo trdilc :roll: in veš kašna so bla vrata pol. slabi kt pa de bi jih en z motorko štrahe delu. pa še računa preveč, sam gulfa. :!:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne maj 08, 2005 11:28 am

LCA je napisal/-a:Očitno vam kultura ni znana, ne veste da se drugim na privat parkirišče ne parkirava. Verjetno noben od vas ni dal par 10 miljonov sit samo za zemljo, tko da niti ne veste kak je filing k en misl da ti bo na tvojem dvorišču pametoval.

lca a se ti zavedas tega da mi nismo v texasu ampak smo v sloveniji? pa se zavedas tega da je protipravno unicevati tujo lastnino? ce ti kdo parkira na tvojmu parkingu nimas kj z avtom obracunavat, lahko pocakas lastnika in se z njim zmens, kj vec pa ne smes. ce bi men stouku avto, bi te povozu direkt na tvojem parkingu.

LCA
Nov uporabnik

Napisal/-a LCA Ne maj 08, 2005 11:36 am

Voith je napisal/-a:
LCA je napisal/-a:Očitno vam kultura ni znana, ne veste da se drugim na privat parkirišče ne parkirava. Verjetno noben od vas ni dal par 10 miljonov sit samo za zemljo, tko da niti ne veste kak je filing k en misl da ti bo na tvojem dvorišču pametoval.

lca a se ti zavedas tega da mi nismo v texasu ampak smo v sloveniji? pa se zavedas tega da je protipravno unicevati tujo lastnino? ce ti kdo parkira na tvojmu parkingu nimas kj z avtom obracunavat, lahko pocakas lastnika in se z njim zmens, kj vec pa ne smes. ce bi men stouku avto, bi te povozu direkt na tvojem parkingu.

ne stolcemo sam avtov, lastniki niso izvzeti. Kr probi

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne maj 08, 2005 11:44 am

LCA je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:

povej kje mas parking pa da vidmo to.

LCA
Nov uporabnik

Napisal/-a LCA Ne maj 08, 2005 11:44 am

Ne mi zdej ven s takimi prhajat " če bi men kdo kej naredu na avtui, bi mu bla bla bla". To sem na forumum že miljonkrat vidu, v živo je pa čist drugač. Sej kot da sem sam jst tak, do zdej še nism vidu nobenga k bi pustu da se mu na dvorišču parkira. Pizdarija, še pred bloki morijo da kao ne smeš tam parkirat pa so javna last.
Pač lepa beseda ne zaleže, sploh je hecn k kr za brezveze tle parkirajo,ogromen parking je 10 metrov stran in je vedno vsaj 6'0% frej, nobene trgovine ni 500 m okol. Mu rečeš nej umakne avt pa se praktično smeji. Opa tko pa ne bo šlo, mu kmal ni več do smeha.
A vi bi pa drugač reagiral?

LCA
Nov uporabnik

Napisal/-a LCA Ne maj 08, 2005 11:44 am

Voith je napisal/-a:
LCA je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:

povej kje mas parking pa da vidmo to.

ne mi s takimi otroškimi

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne maj 08, 2005 11:51 am

ocitno nisi se na pravega naletu, sam res je najbol hinavska varjanta od vseh da se spravis na avto. sploh pa poznamo ograje in llisice, daljinska vrata in vse tak.

pa ce mi poves naslov pa ce si kje bliz ti lahk jutr prpelem na dvorisce 10 kubikov gradbenih odpadkov pa se kamion ti zaparkiram.

dons ni moj dan za racunalnik, se bom raj odstranu.

LCA
Nov uporabnik

Napisal/-a LCA Ne maj 08, 2005 11:57 am

Ja men se tud zdi hinavsko na avto spravljat, zatos e tega več ne dela, se ograjo zapre in lastnika počaka da pride na razgovor. Ajde če se opravič pa vse, ni panike, ni zdej mi neke škode naredu, sam če pa se dela pametnega pa tud ni kul.
Mot me ker sem enkrat skor butnu v en avto tko, sem šel v rikverc ( tema pa vse ) in zadn trenutek neki opazm in vidm da je bil en črn clio tam parkiran. Pač ne pričakuješ da je kak avto tam, in bi lahko počl za brezveze.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Ne maj 08, 2005 8:13 pm

LCA je napisal/-a:Čaki mal, ti si enmu na privat dvorišče zapelu in tam parkiru in pol celo dubu kartonček ker ti ga je butnu? Pa kaka država je to, kriminalce in bedne parkirače ( to si ti) ščiti bol kot poštene državljane.

Imaš popolnoma prav, da se nima kaj parkirat kar tko enmu na dvorišče.
Glede povzročene škode je pa tako, da nimaš prav. Sicer pa, kaj pa če bi jaz pršu k tipu na obisk?

Drugače pa, tja sem prišel res na obisk, in to v trgovino ki je v tisti hiši, na dvorišču je tabla, da je tam parkplac za stranke trgovine, je pa makadam dvorišče in naj bi bilo pol dvorišča za stranke druge pol pa ga ima zase :? označeno pa nič, kje je kaj, tako da, se ne počutim čisto nič krivega in tudi nisem, tipu je tudi policaj tko razložu, da to ve on sam in policaj ki je tam v službi, kako pa naj jaz kot gost vem, kako je situacija.
drugače pa, če kerga tko zlo zanima, nej pa napiše, bom prpopov eno slikco dvorišča, oziroma jo dobi privat, saj ne bi razkrival identitete tistega, saj je povrnil in poravnal svoj dolg.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN Ne maj 08, 2005 9:38 pm

Pri nas smo imeli (ne vem če še) zakon, po katerem si lahko nekomu parkiral v njegovo lastno garažo in ti lastnik garaže ni mogel nič drugega kot preko policije poslati dopis, da te naproša, da odstraniš avto.

Druga pa je, če je tako vozilo nerigistrirano in "v breme okolju". V takem primeru pa ti, kot lastnik zemljišča odgovarjaš za ekološko škodo in moraš pokriti stroške uničenja.
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

LCA
Nov uporabnik

Napisal/-a LCA Po maj 09, 2005 6:45 am

Sej vem da mate vi prov, zakon pač pravi da tudi če je na tvojem dvorišču, da ne smeš nič narest. Oziroma lahko pokličeš policijo.
Reber: no če je tako, da je tam parking za stranke, pol se ti pa opravičujem, nism vedu da je tko.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov