LCA je napisal/-a:Čaki mal, ti si enmu na privat dvorišče zapelu in tam parkiru in pol celo dubu kartonček ker ti ga je butnu? Pa kaka država je to, kriminalce in bedne parkirače ( to si ti) ščiti bol kot poštene državljane.
1.8T je napisal/-a:Cela Gorenjska vozi klepat k Brelihu v Skofjo Loko. Sicer je prezaseden in ni najbolj hiter, naredi pa zelo dobro. Govorim iz lastnih izkusenj. Kar se pa pooblascenih servisov tice, jaz moj voz vozim samo in izkljucno na Servis Stern Kranj.
/jan
LCA je napisal/-a:Očitno vam kultura ni znana, ne veste da se drugim na privat parkirišče ne parkirava. Verjetno noben od vas ni dal par 10 miljonov sit samo za zemljo, tko da niti ne veste kak je filing k en misl da ti bo na tvojem dvorišču pametoval.
Voith je napisal/-a:LCA je napisal/-a:Očitno vam kultura ni znana, ne veste da se drugim na privat parkirišče ne parkirava. Verjetno noben od vas ni dal par 10 miljonov sit samo za zemljo, tko da niti ne veste kak je filing k en misl da ti bo na tvojem dvorišču pametoval.
lca a se ti zavedas tega da mi nismo v texasu ampak smo v sloveniji? pa se zavedas tega da je protipravno unicevati tujo lastnino? ce ti kdo parkira na tvojmu parkingu nimas kj z avtom obracunavat, lahko pocakas lastnika in se z njim zmens, kj vec pa ne smes. ce bi men stouku avto, bi te povozu direkt na tvojem parkingu.
LCA je napisal/-a:Voith je napisal/-a:LCA je napisal/-a:Očitno vam kultura ni znana, ne veste da se drugim na privat parkirišče ne parkirava. Verjetno noben od vas ni dal par 10 miljonov sit samo za zemljo, tko da niti ne veste kak je filing k en misl da ti bo na tvojem dvorišču pametoval.
lca a se ti zavedas tega da mi nismo v texasu ampak smo v sloveniji? pa se zavedas tega da je protipravno unicevati tujo lastnino? ce ti kdo parkira na tvojmu parkingu nimas kj z avtom obracunavat, lahko pocakas lastnika in se z njim zmens, kj vec pa ne smes. ce bi men stouku avto, bi te povozu direkt na tvojem parkingu.
ne stolcemo sam avtov, lastniki niso izvzeti. Kr probi
Voith je napisal/-a:LCA je napisal/-a:Voith je napisal/-a:LCA je napisal/-a:Očitno vam kultura ni znana, ne veste da se drugim na privat parkirišče ne parkirava. Verjetno noben od vas ni dal par 10 miljonov sit samo za zemljo, tko da niti ne veste kak je filing k en misl da ti bo na tvojem dvorišču pametoval.
ne stolcemo sam avtov, lastniki niso izvzeti. Kr probi
povej kje mas parking pa da vidmo to.
LCA je napisal/-a:Čaki mal, ti si enmu na privat dvorišče zapelu in tam parkiru in pol celo dubu kartonček ker ti ga je butnu? Pa kaka država je to, kriminalce in bedne parkirače ( to si ti) ščiti bol kot poštene državljane.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov