ice je napisal/-a:... da slučajno se kaj ne poškoduje podvozje...
Fiat007 je napisal/-a:Jaz mislim, da zadnje case se na a.com samo še šinfa čez vse povprek in počasi se bom začel zamišljati ali sem samo jaz na tem svetu tak, ki prizna svoje napake in se ne povzdigujem v vesolje.
Predlagam pa vam, da prihodnjih volitvah kandidirate za vodilne polozaje v slovenski politiki, ker ste idelani kandidati za spreminjanje življenskih razmer v predragi Republiki Sloveniji in naredite Sloveniji deželo v katero se bo rad naselil vsak človek!
Pa kaj vam je ljudje.
Ceste so take kot so.
A mislite da v avstriji pa ni ovinka kjer skoz kdo ven ne leti?! A mislite da tam ni nic nesrec, pa ceste brez lukenj![]()
Jao jao vi meni prevec komplicirate.
Sej pravim, jaz bom volil za vas!!!
LP
ice je napisal/-a: Predlagam da naredimo kakšen mimovoz, 100 avtomobilov z npr. 20km/h... da slučajno se kaj ne poškoduje podvozje...
W|zz je napisal/-a:Hmm.. kako pa oni nadzorujejo te ceste? Najbrs se ne vozjo uslužbenci tm gor in "nadzorujejo"?
Veš slučajno točen naslov oddaje? Bom pogledu če je kje na netumore bit zanimiv...
lp
TomyBoy2 je napisal/-a:Sedaj mi pa en naj razloži tole. Ta vikend sem se peljal na relaciji Radgona-Murska Sobota, pa Avstrijski strani. Avstrijci so pred mejo imeli cesto "pofilikano" vse povprek, zalito z tisto zadevo, ker jim je cesta tudi spokala. Ampak poglej gazlimka, vožnja je bila tako lepa, kot na naši najnoveši cesti. Avtomobil ni niti malo poskakoval, v glavnem milina, kljub na videz zelo zdelani cesti. Takoj, ko sem prestopil mejo, je začelo tako grdo rukat, da to ni res. Pa cesta še "poflikana" ni bila. V glavnem katastrofa, naše strokovnjake bi malo poslal našim sosedom na inštrukcije, kako se "flikajo" ceste.![]()
![]()
zakaj so pa potem hitrosti na avtocestah (razen redkih izjem, nemčije, islandije, estonije in latvije) povsod omejene na največ 130 km/hX-Hair je napisal/-a:... Ker tukaj se ti najdejo debili, ko napises da se vozis 160 si ze cel kriminalc.
pilgrim je napisal/-a:zakaj so pa potem hitrosti na avtocestah (razen redkih izjem, nemčije, islandije, estonije in latvije) povsod omejene na največ 130 km/h![]()
![]()
![]()
Nu-NRG je napisal/-a: Pa se ena podmukla? Kako je nastala dolenjska avtocesta? Najprej je bila normalna cesta cez Visnjo Goro, potem so nardil avtocesto na drugi strani (dolenjska > Ljubljana) in potem dostukal Lj > Grosuplje > Visnja gora. Tisti del avtoceste cez visnjo goro (Lj > dolenjska) je se kar stara cesta izpred mojega casa .. malo flikano pa zalito ..
Bel-Tirid je napisal/-a:Vs dnar za ceste gre v LJ in za nove avtoceste,....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov