Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr avg 03, 2005 8:26 pm

andrej777 je napisal/-a:No jz sem pa v soboto zvečer sesul Mb 200d na eni srni. Pri cca 80 kh je usekalo v kr pošteno veliko srno. Avto sploh ne trznu vse kar sem vidu je blo mal razbitga stekla od prve luči. Stopim iz avta, srna je obležala in takoj mrtva, grem pogledat pru konc takrat pa :shock: :shock: Bla je tako velika pa še tekla je da sem jo z odbijačem zadel smo v noge tako da je cel. Gor od odbijača pa groza. Luč, oba žmigovca, trobe je v keler porinlo, celo havba je mal zalomnjena, hladilnik je vrglo iz nosilcev skos do motorja, vezna stena zvita... Na srečo je avto zavarvan proti divjadi tako da samo lepo zavrtim 113 in policaji so bli v 20 min tam. Slika srno, pol se zajebava da bi slikal avto pa mu po treh poizkusih ni ratalo pa je odnehal (neki fotkič zajebaval), pogleda izpit in prometno in reče da lahko grem on je pa počakal lovce. Zanimivo da mi tut pihat ni dal. Sem zgleda že trezen zgledal.

Zdej je že pršu cenilec in polsikal, fotr pa je pri avtoličarju pustu kopijo zapisnika poškodbe in je zdele dobu predračun za 400 jurju. Zdej smo ugotovili da je še spodi odbijač razbit tako da bo vse skupaj nekje 450-500 jurju zarad ene kurčeve srne. :evil: :evil:

ZAKLJUČEK: Splača se dat tistih 10 jurju več za zavarovanje proti srnam pa tut če samo vsakih 50 let eno pošteno zbiješ. :D :D

Kje si jo pa zbil? Kje v naših koncih?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr avg 03, 2005 8:41 pm

poršejček je napisal/-a:
Damjan19 je napisal/-a:jz sm za tele srne dal le 2600sit :?:

Tut men se obrne želodec, ko vidim kako povoženo žival...in mi je tut zelo žal

Enkrat spomlad prejšn let je bil jež na cesti, okol 11ih zvečer, sred križišča tule v Celju...Vse 4, zaprl pas, šel peš do ježa, se sleku(to je bil šov ja :P ) da me ne bi kej piknalo, pa vraga odnesu do trave, ljudem pa nč jasn...čez 2 h sm šel pogledat, pa je jež šel na lepše :P

vse kar ti lahk recm: CAR SI

ampk res ne :clapclap

Lp
Slika

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy Sr avg 03, 2005 9:12 pm

jap tole je fucked up zadne cajte na cestah ... sva šla s sestro iz portoroža domou, pol sm pa ko sva bla v ljubljani sva rekla greva čez medvode da se guzvi izogneva ... no in tm na jeprci bliz kranja je tabla divjad pa 70km/h pa mi2 peleav tko ene 65km/h - 70km/h ker se nama res ni nikamor mudil, pa se zgovarjava, pa samo naenkrt vids srno na njivi laufa k zmešana proti cesti, pa tamala po brezi kr je duša dala, pa vidš srno velka za čez haubo autota (sestra ma Hyundai Santa Fe-ja) no in sva jo z bull barom pičla v zadnji del, v rit alpa noge, uglavnem sva se ene 400m naprej ustavla pa gledava promet noben nč ne bremza, seprav je prežvela pa šla naprej ampak je mela zih ksno nogo zlomleno ... no gledava če je kej škode na avtotu in vi2 samo počeno meglenko (tist plastik fantastik stane 5k) drug dan pogledamo še podnev pa je bil še okvir tablce mal počen pa bull bar zamaknen, sam sva se z očetom mal gor obešala pa sva ga zglihala, okvir tablce sm jest s sekundnmum lepilm zlepu kokr tok, pa meglenko sm mal posletojepou da ne hod lih voda notr ... tko da ... štale, kte res šokira ...

pred tem sva pa vidla 3 povožene mačke pa še pol nama je v naši vasi 1 mačk skoču pred auto sam ga na srečo nisva povozila, sestra je bla tko spsihirana da je komi vozila ...

ne razumem pa mačkou, k grejo čez cesto pa si jim že tko dost bliz pa pride na drug konc ceste, pa si odahneš da je že na drug stran, pol ga pa kr naenkrt zaflešira pa se obrne pa nazaj na drug pas laufa, pol pa bremzas k prbit :roll:

ne razumem včasih telih divjadi ...
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr avg 03, 2005 9:22 pm

ja one pa ne teh velkih, glasnih pošasti k jih slepijo z lučmi.. kakšn bi biu pa ti če bi ti nasprot prletu un tavelk boeing?

lp
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr avg 03, 2005 9:49 pm

Sh3bO je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:.............

Kje si jo pa zbil? Kje v naših koncih?

Ne je blo kr skor doma. Občina je sevnica drgač pa krško hribovje. (južno od save hribi) Približno 1km od doma. Še glih domov sem šel da bom šel z kolegom na veselico in ne z svojim avtom.

Res sama sreča da je proti divjadi zavarvam. Ker deli so še zmeraj dost dragi čeprav je avto 14 let star. Samo prva kromirana maska je cca 70 jujru.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov