hehe tale mustang je pa ..cist bliz mene namrec ma ga pa od fotra dober kolega...avto je pa res pizdarija 5.0 v8 in nekaj cez 300km nekaj slikic imam na mobitelu sam falus k jih ne znam prilept .. crte je pa nalepil takoj ko ga je registriral, baje pa je 6 mustang v evropi tak model to mi je on rekel? .. hehe
lp
aja tista slika ko ima ameriske tablice ki se pelje iz celovse na avtocesto je tisti dan ko ga je dobil se ne registriranega brez crt...potem pa ga je 2 dni pozneje registriral in nalepil gor crte..avto pa je 10000% iz begunj.Tko da v sloveniji je eden in edini lp
Avto ima 300 konjev in 433Nm navora, se pa že od oktobra 2004 uvaža v nemčijo, tako da samo 6 v evropi...kaj pa vem no... Avto je pa itak hud, servisov je v Munchnu kar nekaj, tak da če si frik za ta avto, ti verjetno tud tistih 400km za servis nardit ni preveč www.ford-mustang-2005.de www.geigercars.de No to zgoraj so naslovi uvoznikov, ki avto tudi ustrezno uštimajo da odgovovarjajo evropskim standardom in ga potem tudi servisirajo... Mustang rulz
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
jao dej naj mi eden prosim pomaga...kako naj dam direkt sliko gor tko k sta druge dve ze od avta ali pa kakksen filmcek.. ker men res ne gre najbols tole ops:
lp
sam kukr je dream car pa takoj bi ga mel sam mislm pa vseen d bi se loh pr fordu še mal potrudl pa dal odpiranje pokrova rezervarja od znotri ker ni preveč lepa tista lukna za odpirat. sam ok k ga maš te to ne mot še posebi če daš 10mio za vse skup z želeno opremo pa garancijo (?!). sam treba ga je v živo slišat!skor mi je žou d nism kje bliz kranja doma!
Lenny je napisal/-a:jao dej naj mi eden prosim pomaga...kako naj dam direkt sliko gor tko k sta druge dve ze od avta ali pa kakksen filmcek.. ker men res ne gre najbols tole ops: lp