Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Gost

Napisal/-a Gost Po maj 09, 2005 4:10 pm

Stratus_ je napisal/-a:Ja al pa da z levo narahl po premz stopš..Sam to morš mal natrenirat, da ni pol preveč :D

Joooj, fantje (in dekleta), ne stiskejte bremze z levo nogo!!!!
Če pa že, pa dejte fuuull natrenirat (kot je ze povedal Stratus_), ker sicer se zna zgodit pizdarija.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po maj 09, 2005 4:20 pm

Evo taka debili na cestah so eden izmed glavnih razlogov zakaj bi imel en močen avto.sam redko kdaj prehitevam, razen če se res vozi pošteno pod omejitvijo.če imaš ti ene 200+ lipicancev pod ritjo te lahko hitro premaknejo mimo pospešujočega falusa.prehitevanje je eden izmed bolj nevarnih podvigov na ceti, ker na omejitvi 90 ponavadi prideš mimo z okoli 120-130 in zraven prištej še naše idealne ceste in si hitro v grabnu.da ti pa še peder pospešuje si ga pa sploh najebu :roll:

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 Po maj 09, 2005 4:56 pm

bsmuk31 je napisal/-a:Še nauk zgodbe: Ne boš ti mene, ki imam Hondo prehitel s Hyundai-om. :roll:

Seveda ne smemo pozabit BMW-jev. Ti poleg Hondašev najtežje prenesejo prehitevanje po mojih dosedanjih izkušnjah...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po maj 09, 2005 5:06 pm

Tle se brezveze kurcite :) Jst sm sklenu da bom ob takih primerih sam tablco zapisu :) pa nam su na policijo :) enkrat se bom lepo usedu v avto uzeu seznam natanku pouhn rezervoar se prej bom mal pobrsku kje bi se lahk taka tablca nahajala in udri mujo :) sraufn cigr v roke pa pisat po haubi NAUC SE CPP :) ob brisauce mu bom pa pripeu prekrsek ki ga je naredu :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Po maj 09, 2005 5:12 pm

velikokrat na cesti opažam da je pri določenem procentu dečkov od 18. do približno 30. leta dolžina penisa obratno sorazmerna z vrednostjo vozila(beri: načeloma dražji 4 kolesniki) in zato vsakršen - po možnosti čim bol neumen - manever razširi žile na spolnem organu in zatorej polepša osamljene večere ob slonenju na šanku in slinjenju ob vaški kelnarci...

sam tolk...
...:::Cavallino Rampante:::...

Stane H.
Nov uporabnik

Napisal/-a Stane H. Po maj 09, 2005 5:26 pm

Ne morem vrjet!!! Hm? Kake kozlarije! Obnašate se kot da je pravilo da se na cesti samo prehiteva pa divja! :roll:

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Po maj 09, 2005 5:32 pm

PiLLLe je napisal/-a:Tle se brezveze kurcite :) Jst sm sklenu da bom ob takih primerih sam tablco zapisu :) pa nam su na policijo :) enkrat se bom lepo usedu v avto uzeu seznam natanku pouhn rezervoar se prej bom mal pobrsku kje bi se lahk taka tablca nahajala in udri mujo :) sraufn cigr v roke pa pisat po haubi NAUC SE CPP :) ob brisauce mu bom pa pripeu prekrsek ki ga je naredu :)

Lp PiLLLe

Ko enkrat nastane kritična situacija in je tvoja glavna skrb, da boš preživel in se izognil trčenju, je št. tablice nekje na stranskem tiru... vsaj pri men je tko.
Zadnjič spremenil Zzooommm, dne Po maj 09, 2005 5:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po maj 09, 2005 5:32 pm

Stane H. je napisal/-a:Ne morem vrjet!!! Hm? Kake kozlarije! Obnašate se kot da je pravilo da se na cesti samo prehiteva pa divja! :roll:

ti pa nikoli ne prehitevaš?

nikjer ni omenjeno, da je kdo šel prehitevat zaradi divjanja, ampak zaradi vožnje pod omejitvijo, ki živcira večino udeleženih v prometu, razen seveda tistega, ki je spredaj.
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po maj 09, 2005 5:35 pm

jst priznam, sm živčn človk, še posebi na cesti.. Dostkat divjam, razpi*dijo me pa že zlo male stvari.. (največkat zjutri k se pelem v šolo). Ampk useen ne pelem po sred zarat motorjev, ne pospešujem k sm prehitevan, razen z izjemo AC, kjer kdaj stisnem (ampk to sam če je cesta res prazna pol se me pa sprav gdo čist počas prehtevat... KAJ MORM. ŽIVCERA ME.. ok, se morm pomirit.. :D Tko da če vidte kkšno rdečo mikro v keri razbija muska, k zujtri ene 5 do osmih upa da bo pršu pravočasno v šolo.. sm to jst..

lp

// aja pa kkšni ljudje k majo zrihtane avte, k jih pol gonjo s kkšno žensko zravn apakej, taki me delajo še posebi živčnga.. tko da jim pokažm, da tut 1.0 motor nardi velik :D
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po maj 09, 2005 5:41 pm

Stane H. je napisal/-a:Ne morem vrjet!!! Hm? Kake kozlarije! Obnašate se kot da je pravilo da se na cesti samo prehiteva pa divja! :roll:

a se ne?
hec
jst pravm tako tisk k vozi hitro nej vozi hitro- so zato tuki policaji
če vidm da me hoče nekdo izsilt, na to odreagiram- pametno oz ne ogrožam z tem nobenega
tisti k pa mečkajo nej pa mečkajo
prov najslabš je da ga neki serjejo z raznimi pospeševanji
oz da ego vpliva na vožno
lp

Stane H.
Nov uporabnik

Napisal/-a Stane H. Po maj 09, 2005 6:03 pm

RegY je napisal/-a:

ti pa nikoli ne prehitevaš?

nikjer ni omenjeno, da je kdo šel prehitevat zaradi divjanja, ampak zaradi vožnje pod omejitvijo, ki živcira večino udeleženih v prometu, razen seveda tistega, ki je spredaj.

Sej v bistvu se tule nisem prav izrazu! Ker če že nekdo gre prehitevat se mu res ne sme pol na gas tišat pa pot zapirat!Sploh če se je prej cijazu!(Se je men tud že zgodil) Take bi jst dal zapret! Sem pa jezn na tiste ki brez prehitevanja ne morejo tud če je nevem kakšna nemogoča situacija... Mislim eni so res na cesti mal preveč tekmovalni!

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Kraj: z Dežele

Napisal/-a kroskris To maj 10, 2005 1:19 am

no pri tej temi sem se pa spomnil na en cool trenutek med vožnjo,...
Zavijam iz tivolske na celovško po zunanjem pasu, pa se pripela en tipo s kompaktom mimo po notranji in se čist blizu pred mano vrine na zunanji pas!
Jaz malo po bremzi, se peljem pri varnostni razdalji, in takoj naletima na rdečo pri tivoliju. On na pasu za naravnost, jaz pa sem šel glih na horsa, pa se počasi zapeljem na pas za levo in se ustavim vzporedno z njim.
Potrobim, tip pogleda, me prepozna od bližnjega srečanja, mu pokažem naj odpre okno, me tako :? pogleda, jaz pa mu lepo rečem,...
"gospod, zadnja leva luč vam ne dela" 8)

tako da, zaradi takih majmonov se niti približno ne splača sekirat, še zdaj vidim njegov začuden pogled, ko si je mislo da mu bom za vrat skočo, pol pa jaz tako s sarkazmom na izi,...

saj vedno ne more bit tako, skratka takrat pa samo mlatit ko vole :twisted: :twisted:
omg, i love my bmw!
Slika

Alfist
Novinec

Napisal/-a Alfist To maj 10, 2005 5:24 am

Več al manj same primitivne otroške izjave, vsi bi ga sam neki sral in se maščeval. Kam to pele :evil: Kaj nima noben nič v glavi, cesta je itak riziko in če komu kaj ni všeč naj se enostavo raje ne vozi, kakor pa da ima moralnega mačka ko ga nekdo prehiti. Sploh pa ti z MICRO, če si tak živc se pojdi raje zdravit, kot pa da s tem da voziš po sredini in ogrožaš ostale udeležence v prometu.

LP

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To maj 10, 2005 6:18 am

Alfist je napisal/-a:Več al manj same primitivne otroške izjave, vsi bi ga sam neki sral in se maščeval. Kam to pele :evil: Kaj nima noben nič v glavi, cesta je itak riziko in če komu kaj ni všeč naj se enostavo raje ne vozi, kakor pa da ima moralnega mačka ko ga nekdo prehiti. Sploh pa ti z MICRO, če si tak živc se pojdi raje zdravit, kot pa da s tem da voziš po sredini in ogrožaš ostale udeležence v prometu.

LP

jst sm reku, da NE vozim po sredini pa da NE pospešujemk sm prehitevan! HVALA

lp
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To maj 10, 2005 6:46 am

Speedfighter je napisal/-a:Jah, to gre tud men na k****, da folk ne ve zakaj so vzvratna ogledala!!! Ma se moraš zmeri zavedat kaj se dogaja zadi glih tolk kot spredi! :evil:

Mah to je zato ker folk rece: Sej bo on bremzal, sej se bo on od zadaj razpicil bo on kriv. Noben od takih pa ne pomisli, da so to take hitrosti in sile, da avta od zadaj skoraj za polovico zmanjka in ce je kdo na zadnjih sedezih (ponavadi otroci) je to usodno. Folk se ne zaveda kaj se lahko zgodi CE poci in zaradi tega tudi ne gleda speglov tako kot bi moral. Enkrat sem videl to. Pri fuzinah privoz na obvoznico, Brave (mislm da je bla) jo je manjkal spredaj za ene pol pokrova medtem ko puntota zadaj ni bilo vec. Ostal je prednji del avta z sedezema. Ni bilo vrat, prtljaznika in zadnje klopi. Vse je bilo stlaceno za zadnjimi sedezi. Pac kdokoli je vozil punta ni vedel cemu sluzi POSPESEVALNI PAS in pa VZVRATNA OGLEDALA.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

alesy
Novinec

Napisal/-a alesy To maj 10, 2005 7:26 am

Vidim da ste napisal velik dogodivščin.
Ena al pa dve moji.
Ko sem mel še yugota 45. sem hotu enkrat prehitet enga Audij, ki je pač počasi vozu in ko sem hotu prehitevat, je dal po gasu. In pol se tek ve kak je blo, ene 4 sem ga hotu, on se pa smeju. Kaj boš. Pol sma se na enmu križišču razšla.
Tudi se mi je enkrat zgodil, ko sem še enga yugota prehiteval.
Pred mano je bil en Hyundai accent in sma res lepo vozila izven naselja, nakar dohitiva enga yugota, ki je res počas vozu. Nakar Accent dobi priložnost in ga začne prehitevat in ko ga je začel prehitevat, sem pr onmu yugotu vidu črn oblak iz izpušne cevi in je pač pospešu, tak da sem vidu, da jaz nimam šans, Pač accent ga je brez težav prehitu, sam jaz sem mel 45 in še dober sem poznal cesto, ker sem se vsak dan v šolo vozu. Nato sem se oddaljil od njega in vozil daleč za njim. Vedu sem pa za en nepregledni ovinek, dokaj oster in tam sem jaz začel pospeševati, tako da me ni vidu, kdaj sem se mu začel prebliževati. Ko je ovinek zavijal v desno, me ni vidu in jaz sem ful pridivjal, nakar se ovinek obrne v levo in se cesta odpre za prehitevanje. Na srečo je blo prazno in seveda sem lahko začel prehitevati, drugače bi pač moral zavirat, nakar me opazi v ogledalu in sem spet zagledal črn dim iz njegove izpušne cevi, nakar sem ga glih komaj prehitel. Ampak potem bi moral videt kaj se je dogajal v vzvratnem ogledalu.
Na srečo preden bi se kaj resnega pripetilo, je on na križišču zapeljal drugam.

Pa to ni vse. Z yugotom sem mel vedno probleme vsakdo se je spravil name.
Odkar mam pa drug avto pa še nisem mel kakega extremnega primera.
Mal se čez nekaj časa tudi zresniš in te tudi počasna vožnja za nekim zabušantom ne moti več toliko,. Ampak vseeno je dost ljudi, ki niso dovol zreli za vozniški izpit.

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley To maj 10, 2005 8:36 am

Mislim da je največji problem, da ljudje kompenzirajo sramoto v hlačah in nesposobnost dobrega seksa z velikimi in hitrimi avtomobili - prav zaradi tega se toliko užalijo ko jih "manj vreden" avto prehiteva.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To maj 10, 2005 9:30 am

Včeraj se mi je zgodilo, ko sem se vračal domov, da je en tip s fiat stilom vozil meni za ritjo še preden sem se pripeljal do Brnika, vozil sem iz smeri Mengeš proti Kranju in mi je celo pot mimo Brnika do Šenčurja vozil za ritjo, prehiteti pa ni mogel, ker so bili avti nasproti. Ene parkrat sem zmanjšal hitrost, malo pobremzal, pa je zaleglo le za nekaj 100 metrov. Jaz sem držal varnostno razdaljo dovolj veliko in to ga je najbrž motilo in se je hotel vriniti naprej. Vozili pa smo v koloni še nekaj čez omejitev. No, pri Šenčurju ravno pred križiščem mu je le uspelo prehiteti mene in še dva avta, kasneje je prehitel še dva, vendar v Kranju sem ga v enem križišču celo prehitel, oziroma zapeljal mimo njega, ker sem zavijal po drugem pasu, mimogrede sem mu pokazal osle, malo za vračilo, ker je on meni prej blendal ker sem mu malce pobremzal. Sem razmišljal, da bi zadaj montiral eno močno luč .... za take osebke ki ne vedo kaj je varnostna razdalja. Mene je varnostna razdalja že nekajkrat rešila, ker večkrat zijam okoli sebe, med vožnjo ... hm, slaba navada :?
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter To maj 10, 2005 10:39 am

U,ja-če pa kej sovražim, je pa blendanje med vožnjo!!! :evil:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To maj 10, 2005 10:51 am

kljukec je napisal/-a:

a se ne?
hec
jst pravm tako tisk k vozi hitro nej vozi hitro- so zato tuki policaji
če vidm da me hoče nekdo izsilt, na to odreagiram- pametno oz ne ogrožam z tem nobenega
lp

Ne vem, ce prav zastopim ta tvoj pametno odreagiranje. Se pravi ce te nekdo izsili naredis kaj ? Pa recimo recva midva takole :) Pred mano en majhen kamioncek pa se dva avtmobila. Tale kamioncek si ti, ki vozis direktno za tem avtomobilom, jaz ti pa dopovedujem, da mi naredi prostora za en avtomobil,da te bom prehitel, ker se po Zali ne bom vozil 40km/h. Potem pa cupci dopizdi, ko si butnskala in te izsilim. Kako ti potem pametno odreagiras :?

Samo fantje opisal ste pa res krute dogodivscine. Mene je srat prjelo. Se zmeraj si mislim, da imate res bujno domisljijo, da napisete take zgodbe, kot pa da bi se to res zgodilo. Adijoooo. Samo to je res adiiijooooo. Pospesevati, ko te eden z slabsim prehiteva. :roll: Mislim ja faaak nooooo. No se ce dobro pomislim bi celo verjel, ker jaz imam pa probleme z dugacnimi vozniki.

Prigod ne bom pisal, ker se mi zdi brezveze, bi pa samo opisal en lep dan, ko sem pucno peljal domov. Pot je bila Most na Soci - Podbrdo - Sorica - Bohinjska Bistrica. Dan je bil lep in dezeven. Ceste mokre in tisljive. :mrgreen: Priletim za prvi avto. Ob prvi priliki, ceprav sem tudi sam videl da lahko prehitim mi voznik da desni zmigavc. Cool si recem ga prehitim in pozdravim z vsemi stirimi. To naredim zmeraj. Spet se ponovi z enim avtomobilom. ;) Mater si recem, se hocem take voznike. Dohitim dva italijana z hudimi dzipi. No tukaj je slo malo tezje, ker je tudi proti Podbrdu ozka cesta. Ceprav sem nakazoval, da se mi ni za cjazit za njima. Ko sem se spuscal iz Sorce ravno tako en avto lepo nakaze da lahko prehitim. In sedaj se vprasam. A je to tako tezko? Jaz sem imal tekoco voznjo, nisem se ukvarjal z debilom spredaj, ki me ne bi pustil naprej in on ni bil zivcen, da nekdo vozi za njim. Ne stekam :roll:
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov