kljukec je napisal/-a:Stane H. je napisal/-a:Ne morem vrjet!!! Hm? Kake kozlarije! Obnašate se kot da je pravilo da se na cesti samo prehiteva pa divja!

a se ne?
hec
jst pravm tako tisk k vozi hitro nej vozi hitro- so zato tuki policaji
če vidm da me hoče nekdo izsilt, na to odreagiram- pametno oz ne ogrožam z tem nobenega
lp
Ne vem, ce prav zastopim ta tvoj pametno odreagiranje. Se pravi ce te nekdo izsili naredis kaj ? Pa recimo recva midva takole

Pred mano en majhen kamioncek pa se dva avtmobila. Tale kamioncek si ti, ki vozis direktno za tem avtomobilom, jaz ti pa dopovedujem, da mi naredi prostora za en avtomobil,da te bom prehitel, ker se po Zali ne bom vozil 40km/h. Potem pa cupci dopizdi, ko si butnskala in te izsilim. Kako ti potem pametno odreagiras
Samo fantje opisal ste pa res krute dogodivscine. Mene je srat prjelo. Se zmeraj si mislim, da imate res bujno domisljijo, da napisete take zgodbe, kot pa da bi se to res zgodilo. Adijoooo. Samo to je res adiiijooooo. Pospesevati, ko te eden z slabsim prehiteva.

Mislim ja faaak nooooo. No se ce dobro pomislim bi celo verjel, ker jaz imam pa probleme z dugacnimi vozniki.
Prigod ne bom pisal, ker se mi zdi brezveze, bi pa samo opisal en lep dan, ko sem pucno peljal domov. Pot je bila Most na Soci - Podbrdo - Sorica - Bohinjska Bistrica. Dan je bil lep in dezeven. Ceste mokre in tisljive.

Priletim za prvi avto. Ob prvi priliki, ceprav sem tudi sam videl da lahko prehitim mi voznik da desni zmigavc. Cool si recem ga prehitim in pozdravim z vsemi stirimi. To naredim zmeraj. Spet se ponovi z enim avtomobilom.

Mater si recem, se hocem take voznike. Dohitim dva italijana z hudimi dzipi. No tukaj je slo malo tezje, ker je tudi proti Podbrdu ozka cesta. Ceprav sem nakazoval, da se mi ni za cjazit za njima. Ko sem se spuscal iz Sorce ravno tako en avto lepo nakaze da lahko prehitim. In sedaj se vprasam. A je to tako tezko? Jaz sem imal tekoco voznjo, nisem se ukvarjal z debilom spredaj, ki me ne bi pustil naprej in on ni bil zivcen, da nekdo vozi za njim. Ne stekam