lublancan je napisal/-a:ferrari 430, rdeče barve, tablica lj - XXXXXX
a bi bi kdo tolk prjazn in mi pomagu?
zombi je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:ferrari 430, rdeče barve, tablica lj - XXXXXX
Seveda. če boš plačal alfistu pivo.
Avto je v lasti lasnika vinske kleti na gospodarskem rastavišču.
Drugače pa je doma iz Dragomerja.
Če boš šel z avtovleko, vzemi, tisto s prikolico, ker boš našel še kakega zanimivega Porcheja....
_BiStRi_ je napisal/-a:zombi je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:ferrari 430, rdeče barve, tablica lj - XXXXXX
Če boš šel z avtovleko, vzemi, tisto s prikolico, ker boš našel še kakega zanimivega Porcheja....
Pa tokrat podatke ne na p.m, ampak kr javno objavte, pol pa gaaaaasa kdor prvi pride...prvi pelje![]()
L.p Bistri...
lublancan je napisal/-a:_BiStRi_ je napisal/-a:zombi je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:ferrari 430, rdeče barve, tablica lj - XXXXXX
Pa tokrat podatke ne na p.m, ampak kr javno objavte, pol pa gaaaaasa kdor prvi pride...prvi pelje![]()
L.p Bistri...
glej D.J. jst te čist razumem da iščeš tist auto
sam po drug stran ane, pa bo nekomu ušeč tvoj auto, k ga je vidu nekje parkiranga in bo na tak način isku lastnika
in pol se eni čudjo, kko jim zginejo auti....
zto pa se briše tablce, če objavlaš slike avtomobilou
aja, pa uno s ferrarijem ni blo mišleno resno, da me ne bo pol kdo kej tepu
Dravlje.D.J. je napisal/-a:TinchyESi je napisal/-a:Mene bi vprašal, blizu živim, pa sm ga vidla velikokrat![]()
Kako pa nej vem, da blizu živiš?Hudiča, sam sem bil potem še 5x tam pa ga nikol ni blo na tistem parkingu
Dej mi pol povej, kje je ta ulica "Lojzeta Spacala". A je to Šiška?
Hvala za lepe želje
lepo napisano, sploh ni dvoma kle, ampak vseeno se mi zdi, da to ni bilo prav. Sorrys8n je napisal/-a:EJ, Tinchy![]()
Sej se popolnoma strinjam glede zagotavljanja varnosti osebnih podatkov, a ce bi gledali kje vse se to (napisano ali pa ne) krsi nikoli ne bi prisli do konca.![]()
Po eni strani na tem forumu pluvamo cez neumne (ali nezivljenjske) zakone, po drugi strani pa ljudi oziroma njihove ustanove, ki nam hocejo cim bolj olajsati zivljenje (ceprav mimo zakonov) oznacujemo za neprofesionalne![]()
![]()
![]()
![]()
Po mojem mnenju je bila tale poizvedba narejena povsem diskretno (nikjer ni bilo objavljenega osebnega podatka ali imena zavarovalnice) in thomasu gre vsa cast, da je sploh poskusal pomagati (tudi sam je pri tem tvegal)![]()
Kot si pa sama ugotovila, bi lastnika avtomobila lahko razkrila kar ti - torej je thomas pravemu(!) ljubitelju avtomobila le skrajsal muke. In jaz to pozdravljam.![]()
Ne trdim sicer naj to postane splosna praksa, a ko ne gre drugace ... takrat se prijaznim (in preudarnim) ljudem zahvalimo.
D.J. je napisal/-a:Veš kaj, Slovenija je tako mala, da bi bila dost tudi ena objava, če je kdo videl ta avto in bi ga približno lociral in prej ali slej našel. Sploh pa dvomim, da se takole lotevajo poklicni tolovaji kraj avtomobilov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov