poglej na volanu

Nixxon je napisal/-a:Sonny je napisal/-a:če se prou spomnm videa je to je tisti hummer, ki ima od pickup-a podvozje in se mu na mal večjem kamnu os zlom
Hehe, od SUV-ja pa res (Chevy Tahoe). Rumen iz Trzina je H2, H3 so pick-up verzije, kao še manjše (če sploh lahko govorimo o manjšem na taki ogromni kibli).
just_in je napisal/-a:Nebi reku. En se je pelu na rt Dajle medtem pa je bil drugi parkiran tko da ni blo možnosti da je biu en sam. Razn če se da zadevo teleportirat
LP Ine
ne ne![]()
vsak ma svojga...narobe smo se zastopil... :P
Dugi7 je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Sonny je napisal/-a:če se prou spomnm videa je to je tisti hummer, ki ima od pickup-a podvozje in se mu na mal večjem kamnu os zlom
Hehe, od SUV-ja pa res (Chevy Tahoe). Rumen iz Trzina je H2, H3 so pick-up verzije, kao še manjše (če sploh lahko govorimo o manjšem na taki ogromni kibli).
Ni čist res H3 je skor isti kot H2 samo manjši ne pa pick up! H3 pick- up sploh še ni se mi zdi!
Nixxon je napisal/-a:jrk0 je napisal/-a:pravi hummer je itak H1
Pa še to samo v vojaški, heavy-duty verziji,ne pa tisti oskubljeni pussy-street-version da vrat ne moreš odpret če hočeš na klančku parkirat.
Samotar je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:jrk0 je napisal/-a:pravi hummer je itak H1
Pa še to samo v vojaški, heavy-duty verziji,ne pa tisti oskubljeni pussy-street-version da vrat ne moreš odpret če hočeš na klančku parkirat.
Kaj se karoserija tok krivi al kaj ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov