A ste sigurni da je danes ob 18 uri pred Tušem zbor, ker jaz sem bral na radiofantasy.com da bi naj bili v nedeljo v Celju, ker zastonj pa ne mislim hodit zdajle v Celje.
Ja v cajtngu Večer je pisalo da bodo v petek v Celju pred Tušem. Sm bil zdle cca. pred 10 min tam, pa še ni blo nobenga - imajo pa ograjen prostor tak da verjetn še pridejo
radio fantasy je mel nek sotorcek pa muziko je vrtel. folka je blo kr dost in nekateri so ze od šestih čakal, da bi kaj vidl.
napovedovalc je neki nabijal v smislu češ: pod sojem žarometov bodo še lepši kot na soncu
zdajle sem že doma, tak da upam, da mate saj drugi kaj za videt.
Tut jst lihkar pršu dam ob 20:00je blo vsega 5 ferrarijev od obljubljenih 26 nevem kje so bili ostali mogoče so se zgubili Tko da sem rahlo razočaran žal organizatorji bi po mojem morali poskrbet za vsak avto ograjen prostor ker dvomim da je lastnikom teh dragocenih avtomobilov všeč da se rulja drenja ob njihovih avtomobilih pa še videt/poslikat/posnet ne moreš ama ništa ker je folk v glavo glup in če vidi da recmo snemaš al slikaš se postavi ravno pred tebe se vidi da smo se deloma na balkanu še LCD na kameri mi je en idijot pof**ani skor odlomu dol pa sam reče naj mu dam mal placa in še to z sosednim naglasom pišuka skor mi je kamero uniču mislim organizartorji takega srečanja bi na to lahko mal mislili
Drgač pa folka malo morje avtov skor NIČ
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Sem bil dol pa sem čakal od šestih pa skoz do mislim da so prvi prišli nekaj čez osem, glavnina pa nekaj čez devet, bil pa sem do konca, šli so približno malo pred 10 uro. Škoda je da niso prej prišli da bi se jih dalo pogledati podnevei ne pa pod lučmi.
Midva s fantom sma čakala od šestih do osmih pol je pršl pet ferrarijev pa taka gužva, da si jih nisi mal nisi mogu pogledat pa folk je tak al tak zabit u glavo ko se kej dogaja tak, da sem se pol pobrala domov ker ubistvu nisi mogel nič videt.
Bili so vsi obljubljeni (kar blizu 30). Modene, 355 spider-ji, 348-ke, Testarosse (tudi 512 TR), bla je celo ena 360 Challenge Stradale , Maranello-ti pa đe nekaj starejših. Men je kr srce poskočilo, res prizor za videt. Pršli so malo kasnej, to je res, a jebat ga, če so bli pa zastoji na cesti... Danes letim še v Rogaško, da jih poslikam, če mi bo uspelo pa kakšno testno nažicam
čaku sm k budalo od 6ih do 8ih, da je pršlo 5 ferrarijev, k se je itak folk pol gor tok nalepu, da se ni nč vidl. Pa sm čaku še ostale, ampak sm meu dost pa sm šu dam
Andy je napisal/-a:Sm bil pa čaku 2 ure pa nič...pol pa mi je že presedl....
Heh Tilen kje maš pa odbijače hihi ti si pa kr hrabr da se upaš tkole po Celu...
Men se ni dal čakat, sm šel raj na fitness pa počaku da so na radiu povedal kdaj pridejo.
Odbijačev nimam zato, ker me je dobavitelj (ne bom povedu kdo) mal nategnu, tako da sm zdej moral sam iz Poljske naročit. V roku enga tedna bo vse na svojem mestu. Kombinacija Novitec/Cadamuro/Carzone
Ma ja čakanje je tut mene ubijalo...škoda ker res niso vsi prišli še po svetlem, gužva pa res taka da si se mogu skos neki prerivat, če si hotu kaj videt.