splash je napisal/-a:pa od peleta brat je biu tud udeležen?
kdo je potem tist k je preživel?
Alonso je napisal/-a:Morija tut na avtocesti LJ-KR pred izvozom Gameljne.
Kombi na pasu, ki vozi proti KR, na drugi strani pa mism da Fiat Punto na pasu ki vozi proti LJ![]()
K sm se mem pelov nč jasn. Kombi razbit spredaj, Punto zadaj. Zaščitne ograje sploh ni blo.
Šofer u kombiju se mi zdi da je umrl, ker je nekdo ležal na tleh in bil pokrit s sivo prevelko.
NORO JE NA TEH NAŠIH CESTAH.![]()
![]()
![]()
MisterX je napisal/-a:Alonso je napisal/-a:Morija tut na avtocesti LJ-KR pred izvozom Gameljne.
Kombi na pasu, ki vozi proti KR, na drugi strani pa mism da Fiat Punto na pasu ki vozi proti LJ![]()
K sm se mem pelov nč jasn. Kombi razbit spredaj, Punto zadaj. Zaščitne ograje sploh ni blo.
Šofer u kombiju se mi zdi da je umrl, ker je nekdo ležal na tleh in bil pokrit s sivo prevelko.
NORO JE NA TEH NAŠIH CESTAH.![]()
![]()
![]()
Ni bil punto ampak Peugeot 206. Ta kombi je priletel v mojo mamo, kot, da bi jo želel ubit. Povedala mi je, da je peljala normalno 110 KM/h (moja mama je izredno preveidna) in je rekla, da ga je vidla v ogledalu kako se ji prebližuje in je mislila sej bo odvil, no ni odvil ampak je napikiral direktno nanjo vzaj z 150 KM/h. brez zaviranja. Peugeot odzadaj čist uničem moji mami čudežno čisto nič, samo vratne mišice so malo nategnjene.
Mate je napisal/-a:Vceraj pozno popoldne pa je bila nesreca v Dolu pri Ljublani. Motor je lezal obrnjen na glavo 3 metre nizje od ceste... kaj je bilo z motoristom ne vem.
Od danes: http://www.policija.si/si/okc/novice/nov_prikaz_det.php?id=5034
Od vceraj: http://www.policija.si/si/okc/novice/nov_prikaz_det.php?id=5029 - na isti cesti
Alonso je napisal/-a:MisterX je napisal/-a:Ni bil punto ampak Peugeot 206. Ta kombi je priletel v mojo mamo, kot, da bi jo želel ubit. Povedala mi je, da je peljala normalno 110 KM/h (moja mama je izredno preveidna) in je rekla, da ga je vidla v ogledalu kako se ji prebližuje in je mislila sej bo odvil, no ni odvil ampak je napikiral direktno nanjo vzaj z 150 KM/h. brez zaviranja. Peugeot odzadaj čist uničem moji mami čudežno čisto nič, samo vratne mišice so malo nategnjene.
Hvala Bogu, da ji ni nič.
kdaj nas bo srečala pamet?
rok46 je napisal/-a:splash je napisal/-a:pa od peleta brat je biu tud udeležen?
ne ni biu od peleta brat udeležen...tisti ki pa je preživel je pa zdj v kritičnem stanju in dohtarji so rekl da verjetno ne bo... tud če ti powem kdo je ne boš nč več vedu,no ime mu je denis,če zdj kej več veš
Lp
Speedfighter je napisal/-a:Pa kaj to folk počne?!
Ni mi jasno kako uspe skoraj vsak dan nekomu "iz neznanega razloga zapeljati na nasprotni vozni pas ter trčiti v nasproti vozeče vozilo"?!
Žalostno je to...
prosko002 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:splash je napisal/-a:pa od peleta brat je biu tud udeležen?
ne ni biu od peleta brat udeležen...tisti ki pa je preživel je pa zdj v kritičnem stanju in dohtarji so rekl da verjetno ne bo... tud če ti powem kdo je ne boš nč več vedu,no ime mu je denis,če zdj kej več veš
Lp
Je bil Peletov brat... tudi sam dj... sicer ga nisem poznal... Sem se pa denes pogovarjal z enim discotecarjem in mi je povedal, de sta oba vrtela pri njem... brat je vrtel house, trance ipd... lahko pa de je bil prjatu ne vem... sm jst sem slišal de je brat...
lp
Prosko
cordo je napisal/-a:Preveč konjev pod haubo pa tud za volanom.
Prevečkrat pušijo sopotniki, nasproti vozeči....
Je pa tud tkole: na A.com je ena tema odprta o nesrečah in posledicah le teh, 223 tem pa o tuningu pa 300+ KM, pa 250+ km, pa street dragih, juhuuu drift po BTC (F**, kot bi NFSU3 igral z damage na OFF), kar tudi nekaj pove o mentaliteti.
Saj sploh ne rabimo vojne da bi se pobil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov