Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe maj 27, 2005 4:59 pm

Stari a te lahk sam neki uprasam :) kok si str?

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Pe maj 27, 2005 4:59 pm

Pomoje je pa tole mal bl nalaganje vse skupaj.. kaksnih 150 no :roll:
Lp, Gašper

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Pe maj 27, 2005 5:40 pm

Čeprou je blo ponoči, jst še zmeri ne bi upou it 150 skoz mesto, sam hitrost ni bla majhna, če je res posekal par dreves, kokr je reku, pa še neke jeklene količke....
U bistvu sta oba grešila, mogoče je pa obema žena doma rojevala, pa sta hitela :roll:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Re: BMW 7 Crash

Napisal/-a Slicker Pe maj 27, 2005 5:42 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Zdi se mi beda da nekdo dela cel lajf za en dostojn avto pol ga pa en debiln študent izsil z še bolj debilnim avtom, k da je sam na cesti. Tok mi je blo bed da če b vedu kdo je vozu tega saxoja bi ga sam ubou mater mu!!!

dostojn avto je za marsikoga oz. za 60% Slovencev že avto za okol 3.000.000 SIT. ne pa za 20mio+. pa tist k si lahko tak avto prvošč, verjem da ni delal ceu živlenje za tak avto, ker kdor si tak avto kup ma duma eno hudo firmo, al so stari multimiljonarji al je pa tle kj v povezavi s sivo ekonomijo. tko da to kar sm ti citirou je bla čist neumestna.

drgač pa glede na to da je un z bemflnom pelou 150 tm kjer je omejitev 50 ni opravičljivo.kaj če bi pri taki hitrosti čez mesto, slučajn na enem prehodu prej na cesto skočil otrok in bi ga ta model zbou s 150 na uro. a bi ga pol tut opravičvou, da je otrok pač stopu na cesto in si je sam kriv da je mrtu?

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Pe maj 27, 2005 5:43 pm

ehm, tale debata se sicer razpleta v drugo smer, kokr bom pisal, je pa res kaj je ratalo pred našim faxom. sm šou dons zjutri tam mim in govoru s kolegom in kr naenkrt v tisti nepozornosti vidva kaj je vse tko neki potrgano, razmetano, luknjasto tam. sva mislla d fijuuu, pojma nimamo kwa so počel tam. in zdej vem da je bil bum bum.

js se dejansko zdele nebi sekiral kaj je blo z avtom, ker jih nisem vidu in to, me sam zanima če je blo kej s folkom narobe?

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe maj 27, 2005 6:13 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:če je blo pa tok očitno, glej nben ne gre čez rdečo s 150km/h min. se ti ne zdi?? Sploh pa ne človk k je dal 20 mil. za avto! :(

Te teze ne razumem cist :roll:

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo Pe maj 27, 2005 6:19 pm

ne sekirj se
še sam ne ve kaj piše :D
cuore sportivo
Slika

ND4SPD
Nov uporabnik

Re: BMW 7 Crash

Napisal/-a ND4SPD Pe maj 27, 2005 6:23 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Zdi se mi beda da nekdo dela cel lajf za en dostojn avto pol ga pa en debiln študent izsil z še bolj debilnim avtom, k da je sam na cesti. Tok mi je blo bed da če b vedu kdo je vozu tega saxoja bi ga sam ubou mater mu!!!
teb pa IQ ne služi ravno najbolje, kaj :roll:

ND4SPD
Nov uporabnik

Napisal/-a ND4SPD Pe maj 27, 2005 6:26 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:jao mater kok bom enkrat znoru pa bom si kupu staro S-ko al 7-ko pa bom prov poisku enga od takih k izsiljujejo pa ga bom s 50 zabou zravn pa na gas stisku da ja crkne k mi gre tak folk na k***c. Rdeča je rdeča in konc debate!
d****!

ND4SPD
Nov uporabnik

Napisal/-a ND4SPD Pe maj 27, 2005 6:27 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:
Josephe je napisal/-a:
BMW Motorsport je napisal/-a:jao mater kok bom enkrat znoru pa bom si kupu staro S-ko al 7-ko pa bom prov poisku enga od takih k izsiljujejo pa ga bom s 50 zabou zravn pa na gas stisku da ja crkne k mi gre tak folk na k***c. Rdeča je rdeča in konc debate!

In kolk cajta bom še varn na cest, sklepam da ene 4 leta da boš polnoleten, potem še 3 da narediš izpit in nato še ene 9 da si kupiš staro 7, cool :D :D

LP Joseph

Če hočš te loh že zdj nabodm na golfa, sam škoda avta za tazga debila.

Še zdaj si d****!

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Pe maj 27, 2005 6:30 pm

A ti si vozniško dubu na tomboli al v kinderjajčku? Model se 150 fura čez mest, in ga opravičuješ, en se je pa zapelu v rdečo (kao) in je tahuj manijak in morilc. Zdej mi pa povej, kolkrat si se ti že zapelu v oranžno luč (govorim seveda o semaforjih v Grand theft auto 3, ker v realnost se(upam) še nisi zapelu skoz semafor)? Ker tolkrat kokr si se, si skor povzoroču nesrečo...

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Pe maj 27, 2005 6:32 pm

mislim da mamo kandidata vsaj za opzorilo če ne raje kr za ban, ker to kar piše je čez mejo vsakega okusa...je žaljivo pa še debilno povrh. enostavno nimam komentarja na take izjave. Lp

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Pe maj 27, 2005 6:42 pm

1. Francoski j***a so zgleda bl varna kukr ti mislš.
2.Nesreče vidu pač nisi in zato prosm, prosm ne govort kaj se je dogajal ker si vidu jack shit.
3. kako je un šou čez rdečo, un pa prletu 150 km/h. Ko se prižge rdeča uni še čakajo in potem spelejo. Težko da bi v 20 m prišel do 150 km/h. Ti bom jst hitr povedu kva je blo. Un z BMW jem je šel čez rdečo in v tistem trenutku je un z saxojem lepo spelob ker se mu je prižgala zelena. In takrat je butl z BMWjem prletu čez rdečo in ga je un ruknu.

4. opozorilo prosm zarad njegovioh izjav
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Pe maj 27, 2005 7:39 pm

jafak ane, kere teme :D

modri karton obvezno :D

northstar
Nov uporabnik

Napisal/-a northstar Pe maj 27, 2005 7:43 pm

Ti prokleto tele zabito, šmrkavo.Ze tko al tko so mi sli na falus vsi manjaki na benfle (beri, totalni komformistični kmetje al pa čapoti brez okusa) pol pa se tole berem. ti boš koga stlaču s sedmko, ja. revšče. ti povem, da če bi te dobu nekje ti bi res stlaču tvojo zabito bučko.

no, povej še zakaj BMW, če je ze taka ql firma v F1 nč ne nardi. pa kurčev mercedes isto...jetra švabska.

bdw. vem za nesreco, celno trcenje laguna vs BMW 5 (oba nova), tip u bemflu u kriticnem, tip v laguni par reber zlomlenih in nc druzga.

sej tole ne velja vsem lastnikom BMW-jev, o okusih se ne da razpravljat, sam tale kurče me je pa res razpizdu

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Pe maj 27, 2005 7:48 pm

ND4SPD & northstar, vidva se pa spuščata na njegov nivo, ki ni nič slabši od vajinega :? Usaj prvega stavka pri prvem postu ne bi smel tko zacet (northstar)! Ce ze ne upostevas pravil foruma, bi meu loh usaj tok manire...

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Pe maj 27, 2005 8:17 pm

Jah no sej ... Takle mamo ane... Eni so pac prepotentni in mislijo, da so vsemogocni ...
Drugi se pa vozmo v gajbicah in pazimo na cesti ... Pa kaj nam to pomaga, ko lahko vsako sekundo naletimo oziroma prileti v nas kaksn osel, ki ne ve kaj so to cestno prometni predpisi.
Jah nekateri bi se mogli pa res ze malo od raznih racunalniskih igric stran spravt in pogledati skozi okno, kjer bi ugotovili, da voznja z avtom ni ravno piknik.

Lepo se imejte in ohladite zivcke ob kaksnem hladnem piru. Seveda samo ce ste avto pred tem pustili doma...
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Pe maj 27, 2005 8:17 pm

lol, pa ti si res en pacient bmw motosport al kaj da fak je tvoj nick..

no comment.

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Pe maj 27, 2005 8:22 pm

Serđo™ je napisal/-a:lol, pa ti si res en pacient bmw motosport al kaj da fak je tvoj nick..

no comment.

bmwmotorsport ali northstar ;)

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Pe maj 27, 2005 8:47 pm

bmwmotorsport... :)

še eno vprašanje, glede na to da je bla ura 4:00 zjutrej :) zanima me kaj si tam delu? in ali si bil trezen?

dobr rdeča je rdeča, maš prov... sam 150 v križišče s tem da veš da ti lahko kdo skoz rdečo prpele... dj povej a je to normaln? (in to v lj, čeprov mislm je to po klančku dol, pa glih mal pred mostom čez ljubljanico)?

pa en k je neki primerju s formulo? pomoje to ni glih najboljš primerjava... k tm se gre le za zmago, v praksi pa za to da se nekam peleš (seprav iz A v B) in pri tem ostaneš živ ;)
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov