_BANDIT_ je napisal/-a:Če bi mene policaj takole zvlekel ven iz avta, ko da sem nek prašič, ki ga je treba maltretirati s štromom, bi zih popizdu.
Če v USA ravnajo z ljudmi na takle način, potem se ne čudim, da komu kdaj pa kdaj poči film in polcaju servira mal svinca med oči. Pol pa ni čudno, da se počutijo tako ogrožene.
Sej pr nas se kao tud počutijo ogrožene, če stopiš ven iz avta, ko te ustavi.
To ravnanje je nečloveško in tisti, ki tole zagovarjate, rad bi vas videl takrat po tistem, ko bi vas doletelo kaj takega. Jok do neba in vsi forumi zabasani z jokanjem, kaj so vam nardil......

WORD
tle se podpisem spodi.
baba ni reagirala nasilno in policaj je nima kej strelat z cemrkoli dokler ni pokazala nasilja. tega policaja bi enostavno ubil za tako ravnanje.
vklent se da cist normalno cloveka in ga odpelat, ce se je pa on pocutu ogrozenga zarad besedicenja ene suhe crnke, kako se pol sele pocuti ogrozenga ce bi res en v celo nameri z magnumom?
pa k ste vsi tok pametni da zakon to tm dopusca, to sploh ni res. on lahko tko reagira ce vidi da je panika, nemore pa kr stromat vsazga pol pa sprasevat.
miholl: pol je treba mutave kr pred zid pa postrelit, prosto po nacizmu? pac ce enga neki trga trenutno to se ne pomen da zdj ga je treba pa ustrelit.
in da elektrosok ne skoduje? pa na kermu planetu zvite pišuka, zakaj pol je vtikate zebljev v uticnice vsak dan parkrat?
sploh pa amerika bo padla enkrat kr kmal pomoje in prou je tko. najbolj sprijen narod na svetu. gledam springerja 5 minut in se mi zelodec obrne okol. pišuka ce to ni za pobit vse pol pa nc ni.