Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če jun 16, 2005 3:19 pm

Zandnje čase se na žalost opaža, da naš prometni zakon, ki velja od 1.1.2005 ne služi svojemu namenu. Žal. Čeprav je naša pametna oblast imela namen povečat kazni, da naj bi se ljudje vozili po omejitvah. Kdor se bo pa preveč vozil, bo pa plačal. Sicer ta zakon je posledica lanskega katastrofalnega leta, kar se tiče mrtvih v prometnih nesrečah. Imam občutek, da letos ne bo veliko manj mrtvih kot lani, saj mi grejo te prometne nesreče že pošteno na živce. Žal pa v medijih vedno govorijo: do danes je umrlo xxx oseb, v lanskem obdobju pa xxy oseb. Potem se pa lahko hvalijo, da so znižali število mrtvih glede na lansko leto. Nihče pa ne gleda statistike za predlansko leto. To pa zato ker bi ugotovili da je letošnje leto še vedno katastrofalno.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če jun 16, 2005 3:33 pm

saj se je že izenačilo! saj se je vedlo da z kaznimi nebojo zmanšali smrtnih žrtev ampak denarne kazni so povečali zato da se polni državni proračun kar je zelo žalostno! naj bi bili malo več na cehtah in opazovali dogajanja na cehtah pa bi bilo bolje! zaradi večjih denarnih kazni ne morejo zmanšati smrtnih žrtev jaz pravim tisti ko pije pa vozi pijan bo še zmer vozil pijan neglede kakšne bojo kazni tako da se morjo na policiji pošteno zamislit nad tem. policija namesto da bi lovili inustavljali vinjene voznike rajši zajebavajo nekoga ki ima malo predelan avto oz. kakšen drugačen spojler.

lp
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Grega24
Nov uporabnik

Kraj: BLED

nesrece

Napisal/-a Grega24 Če jun 16, 2005 3:34 pm

NE vem kdaj bom poslusal en komad na radiju do konca...ce ni reklam so pa obvestila o prometnih nesreceah in radarjih...! :!: :?:

btw...pri Podvinu spet crash!

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če jun 16, 2005 6:17 pm

VOZNICA golfa je bila hije poškodovana sopotnik pa lažje.
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Če jun 16, 2005 6:26 pm

Tko bom reku. Dobil sm namreč nove infor. Za prometno nesrečo ni bil kriv voznik ampak voznica. Sam ker je bil voznik pod vplivom alkohola je ta kriv za vse kar se je tam dogajalo včerja. Jebat ga kaj nej rečem. Nej ne bi bil pa ne bi zej meu sraja. Drugače pa tkole bom reku glede te ravnine: prov lepo se da tam prehitevat, če znaš seveda, so pa nekateri res izjeme in gredo preveč v bankino, to pa je potem posledica da ti odnese zadek avtomobila. In ravn to se je zgodil v mozirju. Na splošn bom pa tko reku glede smrtnih žrtev. Nikol jih ne bodo zmanjšal, če bodo policaji skos lepo okol hodl, od gostilne do gostilne, tko kot dans npr lepo sedi pr peku v mozirju pa gleda kak se folk fura pa uleti eno budalu(sorry izrazu), k skor zbiju starejšo žensko. Policaj mirno sedi in gleda naprej, kaj se dogaja na cesti. Zej ko so povečal kazni pa to so v bistvu še pol manj na cesti kot pa prej, to pa verjetn zarad tega ker jim za isti dnar k so ga prej dobil ni treba več tolk delat.

Ali se pač motim? Upam da bo kdo komentiral tole!!! :?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 16, 2005 6:31 pm

Walker_P je napisal/-a:Tko bom reku. Dobil sm namreč nove infor. Za prometno nesrečo ni bil kriv voznik ampak voznica. Sam ker je bil voznik pod vplivom alkohola je ta kriv za vse kar se je tam dogajalo včerja. Jebat ga kaj nej rečem. Nej ne bi bil pa ne bi zej meu sraja. Drugače pa tkole bom reku glede te ravnine: prov lepo se da tam prehitevat, če znaš seveda, so pa nekateri res izjeme in gredo preveč v bankino, to pa je potem posledica da ti odnese zadek avtomobila. In ravn to se je zgodil v mozirju. Na splošn bom pa tko reku glede smrtnih žrtev. Nikol jih ne bodo zmanjšal, če bodo policaji skos lepo okol hodl, od gostilne do gostilne, tko kot dans npr lepo sedi pr peku v mozirju pa gleda kak se folk fura pa uleti eno budalu(sorry izrazu), k skor zbiju starejšo žensko. Policaj mirno sedi in gleda naprej, kaj se dogaja na cesti. Zej ko so povečal kazni pa to so v bistvu še pol manj na cesti kot pa prej, to pa verjetn zarad tega ker jim za isti dnar k so ga prej dobil ni treba več tolk delat.

Ali se pač motim? Upam da bo kdo komentiral tole!!! :?

Hmmm...motiš se ja

ČE si vinjen nisi po defaultu kriv za nesrečo, ampak ti samo zavarovalnica ne povrne škode, ampak v to tud jz nism 100% prepričan, sem pa zato 100% prepričan v to da nisi kriv če napihaš, če nisi ti povzročitelj...plačaš kazen za vožnjo pod vplivom alkohola, nisi pa kar kriv :!:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P Če jun 16, 2005 6:33 pm

Hja pol pa ne vem zakaj je tale kriv, čeprav ni povzročitelj nesreče?

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če jun 16, 2005 6:40 pm

ta bo po mojem dobil kazen zaredi vinjenosti ni pa kriv saj ni on povzročil nesreče
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P Če jun 16, 2005 6:42 pm

Ok. Ni panike, sej ql sm pač dobil napačne infor. Kaj pa pravte glede napisanega ostalega?

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če jun 16, 2005 6:43 pm

se strinjam z tabo! sej preber moj zgornji post! to je moje mnenje
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P Če jun 16, 2005 6:45 pm

lepo da se strinjaš z mano. Js pa s tabo. Še kdo tle k se strinja z izjavama?

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če jun 16, 2005 6:47 pm

walker a si ti savinčan? se mogoče poznama
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P Če jun 16, 2005 6:49 pm

Sm savinčan ja. Sam povej od kerga si kupu avto? Mogoče od kakšnga nazarčana al iz okolice? ČE ne vsaj povej kdo si ti pa ti povem če te poznam. :D

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Če jun 16, 2005 7:17 pm

Policaji imajo lepo pogruntane taktike, kje je treba parkirat, da je čimbolj diskretno in da človek ne posumi, da so zavili v bife.

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če jun 16, 2005 7:40 pm

ne bom trdil da so policaji zdaj krivi za mrtve na cesti je pa res da vcasih ne opravljajo dela tak kot bi ga moral..evo primer zdanic js lepo prehitevam cez polno crto ( sicer popolnoma varno da ne bo kreganja) pa naenkrat zagledam policaja na motorju za sabo. sm mislu da me bo ustavo on pa me je sam prehitel ( cez polno crto seveda) in sel naprej. pol malo naprej sem ga srecal ko je enga z zrihtano CRX hondo ustavil pa mu nekaj tezil. torej objektivno sem js nardil prekrsek ampak on je sel tezit unmu k je mel zrihtan avto...kje je tu logika in kako se bo na ta nacin zmanjsalo stevilo nesreč?

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe jun 17, 2005 12:23 am

v petk se je v jugotu ubil en kolega :cry:

uros rip :)=(:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe jun 17, 2005 6:02 am

maniaxxx je napisal/-a: pol malo naprej sem ga srecal ko je enga z zrihtano CRX hondo ustavil pa mu nekaj tezil. torej objektivno sem js nardil prekrsek ampak on je sel tezit unmu k je mel zrihtan avto...kje je tu logika in kako se bo na ta nacin zmanjsalo stevilo nesreč?

Ne stekam. Eni pizdijo, ker so jih hopsnili ob prevozeni polni crti ceprav je bilo popolnoma pregledno, eni pa pizdijo, ker so ustavili drugega ker ima zrihtano CRX. Hmm...pa ljudje a vi res ne veste vec kaj bi pisal po tem forumu. Ce bi bil jaz na tvojem mestu, bi se ustavil, gospoda vprasal za ime in priimek in ga pohvalil na policijski postaji, ker je videl da nisi ogrozal nobenega. Moznost, da te ni videl je verjetno izkljucena. Tako da vse pohvale policistu. Ce bi te pa dobila ena policistka bi bla pa stala :P. Sicer mogoce se slisi malo smesno se to so najbolj "gajstne" se mi zdi. Sem imel to soboto prvic opravka s policistko. Zaradi okoliscin se nisem smejal ker je bilo 0.00, ce ne bi bili pa se zanimivi pogovori.

Se nekaj mi ne gre v to glavo s kup grmovja na njej. Policaji so prisli za mano in sem pricakoval, da bom dobil zvocni signal, ker sem "malo vijugal" po cesti. Izogibal sem se luknjam in pokrovom od kanalizacije. Ko sem fasal signal je bil na levi plocnik in na desni plocnik in kjenaj se ustavim. WTF. :? Seveda sem se peljal naprej in si mislil v kriziscu bom zavil levo in na istrabenz, da se zmenimo kaj ne stima. Ko smo stali v koloni ze cela stala v avtomobilu za mano. Ko vidim, da delujem prevec gangsta, ki hoce pobegniti odprem sipo in pomaham da se pac ustavim za kriziscem :mrgreen: in tocno sem vedel kaj bo prvi stavek, ko bom odpru sipo. Anybody? :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry So jun 18, 2005 11:22 am

Stavek za X-haira: Ste pod vplivom določenih substanc?
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 18, 2005 11:55 am

Je blo kej alkohola? :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 So jun 18, 2005 11:59 am

@x-hair: "a se tle ustavlja?" :D
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov