Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 04, 2005 7:25 am

super98 je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Jaz imam tudi slabe izkušnje z vozniki VW-jev. Očitno na smrt sovražijo citroënarje.

LP,
Joie

VWjevci po svetu ponavadi ne maramo opla, hondo pa kakšna korejska j***a...nimamo nič proti citroenu.

Večina voznikov ne prenese boljših od sebe! To se definitivno pozna na cestah, ker golfi pa audiji in skor vse honde norijo, pa hočejo nekaj dokazovat, na konc je pa cela štala.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po jul 04, 2005 8:02 am

Itak da je folk zafrustriran. Največ takih srečam v kangujih in drugih dostavnikih, pa ti prtiskajo na gas ko prehitevaš v upanju da ti avto samo zgleda in ne tudi potegne kokr je treba. Pol ga pa prehitiš in pogledaš v vzvratno ogledalo; pa je nek kmetavzar z glupimi očali iz tržnce, pa neko karirasto srajco ala kavbojci in indijanci; jafak stari :lol: :lol: :lol:
-Tako pač je - lahko se zgodi, da mu zjebeš ego, pa se mu zvečer v hlevu ne bo več dvignu na ovce :8
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Po jul 04, 2005 8:30 am

Stuhec : ja mam od lastnika naslov, skori, sam kje naj ga dobim??? Sej mi nav nuben povedu kje lastnik te tablice živi! ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po jul 04, 2005 8:48 am

Pro2Type je napisal/-a:Stuhec : ja mam od lastnika naslov, skori, sam kje naj ga dobim??? Sej mi nav nuben povedu kje lastnik te tablice živi! ;)

na polcijo skoc pa bo ;) reci da rabs da ga bos premlatu ;) :lol: in potem se zbudis....ja kaksne veze moras uporabiti ;) ali pa preko zavarovalnice....vse se da ;)
lp

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Po jul 04, 2005 10:26 am

Probi google :lol:

Uporabniški avatar
Stuhec
Novinec

Kraj: M. Sobota

Napisal/-a Stuhec Po jul 04, 2005 11:02 pm

BlackWind je napisal/-a:
Pro2Type je napisal/-a:Stuhec : ja mam od lastnika naslov, skori, sam kje naj ga dobim??? Sej mi nav nuben povedu kje lastnik te tablice živi! ;)

na polcijo skoc pa bo ;) reci da rabs da ga bos premlatu ;) :lol: in potem se zbudis....ja kaksne veze moras uporabiti ;) ali pa preko zavarovalnice....vse se da ;)
lp

ta nacin sem imel tut jaz v mislih

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley To jul 05, 2005 10:03 am

Če bi bil na tvojem mestu, bi kupil 10 kg čokolade ter z njimi podkupil par otrok da mu zrajsajo totalno cel avto, medtem ko bi stal na straži da nas kdo ne zaloti pri dejanju. . :twisted:

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ To jul 05, 2005 10:13 am

Mumbley je napisal/-a:Če bi bil na tvojem mestu, bi kupil 10 kg čokolade ter z njimi podkupil par otrok da mu zrajsajo totalno cel avto, medtem ko bi stal na straži da nas kdo ne zaloti pri dejanju. . :twisted:

Jaz to naredim za 5 kg ! :D
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley To jul 05, 2005 10:18 am

DognerDJ je napisal/-a:
Mumbley je napisal/-a:Če bi bil na tvojem mestu, bi kupil 10 kg čokolade ter z njimi podkupil par otrok da mu zrajsajo totalno cel avto, medtem ko bi stal na straži da nas kdo ne zaloti pri dejanju. . :twisted:

Jaz to naredim za 5 kg ! :D

Koliko kg, da kakšnemu kretenu ki ne ve čemu služijo smerokazi stolčeš s kladivom vse smerokaze vključno z žarnicami? :P

Uporabniški avatar
Redman
Nov uporabnik

Napisal/-a Redman To jul 05, 2005 11:00 am

Meni je v soboto takšno sceno izvedel i**** z mercedesom cls rdeče barve z registracijo KR*jasna (ali nekaj takega) z tržiskim grbom. Na cesti med Mojstano in Hrušico je pripeljal za mano s tako hitrostjo da sem se že mislil da me bo kar preletel, se mi zalepil en meter za ritjo in kakih 500 metrov stalno silil na levi pas, potem se je pa spravil prehitevat v škarje v nepreglednem ovinku, tako da sem moral bremzati in zaviti na bankino da je lahko prišel nazaj na svoj pas. Da mu j.ebem vse po spisku. Če nebi imel od punce avto bi mu naredli eno potezo za še dodatno povišanje adrenalina in posledično polne hlače dreka. i**** :g:

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To jul 05, 2005 11:09 am

Redman je napisal/-a:Meni je v soboto takšno sceno izvedel i**** z mercedesom cls rdeče barve z registracijo KR*jasna (ali nekaj takega) z tržiskim grbom. Na cesti med Mojstano in Hrušico je pripeljal za mano s tako hitrostjo da sem se že mislil da me bo kar preletel, se mi zalepil en meter za ritjo in kakih 500 metrov stalno silil na levi pas, potem se je pa spravil prehitevat v škarje v nepreglednem ovinku, tako da sem moral bremzati in zaviti na bankino da je lahko prišel nazaj na svoj pas. Da mu j.ebem vse po spisku. Če nebi imel od punce avto bi mu naredli eno potezo za še dodatno povišanje adrenalina in posledično polne hlače dreka. i**** :g:

poznam modela tud če bi se v njega zaletu bi se ti on sam smejov pol bi te pa tožu ma pa v lasti še dva avta vredna prek 20 miljonov

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ To jul 05, 2005 11:12 am

cossy je napisal/-a:
Redman je napisal/-a:Meni je v soboto takšno sceno izvedel i**** z mercedesom cls rdeče barve z registracijo KR*jasna (ali nekaj takega) z tržiskim grbom. Na cesti med Mojstano in Hrušico je pripeljal za mano s tako hitrostjo da sem se že mislil da me bo kar preletel, se mi zalepil en meter za ritjo in kakih 500 metrov stalno silil na levi pas, potem se je pa spravil prehitevat v škarje v nepreglednem ovinku, tako da sem moral bremzati in zaviti na bankino da je lahko prišel nazaj na svoj pas. Da mu j.ebem vse po spisku. Če nebi imel od punce avto bi mu naredli eno potezo za še dodatno povišanje adrenalina in posledično polne hlače dreka. i**** :g:

poznam modela tud če bi se v njega zaletu bi se ti on sam smejov pol bi te pa tožu ma pa v lasti še dva avta vredna prek 20 miljonov

Dvomim , da bi se lahko smejal :x
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Napisal/-a cossy To jul 05, 2005 11:15 am

brez skrbi da bi se o njegovem zaslušku ne bi avte pa mena hitrej k gate pa vedno iste registrske tok da se ne čudt če ga boste nasledn tedn srečal v črni merci ali bmw 8)

Uporabniški avatar
Redman
Nov uporabnik

Napisal/-a Redman To jul 05, 2005 11:33 am

Če ima že tolk denarja naj si zgradi ali pa najame dirkališče pa naj se tam izživlja ne pa po cesti.

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Napisal/-a cossy To jul 05, 2005 11:35 am

to so ljudje k si lohk vse privoščjo in misljo da je svet njihov
zame so to popolne budale pa brez zamere

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jul 05, 2005 11:44 am

Tak bo enkrat na norca naletu in pol bo vozu naprej z vozičkom.

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] To jul 05, 2005 11:52 am

nebivedu je napisal/-a:Tak bo enkrat na norca naletu in pol bo vozu naprej z vozičkom.

upam da na tebe naleti :twisted:

brez zamere ;)
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx To jul 05, 2005 12:45 pm

Tim, slikce le zamenji, kar se pa tega norca tiče bo pa še dobil svojo lekcijo verjem- škoda drgač ko ena moja kolegica ni več v sloveniji k pozna ful policajev na kranjski PP pa bi mi mal policajčke na ogled poslal 8) , drgač ma pa hud zvok citroenček :lol: ..

pa še za človeka, ki ne mara korejskih j**c...da ne bi js kaj o vaših traktorjih :evil: :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type To jul 05, 2005 12:51 pm

Tnx Maniaxxx za pohvalo. Zvok ni glih huud, mi je pa všeč! HEHE! Dere se pa tud, da vsi gledajo kdo se mem pele poj pa jaz v AX-U :twisted: :twisted:

Bomo neki že pošmekal, čene drugač k ga bom spet v živo vidu!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jul 05, 2005 1:13 pm

[g0ran24] je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Tak bo enkrat na norca naletu in pol bo vozu naprej z vozičkom.

upam da na tebe naleti :twisted:

brez zamere ;)

Jih je že dost! :twisted: Pa še kdo bo, pa jst pomoje tut še naletim na koga, sam zdej tisti, k so name naletel bl previdno pa lepše in normalno vozjo! :-P Pa jst tut kr dost počasnej - recimo da sem zmanjšal hitrosti za od 10 do 30% in prekrške na 0(razen tistega prekrška, ki ga še vedno delam - vozim po gozdnih cestah).
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov