X-Hair je napisal/-a:Pri tej tvoji razlagi vse lepo in prav. Ampak iz prve razlage ni nobeden sposoben tako hitro in prav reagirat kot samo vrhunski svetovni vozniki rally-ja.![]()
Mumbley je napisal/-a:Dobro, bom kupil še 2 gume da se ne boste še stepli.
kixs je napisal/-a:Ne vem kaj tako komplicirate... zadeva je vec kot jasna, da se pri menjavi samo dveh gum, nove vedno dajo zadaj!
Zakaj?
Napisali ste veliko, vendar...
Priporocljivo je imeti novo gumo zadaj zato, ker je zadek lazji in ga bo na mokri cesti v ovinku in gumo z manjsim profilom prej zacelo odnasati kot pa prednji del!
To je logicno, razen, ce si date v prtljaznik eno cementno vreco
Seveda to velja, da so prednje gume se v toliko dobrem stanju! Sicer pa absolutno menjati vse stiri!
PS:
Govorim pa tudi iz izkusenj, ker mi je, predno sem zacel to upostevati, 2X vrglo iz ovinka, ko mi je zadek odneslo!!! Pa tudi: ne sparat na gumah!!!
LP
Miholl je napisal/-a:pa sej ni kufer pol tone lažji k spredi.....sej eni avti majo že 50:50 razporeditev teže,večina pa ma res zadn konc malce lažji,ne pa zdj nevem kok kil...sej tut tlak v gumah se drastično ne razlikuje spredi-zadi....sej če maš polno posodo goriva je prec 60kil recimo-primer... in kot so že povedali rit se da lovit,nos pa k gre naravnost gre pač naravnost....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov