Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne jul 24, 2005 1:18 pm

kaj to dela slovenska foušija pa tud ne morš verjet,damn ej :? :roll:

LP
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne jul 24, 2005 2:49 pm

rok46 je napisal/-a:kaj to dela slovenska foušija pa tud ne morš verjet,damn ej :? :roll:

LP

ja js sovrazim snobe, nisem jim fous ampak mi grejo enostavno na kura.c, z pripadajocimi pickami vred. a je kj narobe stem?

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Ne jul 24, 2005 3:04 pm

Voith je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:kaj to dela slovenska foušija pa tud ne morš verjet,damn ej :? :roll:

LP

ja js sovrazim snobe, nisem jim fous ampak mi grejo enostavno na kura.c, z pripadajocimi pickami vred. a je kj narobe stem?

jah s tem si že mal nakazu da si jim fouš ;) grejo ti na falus?zakaj?ker majo keš,pa pičke za one night stand?nawem kaj te kle lahko mot idin to kukr da si mu fouš in kar ti nimaš je zmer najslajše in če tega ne morš dobit sovražš oz ti gre na falus un k ma to ;) k ni delna resnica tuki?

Lp
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Ne jul 24, 2005 3:06 pm

Avalon je napisal/-a:Dobr fantje zdej bomo pa tkole, tist Poljak k je naredu SLR-a po merilu, so sami predstavniki MB prišli do njega in ga prosili naj se ne vozi po cesti s tem avtom, ker ga še oni sami niso naredili in nočejo zavajati kupce.. torej mu je avto skoraj dve leti stal v garaži ker prve slike SLR-a so prišle ven še leta 2000 če ne še prej ker je bil študija. Njegov SLR se edino razlikuje v motorju in še to mu je potem MB podaril motor od SL 55 AMG... ker je imel prvotno mislim da 320 motor notr.
Kar se pa tiče tehlih kekcov ki SL-a našemijo v SLR-a... sami playboyi.. pičkam itak nima veze al je S al SL ali pa SLR.. sam da je ona notr in da jo kolegice vidijo pa je namen dosežen. Vsak poznavalec in ljubitelj avtomobilov se nikoli ne bi spustil v tako nizkotno početje, da uniči nekaj kar je tako lepega. Pač playboyi.. aja in ta J.R. khm.. not so rich! :roll:

se strinjam.

pred kratkim sem bral, da bo 50 cent, dal svojemu Rolls-Royce Phantomu odrezati streho in ne vem kakšen body kit gor :roll:
Celo predelovalec avtomobilov mu je odsvetoval takšno početje..

eni bi res vse naredili, samo da se jih vidi..poznavalci in ljubitelji avtomobilov pa v jok, ker uničujejo stavritve, ki niso namenjene takim posegom..

aja pa nisem fouš temu, ki ima Sl-ja v SLR look preoblečenega, se mi samo smili..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne jul 24, 2005 3:45 pm

rok46 je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:

LP

jah s tem si že mal nakazu da si jim fouš ;) grejo ti na falus?zakaj?ker majo keš,pa pičke za one night stand?nawem kaj te kle lahko mot idin to kukr da si mu fouš in kar ti nimaš je zmer najslajše in če tega ne morš dobit sovražš oz ti gre na falus un k ma to ;) k ni delna resnica tuki?

Lp

ne niti pribljizno ni tle resnice. na falus mi grejo zato ker se pederišejo okol in mi povzrocajo zelodcne tezave ko grem mim.

pa cist tko by the way, one night/week standov mam oz sem imel js še vec kot on, pa ne na racun avta in denarja. mam pa tega povn falus in se bom pocas ustalil. drgac sploh ne maram one night standov, ker je to daleč od tistega kar bi si zelel v zivljenju. mogoce si bom to pol zelel ko bom v middle age krizi in si bom res mogu dt slr look na sl-a in pragove z imenom, pa viagre v predal. hvalabogu tega za enkrat ne rabim niti si tega ne zelim. sploh pa mocn avto bi mel izkljucno zaradi voznih uzitkov, poka mi lulika kaj si o mojem prevozu misljo drugi.

cilj mojega zivljenja je da mam zadost za jest, zensko ki me ljubi, sina in/ali hcerko in da mam pac avto ki me km prpele, ce je mal bolsi, super. sam zdj da bom pa rihtal avto zato da bom fuku picajzlaste pleh picke, in poziral v centru lj z pragovi ki šajnajo moje ime; malo morgen.

tist česar js nimam in bi mel, je zenska ki bi ji lahko 110% zaupal. in mas prou, po tem res hrepenim.

pa se neki me cist tko informativno zanima, kok si ti str rok?

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Ne jul 24, 2005 4:19 pm

Voith je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:

LP

Lp

ne niti pribljizno ni tle resnice. na falus mi grejo zato ker se pederišejo okol in mi povzrocajo zelodcne tezave ko grem mim.

pa cist tko by the way, one night/week standov mam oz sem imel js še vec kot on, pa ne na racun avta in denarja. mam pa tega povn falus in se bom pocas ustalil. drgac sploh ne maram one night standov, ker je to daleč od tistega kar bi si zelel v zivljenju. mogoce si bom to pol zelel ko bom v middle age krizi in si bom res mogu dt slr look na sl-a in pragove z imenom, pa viagre v predal. hvalabogu tega za enkrat ne rabim niti si tega ne zelim. sploh pa mocn avto bi mel izkljucno zaradi voznih uzitkov, poka mi lulika kaj si o mojem prevozu misljo drugi.

cilj mojega zivljenja je da mam zadost za jest, zensko ki me ljubi, sina in/ali hcerko in da mam pac avto ki me km prpele, ce je mal bolsi, super. sam zdj da bom pa rihtal avto zato da bom fuku picajzlaste pleh picke, in poziral v centru lj z pragovi ki šajnajo moje ime; malo morgen.

tist česar js nimam in bi mel, je zenska ki bi ji lahko 110% zaupal. in mas prou, po tem res hrepenim.

no ti si pač starejši in se vid da maš drugačno razmišlanje,ampk če bi biu pa tolk str k sm pa jst (19) bi pa spet drgač mislu ;) vsak ma svoje razmišlanje in tud na splošno če bi kdo se vozu ukul s svojim supr dupr avtm pa pičke hvatou skus,pa jebou vsak večer drugo bi mu reku hvala bogu če lahko,zakaj pa ne če mu to bol paše,mogoče pa njemu ni do tega a se ustali z eno žensko tko k teb zdj,mu že tko bolš paše...naj usak dela kar mu paše,naj se drka okul z takim avtočkm,k mu je zihr usak saj mal fouš zanga,s tem se pa itq še druge stavri potegnejo zravn:pleh pičke,na očeh si skus drugim,foušarija...glede pa tistga kaj bo naredu 50 cent z avtm,pa ne bo s tem nč bol opažen,že zdj je pač super star in če ma tuk dnarja da ne ve kaj bi z nim naj se pa igrajčaka z avtomobili kukr 3 letniki v peskovniku...ja vem šli smo off topic

Lp
Slika

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Ne jul 24, 2005 6:28 pm

Voith je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:

LP

Lp

Avtomobilski navdušenec pa tak.. Prej te bo žena pustila k bi mislu da ji 200 % zaupaš, kokr pa avto vredn svojga dnarja. Ženske so nevarna reč veš.

Pa starost ni merilo za to kok se ti zanimaš za avto, js vem da bom car-freak forever.
In še neki, J.R. nč nism fouš , kvečjem mu privoščim da lahko tak avto kdaj tud vidm u živo!! To pomeni bit car-freak, da te preplavi val navdušenja ko vidiš avto in ne človeka k se pelje not. In res je tut avto mal spremeni človeka.
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne jul 24, 2005 6:40 pm

Bi lahko le komentirali avto in ne hodili več v offtopic?
Drugače pa lahko odpremo temo OFFTOPIC in vsi bluzimo 100 na uro... :roll:
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jul 24, 2005 6:43 pm

Sh3bO je napisal/-a:Bi lahko le komentirali avto in ne hodili več v offtopic?
Drugače pa lahko odpremo temo OFFTOPIC in vsi bluzimo 100 na uro... :roll:

se čist strinjam, pa puste foušarijo pr mer. :evil:

BostjanK
Nov uporabnik

Napisal/-a BostjanK Po jul 25, 2005 7:41 pm

100 ljudi 100 čudi, od tega eni neprilagojeni na to dejstvo, to je to.

najboljša je izjava nestrpneža, ki omenja gomilo pišk hkrati pa da se lastnik "pederajsa" okol. ta mi je u iber. hkrati ga sovraži zaradi pišk in povdarja da jih je on imel verjetno več. če si boš lahko ti privoščil SL-a kdaj in se boš spomnil kaj si si nekoč mislil o ljudeh, ki vozjo take avte, pol boš dojel kako mem je tvoje razmišljanje. spreglej že da ne sovražiš pozerjev zaradi nobenega drugega razloga pač pa zato ker imajo drugačen stil kot ti. basta. ko si kupjo drag avto se ti temperatura dvigne do rumenega polja, ko pa to še povdarjo, pol ti pa skoči na rdečo. fovšija oz. nestrpnost, nič drugega.

niso vsi premožni snobi in niso vsi nepremožni pošteni. pri vsakih najdemo vsega. že prav če ti gredo na živce snobi. vsak ima svoje mnenje, ampak da rečeš nekomu snob, ki ga sploh ne poznaš, to so predsodki in poleg tega da si boš dobil ženo, froce in avto se še predsodkov znebi in ti bo bolje v življenju.

če bi se ljudje sprijaznili in sprejeli dejstvo da je na svetu na stotine različnih okusov in ne posiljevali druge s svojim, bi se lahko vsi meli fino.

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš Po jul 25, 2005 8:56 pm

Tale merc je biv že parkrat parkiran v portorožu na takmu mestu da ga ja usak vid.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po jul 25, 2005 10:29 pm

Aleš je napisal/-a:Tale merc je biv že parkrat parkiran v portorožu na takmu mestu da ga ja usak vid.

ta avto je viden-
mogoče je bil zraven vedno prkeran tud fiat uno- sam ostale avte se ob takih sploh ne porajta
voith tvoje mnenje spoštujem - sam ne mi rečt da iz tega kar si napisal nisi fouš?
ti si že napisal da nikdar nebi kupil avta za več kot mio sit, tko da po moje sploh ne moreš komentirat avta vrednega 30mio+, saj so tvoje prioritete drugačne in si zadovoljen s povprečnim avtom in da nisi lačen
jst sm pač mal bol ambiciozen in bi mel avto vreden 30mio+, pa jahto pa bajto v portorožu pa.....
pa seveda tud ženo, ki ji 110% zaupam, pa froce....
pa ne mi rečt da če maš dnar, da ne morš bit srečen v ljubezni- ker je to le slaba tolažba revežev
lp

BostjanK
Nov uporabnik

Napisal/-a BostjanK Po jul 25, 2005 10:44 pm

Aleš je napisal/-a:Tale merc je biv že parkrat parkiran v portorožu na takmu mestu da ga ja usak vid.

in recimo če bi šlo za reklamo mercedesa ti ne bi šlo v nos, ker to je velik koncern, ker oni imajo denar, ker oni so velika firma in hej, avto je njihov, ampak če ga pa tja postavi en posameznik, je pa to nedopustno? vprašam.

ali posameznik ali koncern, oba bi ga tja postavla da ga pokažeta. in smešno, vsi ga radi pogledajo (razen poznavalcev ki ga popluvajo koj k vidijo da je nekdo oskrunil SL - velika manjšina), vsi se slinijo (še stare mame - enkrat sem videl ko so se bakice obračale za enmu spedenanmu SLK, heh), ko pa pride "pederčina", ga pa (tisti ki jim je to šport) potihem zasovražjo, češ kako se moreš kazat takole, sej vsi vemo da se kažeš in da imaš, zdaj se pa spokaj že da te ne vidimo, ker ne prenesemo...

zakaj že, česa že?

vam ni jasno da je on avto tam nastavu zgolj zato da se lahko ljudje ob njega spotikajo in fovšijo zganjajo. itak. bolj ste fovš in bolj vam gre na živce, bolj pozer uživa. on provocira tiste, ki se sprovocirat pustijo in če se pustite s tem grenite življenje sebi.

za razmislit, ne?

naslednjič, ko boste vidl pozerja, boste vedl v čem je keč in ne boste padl na foro. upam.

prej dojameš, prej te nehajo motit stvari okol sebe oz. jih ne registriraš več.

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Po jul 25, 2005 10:49 pm

Moj je bil tut tko parkiran. Na pajku. 8)

LP

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Po jul 25, 2005 11:09 pm

BostjanK je napisal/-a:

in recimo če bi šlo za reklamo mercedesa ti ne bi šlo v nos, ker to je velik koncern, ker oni imajo denar, ker oni so velika firma in hej, avto je njihov, ampak če ga pa tja postavi en posameznik, je pa to nedopustno? vprašam.

ali posameznik ali koncern, oba bi ga tja postavla da ga pokažeta. in smešno, vsi ga radi pogledajo (razen poznavalcev ki ga popluvajo koj k vidijo da je nekdo oskrunil SL - velika manjšina), vsi se slinijo (še stare mame - enkrat sem videl ko so se bakice obračale za enmu spedenanmu SLK, heh), ko pa pride "pederčina", ga pa (tisti ki jim je to šport) potihem zasovražjo, češ kako se moreš kazat takole, sej vsi vemo da se kažeš in da imaš, zdaj se pa spokaj že da te ne vidimo, ker ne prenesemo...

zakaj že, česa že?

vam ni jasno da je on avto tam nastavu zgolj zato da se lahko ljudje ob njega spotikajo in fovšijo zganjajo. itak. bolj ste fovš in bolj vam gre na živce, bolj pozer uživa. on provocira tiste, ki se sprovocirat pustijo in če se pustite s tem grenite življenje sebi.

za razmislit, ne?

naslednjič, ko boste vidl pozerja, boste vedl v čem je keč in ne boste padl na foro. upam.

prej dojameš, prej te nehajo motit stvari okol sebe oz. jih ne registriraš več.

ewo to hočm jst že ceu cajt powedat...nice said :clapclap

LP
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov