Daco je napisal/-a:Pa kaj te boli falus, ce se bo en po levem urinil v kolono!? Zafrustriranc zmesan?
Men je prov vseen, ce en pripizdi in se urine... je to cist njegova pravica, mu bom se plac naredil, da to varno naredi ne pa iz principa prepreceval varno vkljucevanje in bognedaj se naredil kako pizdarijo na cesti. Brigi se zase, pa ne igraj serifa. Zal je vse prevec takih ljudi, ma popusis ga lahko "prekrskarju" in nic drugega. Zdej bi ze vsak falus glumil policaja in izvajal zakon na svojo pest. Sem mel ze izkusnjo s takim kretenom (ni bilo guzve niti zozanja, sam vseen je mislil ata da bo odglumil serifa). Mislim groza, folku je res cist dolgcas in nima svojega zivljenja, da se vtika v vsak falus. Si nastimam muziko, ce je vroce prizgem klimo in uzivam v voznji - se na pamet mi ne pada, da bi namerno povzrocal nevarnost na cesti. In ja, pol so vedno krivi drugi... joj kje zivimo
gustelj je napisal/-a:Ne razumeš. Nič nimam proti zadrgi. Gre za poštenje in to samo na avtocestah. V Nemčiji se začnejo vozniki na levem pasu že pred oviro vključevati na desno.
gustelj je napisal/-a:Zakon o temeljih varnosti cestnega prometa /ZTVCP/
(Ur.l. SFRJ, št. 50/1988 (63/1988 - popr.), 80/1989, 29/1990, 11/1991, RS, št. 13/1991, 4/1992, 29/1995, 30/1998)
/Ne velja od: 30.04.2000/
No ravno enkrat takrat sem plačal kazen, ko sem prehiteval 5 avtomobilov zaporedoma mimo Kranja. Jebemti gre cajt hitro! No raca, gotovo si opravil izpit še v tistih časih ko je ta zakon veljal. Škoda ker člen o prehitevanju ne velja več. Bi ti policisti izpraznili račun. Bom moral govoriti z Janšo, da ga ponovno uvede!
Shatzy je napisal/-a:Aja, zadrga v primeru tekočega prometa ne velja. In take kurce, k na polno prpizdijo mem nekoga, ki je še 50 m pred zožitvijo, bi jim tut neki naredu...sam še ne vem kaj...
gustelj je napisal/-a:Zdaj razumeš zakaj mi grejo nasilneži a'la Racman na živce. Enega takih v črnem Mondeu se enkrat že zalimal, naslednji kvakač pa bo kmalu na vrsti!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov