Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maestro
Novinec

Napisal/-a maestro So apr 01, 2006 12:25 pm

Pred dežurno pošto na glavni avtobusni postaji v Lj. se praktično ne da legalno parkirati,saj je veliko rezervirano za taksije in avtobuse.
Predvsem pa ne gre za parkiranje ampak KRATKOTRAJNO nekajminutno ustavljanje na pločniku ali PRAZNEM avtobusnem postajališču.

Ob tem, da so na Prešercu nonstop parkirani taksiji, čeprav ne bi smeli biti in policija ne stori ničesar.
Ob tem, da taksisti redno stojijo na galvni prometni žili pred hotelom Slon na avtobusni progi in ovirajo promet ter avtobuse. Pa nič.
In ob tem, da se je ob isti nočni uri neodgovorna mladina pijana prepelavala po prestolnici, policiji pa se zdi pametneje kaznovati nekoga, ki za 5 minut pusti avto na mestu, kjer le-ta ne ogroža nikogar.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So apr 01, 2006 12:27 pm

maestro je napisal/-a:http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=59&article_id=159060401123126108&cid=117&pgn=1

LOL si se pa potrudil, da si za 1. april našel tako staro temo! :lol:
Jaz sem zadnjič peljal 79 namesto 50 v Domžalah med obema bencinskima. Preden me skurcate kako sem divjal se vsi peljite tam pa boste vedeli kakšna je cesta! :idea: :roll: Enostavno greš avtomatesko več kot 50, če se ne spomniš, da si še vedno v naselju. In kaj je bilo? Policaja sta bila še vseeno prijazna, razložila sta mi kam moram obrazložitev poslati in celo nič me nista nadirala, da sem divjal. No po drugi strani pa mogoče sta bila prijazna, ker sem šel mogoče največ tisti dan in sta se počutila, da sta zadela na lotu! :lol:
V glavnem zelo sta bila prijazna! :bov: Zanimivo zaenkrat imam z njimi samo dobre izkušnje! 8) Mogoče zato, ker jim ne pametujem? :idea:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a So apr 01, 2006 12:29 pm

@maestro:a ni ta tema namenjena pozitivnim izkušnjam z policaji :?:

pa še moja zgodba:
smo šli nakupovat za mamin rojstni dan,ko zapelje iz trgovskega centra,neprivezana nas za ovinkom ustavi policaj in reče da ni bla privezana,pregleda dokumente voznice,vidi rojstni datum in reče:kazni nebo,naj bo to naše darilo za rojstni dan :)

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne apr 02, 2006 10:50 pm

Evo še dva nedavna dogodka. Smo se slikali pred Gorenjem http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?p=639884#639884 pa so prišli policaji nas vprašat kaj počnemo. Smo jim povedali kaj pa so čist njihovo rekli:"No fantje, da bo le pri tem ostalo!" :P
Pa še danes smo imli šanso poklepetati z lastnikom Micke EVO 8. Pa enega je peljal. Pa pridejo policaji do nas in ga vprašajo koliko konjev ima to. :lol: Potem so mu pa rekli naj drugič ne dela peezdarij vpričo njih. :P :bow:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Po apr 03, 2006 9:59 pm

dosedaj sem imel 2 izkušnji s prometnimi policaji

lepa: na hrvaškem sem prehiteval en počasen kamper (res ga je sral) v mestu čez polno črto čez zebro v peš coni, vozil sem premočen avto(na hrvaškem omejitev 100 ks za mladega voznika) pa še izpita nisem imel sabo.napisal mi je 300 kun in mi rekel, naj drugič vozim bolj previdno. verjetno je dost vplival to, da smo bli cela družina v avtu.

slaba: s frčakom sem šel čez rdečo, za mano policaj, pržge sireno, me ustavi. pride vn en čudn tip, me totalno napizdi, se dere name, mislm de mi je clo jebu mater (js nism reku niti besede) pa me vpraša za podatke, sm dau lažne, sam ksreč ni šel preverjat. pa sm biu že polnoleten.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Sr apr 05, 2006 2:51 pm

jaa jst sm bil zlo prjazn z njimi pa sm še vedno dobu 30jurjov plus 10 stroški pa eno piko, tko da...

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Če mar 22, 2007 12:45 pm

Še moje izkusnje s policaji:
- dvakrat so ustavli prijateljico(ona je prava lepotica :8 ) in v obeh primerih je naredila prekrsek, a ni nikoli dobila nobene kazni. Vedno so ji "zaprli oko".
- mene so enkrat ustavli, naredil sem EN prekrsek, dobil pa sem kazen za dva :roll: .

Tako so te stvari.... ne obravnavajo vseh ljudi enako. Zakon ni enak za vse. Ce se jim kurbica nasmehne, je vse lepo in prav. Ce pa si moskega spola ali pa "grda" zenska, pol pa te lahko zajebavajo.
Podobne situacije se dogajajo tudi drugje... pac nekateri(nekatere) imajo prednost...
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Če mar 22, 2007 1:44 pm

[quote="Blinder"] Zakon ni enak za vse. Ce se jim kurbica nasmehne, je vse lepo in prav. Ce pa si moskega spola ali pa "grda" zenska, pol pa te lahko zajebavajo.
Podobne situacije se dogajajo tudi drugje... pac nekateri(nekatere) imajo prednost...[/quote
A, dej dej, zdej je pa vsaka, k se kazni izogne, pa kurbica. Jaz nisem neka ultra lepa bejba, ampak vem kaj je bonton in če sem naredila prekršek sem ga pač naredila. Poskušam se izmazat, pri tem pazim, da ne grem preko meje dobrega okusa. Lepa beseda lepo mesto najde. To je to. Moj fotr je šofer na špediciji in se največkrat na isti način ogne kazni. Malokdaj plača.
življenje je lepo.

Uporabniški avatar
Maki3
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a Maki3 Če mar 22, 2007 6:05 pm

Ka nimajo šifi norme..tuk pa tuk dnarja pobrat, ce ne ne prihajat prej na postajo? Zegn pa mas ja..pa ni glih fajn ogovarjat, ker ne ves lahk, da ti bo se kakih 10 dodatnih presernov dopiso, ce ga bos ogovarju..bla bla bols tih bit pa kak bo bo.

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Če mar 22, 2007 6:08 pm

Ja, sej ponavad vidiš, če je škif ves slabo volje pa pičen pa tečen, ni kej otepat z gofljo...kr napište, res je. Ni kej.
življenje je lepo.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če mar 22, 2007 6:22 pm

Mam kar dobre izkušnje s policaji. Res da enkrat sem plačal 25k, ker sem pač napihal, pa ok sam sem si bil kriv. Drugače pa vedno pride prav vizitka zraven v vozniški spravljena. Se že zgodilo da me rešila kazni, ko bi moral dobiti 300k sit in pa 3 pike.
Če bi policaju blo bi mi itak dal kazen pa vzel tablice, je pač bil dobre volje, pa malo vizitka pripomogla pa me spustil čeprav me je drmal tričetrt ure. Si je mislil, pubec te bo že izučilo to :twisted:
Amm kaj sem naredil....prevozil 2 polni črti (na tržaški obračal v mb iz petrola, to je tak vsem poznano to obračanje tam), nehomologirane felne, za pihat ni dal ker sem priznal da sem mel 4 pive v riti, gume so mele premalo profila že ( blo tik preden sem dal zimske gor), pa še par stvari mi je našel.
Pač lepo sem se pogovarjal z njim pa je sam rekel da lahko grem in da ko se naslednjič srečama sem mu večerjo dolžan :lol: :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če mar 22, 2007 6:31 pm

In pol boste spet bevskal v kšni temi, ker polcaji ne opravljajo svoje dolžnosti....rečš da maš 4 pire u riti in zdj k te je naprej spustu, je polcaj prjazen... :roll: :roll: Me zanima kako bi na to geldu, če bi ti ena oseba s 4 piri u riti ubila svojca...
Če piješ pač ne vozš...simple as that!!!

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Če mar 22, 2007 6:33 pm

tud js mam zaenkrat dobre izkušnje z njimi, čeprav so pri nas res mal čudni
ti policaji, mislijo da so v texasu :D

zaenkrat sem plačal samo 2x pa še to po lastni krivdi, enkrat ko sem bil
neprivezan, drugič pa kr sem napihal nekaj malegaj, pa jebatga! ( se strinjam glede tega da ne pit k voziš) sedaj se tega strogo držim!!

ustavli so me pa vsaj ene 20x, nazadne še pred enim tednom ko sm se pelu
na omejitev 60kmh, 90kmh, pa na srečo niso meli radarja, vendar bi kmalu
povozu ubugega policaja k je bla tema pa mi je zadne sekunde skoču na cesto
z "liziko" pa še tema je bla :lol: :lol: Pa me upšraša: A se ti kam mudi :D
pa jst: No ja... pol pa reče, no vidiš pol pa mal bol počas, pokažem mu prometno,
vozniško, opozori me za meglenke, pokažem mu še dodatno opremo ter mi še
enkrat naroči da drugič pa le bol počasi :D
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če mar 22, 2007 6:37 pm

Glej, če ti ležiš po 4 pirih ni moj problem. Če se nisem sposoben peljat, mam za to druge da me vozijo. Poleg tega pa je njegova dolžnost, ne moja, da mi da za pihat. Sem mu povedal kak je na stvari......Če pa ti zdaj kaj ne paše pa ne beri mojih postov. Poleg tega pa ko drugi pišejo da so vozli 120 po naselju, a takrat pa nemore nekoga povozit al kako? Tisto je pa ok?
Poleg tega pa nisem sam alkohola omenjal.

se opravičujem za off.

LP

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če mar 22, 2007 7:34 pm

... Tudi meni se je že zgodil dober policaj ;) ne bom pa jih postavljal v neroden položaj z tem ko bom govoril kaj vse so mi odpustili ... se sreča tudi tak ... pa tudi sam sem jim že vrnil izgubljen loparček ki je pred menoj padel motoristu ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če mar 22, 2007 7:40 pm

No tud jst nimam prot našim (raje ne povem mesta, da jih potem komandir ne bo kurcal) policajem čist nč, me nikol ne zajeb....(tok, tok :P )
Pa zadnjič me je policajka ustavla, k sm mau pohodu ob 23.30, pa se je kr orng čulo, pa še prepozno sm se ustavu, k sm jo prepozno zagledu, pa sm mau rikvercu nazaj k njej, pa mi ni nč rekla, sam dokumente, pa srečno vožnjo, jst pa sam :shock: , pa sm se hitr spoku, tko, da tud policajke so dobre 8)

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Če mar 22, 2007 8:07 pm

Cash je napisal/-a:No tud jst nimam prot našim (raje ne povem mesta, da jih potem komandir ne bo kurcal) policajem čist nč, me nikol ne zajeb....(tok, tok :P )
Pa zadnjič me je policajka ustavla, k sm mau pohodu ob 23.30, pa se je kr orng čulo, pa še prepozno sm se ustavu, k sm jo prepozno zagledu, pa sm mau rikvercu nazaj k njej, pa mi ni nč rekla, sam dokumente, pa srečno vožnjo, jst pa sam :shock: , pa sm se hitr spoku, tko, da tud policajke so dobre 8)

sj js tud zanč ful tišu da je tull ko pr norcih :D še sreča da je biu dobre vole ;)

no tole si pa meu srečo da je bla policajka dobre vole, še nism naletu :D:D :lol:
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Če mar 22, 2007 8:40 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Mam kar dobre izkušnje s policaji. Res da enkrat sem plačal 25k, ker sem pač napihal, pa ok sam sem si bil kriv. Drugače pa vedno pride prav vizitka zraven v vozniški spravljena. Se že zgodilo da me rešila kazni, ko bi moral dobiti 300k sit in pa 3 pike.
Če bi policaju blo bi mi itak dal kazen pa vzel tablice, je pač bil dobre volje, pa malo vizitka pripomogla pa me spustil čeprav me je drmal tričetrt ure. Si je mislil, pubec te bo že izučilo to :twisted:
Amm kaj sem naredil....prevozil 2 polni črti (na tržaški obračal v mb iz petrola, to je tak vsem poznano to obračanje tam), nehomologirane felne, za pihat ni dal ker sem priznal da sem mel 4 pive v riti, gume so mele premalo profila že ( blo tik preden sem dal zimske gor), pa še par stvari mi je našel.
Pač lepo sem se pogovarjal z njim pa je sam rekel da lahko grem in da ko se naslednjič srečama sem mu večerjo dolžan :lol: :lol:

Kaka vizitka?

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Če mar 22, 2007 10:31 pm

seeman66 je napisal/-a:
Lumpy_ je napisal/-a:Mam kar dobre izkušnje s policaji. Res da enkrat sem plačal 25k, ker sem pač napihal, pa ok sam sem si bil kriv. Drugače pa vedno pride prav vizitka zraven v vozniški spravljena. Se že zgodilo da me rešila kazni, ko bi moral dobiti 300k sit in pa 3 pike.

Kaka vizitka?

Če ti povem mi tak neboš verjel. Pravijo da samo koledarček pali, pa ni res. Poleg tega ne rabiš tega vsako leto novega fehtat. Od punce (zdaj že bivše) foter je krimič, pa sem dobo dve različni vizitki. Sem mislil da nebo delovalo ker se baje ne marajo prometni pa kriminalisti (tak sem slišal, ne me napadat). Ampak na moje presenečenje sem videl da delujejo tud vizitke. Ker me vedno sprašujejo od koga mam to....pač rečem da od punce foter je to. Pa stvar rešena. :lol:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če mar 22, 2007 10:50 pm

Lumpy_ je napisal/-a:
seeman66 je napisal/-a:

Kaka vizitka?

Če ti povem mi tak neboš verjel. Pravijo da samo koledarček pali, pa ni res. Poleg tega ne rabiš tega vsako leto novega fehtat. Od punce (zdaj že bivše) foter je krimič, pa sem dobo dve različni vizitki. Sem mislil da nebo delovalo ker se baje ne marajo prometni pa kriminalisti (tak sem slišal, ne me napadat). Ampak na moje presenečenje sem videl da delujejo tud vizitke. Ker me vedno sprašujejo od koga mam to....pač rečem da od punce foter je to. Pa stvar rešena. :lol:

sam tole pa res deluje na žalost ga nimam
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 45 gostov