maestro je napisal/-a:http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=59&article_id=159060401123126108&cid=117&pgn=1
Cash je napisal/-a:No tud jst nimam prot našim (raje ne povem mesta, da jih potem komandir ne bo kurcal) policajem čist nč, me nikol ne zajeb....(tok, tok :P )
Pa zadnjič me je policajka ustavla, k sm mau pohodu ob 23.30, pa se je kr orng čulo, pa še prepozno sm se ustavu, k sm jo prepozno zagledu, pa sm mau rikvercu nazaj k njej, pa mi ni nč rekla, sam dokumente, pa srečno vožnjo, jst pa sam, pa sm se hitr spoku, tko, da tud policajke so dobre
Lumpy_ je napisal/-a:Mam kar dobre izkušnje s policaji. Res da enkrat sem plačal 25k, ker sem pač napihal, pa ok sam sem si bil kriv. Drugače pa vedno pride prav vizitka zraven v vozniški spravljena. Se že zgodilo da me rešila kazni, ko bi moral dobiti 300k sit in pa 3 pike.
Če bi policaju blo bi mi itak dal kazen pa vzel tablice, je pač bil dobre volje, pa malo vizitka pripomogla pa me spustil čeprav me je drmal tričetrt ure. Si je mislil, pubec te bo že izučilo to
Amm kaj sem naredil....prevozil 2 polni črti (na tržaški obračal v mb iz petrola, to je tak vsem poznano to obračanje tam), nehomologirane felne, za pihat ni dal ker sem priznal da sem mel 4 pive v riti, gume so mele premalo profila že ( blo tik preden sem dal zimske gor), pa še par stvari mi je našel.
Pač lepo sem se pogovarjal z njim pa je sam rekel da lahko grem in da ko se naslednjič srečama sem mu večerjo dolžan![]()
seeman66 je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Mam kar dobre izkušnje s policaji. Res da enkrat sem plačal 25k, ker sem pač napihal, pa ok sam sem si bil kriv. Drugače pa vedno pride prav vizitka zraven v vozniški spravljena. Se že zgodilo da me rešila kazni, ko bi moral dobiti 300k sit in pa 3 pike.
Če bi policaju blo bi mi itak dal kazen pa vzel tablice, je pač bil dobre volje, pa malo vizitka pripomogla pa me spustil čeprav me je drmal tričetrt ure. Si je mislil, pubec te bo že izučilo to
Amm kaj sem naredil....prevozil 2 polni črti (na tržaški obračal v mb iz petrola, to je tak vsem poznano to obračanje tam), nehomologirane felne, za pihat ni dal ker sem priznal da sem mel 4 pive v riti, gume so mele premalo profila že ( blo tik preden sem dal zimske gor), pa še par stvari mi je našel.
Pač lepo sem se pogovarjal z njim pa je sam rekel da lahko grem in da ko se naslednjič srečama sem mu večerjo dolžan![]()
Kaka vizitka?
Lumpy_ je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Mam kar dobre izkušnje s policaji. Res da enkrat sem plačal 25k, ker sem pač napihal, pa ok sam sem si bil kriv. Drugače pa vedno pride prav vizitka zraven v vozniški spravljena. Se že zgodilo da me rešila kazni, ko bi moral dobiti 300k sit in pa 3 pike.
Kaka vizitka?
Če ti povem mi tak neboš verjel. Pravijo da samo koledarček pali, pa ni res. Poleg tega ne rabiš tega vsako leto novega fehtat. Od punce (zdaj že bivše) foter je krimič, pa sem dobo dve različni vizitki. Sem mislil da nebo delovalo ker se baje ne marajo prometni pa kriminalisti (tak sem slišal, ne me napadat). Ampak na moje presenečenje sem videl da delujejo tud vizitke. Ker me vedno sprašujejo od koga mam to....pač rečem da od punce foter je to. Pa stvar rešena.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 45 gostov