Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Po jul 25, 2005 6:38 pm

Rjuhar je napisal/-a:če mu na šipo nalimaš nalepko, mu s tem nisi povzročil prav nobene nepopravljive škode, saj ni trajnih posledic. Vidim, da si bom sam izdelal take nalepke...

Če te zagledam...da mi bos lepu na šipo... jo boš odlepu dol...pojedu, pa vse ostale nalepke k jih bos mel vsabo....bos polepil svoje šipe, da bos mel temo notr...ok? :?

BAZO
Nov uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a BAZO Po jul 25, 2005 6:40 pm

Brez zamere sj je fajna ideja, sam če bi se mi km mudil, pa da bi za 10min auto pustu bolj slabo parkiran pa na njemu kej tazga dobim... pol bi popizdu brez zamere

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Po jul 25, 2005 6:41 pm

PiLLLe je napisal/-a:Koji falus se vi tle pizdite da se nesme nalepk popat? A bi vi raje da vm grem s kljucem po avtu risat al kaj? mogoce z kakim sprejem strihat? a? a bi vm blo to kul. Ocitn tisti k se tolk bunite dejansko tko parkirate. Ce bojo nalepke na voljo se jih bo kupoval in se jih bo popal. JSt vem da jih bom k mam ze pun falus da se moram pred kako stacuno drkat z kamionom pa obracat volan drkat gor dol a nimam serva. Da o kakih ulcicah negovorimo.

No zdej pa povej...a ti nikol napacno ne parkiras...ne s*** tamo gde ne treba... :?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po jul 25, 2005 6:45 pm

JAz vzamem 20 teh nalepk pa si sam prelimam avto..... parkiru bom kje mi bo pasal folk bo pa že na daleč vidu da ne zanm parkirat..... ker bojo vidli nalepke jih tudi limal več ne bojo na avtek...... kako vprašanje?:P:P::P:P :D

Jebat ga sem pač extremist :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po jul 25, 2005 6:46 pm

kaj pa recimo..2 sta parkirala avto..narobe pač postrani. vmes je med njima prostor, vendar na sredi črte 8) ti tam parkiraš. čez 7 min se odpelje prvi in čez 3 minute še drugi. čez 12 min. pride nekdo s to nalepko in ti nalepi na avto 8)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po jul 25, 2005 6:51 pm

PiLLLe je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:omfg...
nekam se ti mudi, parkiraš avto za par sekund ker sam neke papirje not neseš in si že zunaj
pa na avtu najdeš to nalepko
kako bi se počutil?
smejal bi se? o ja super glej kaj so mi zalepili :roll:

Men se tut mudi pa mam doskrat dostavo pa kreteni zaparkirajo pa kaj naj jst pol? se j***m ? stojim sred ceste z przganimi usemi zmigovci pa da se zivceram kdaj bo ksn kops uletu pa mi moriu zakaj oviram promet? Nevem kolk je lahk folk tolk debiln po celm mestu vids table neparkiraj dostava... prepovedano parkiranje..... sam oni pa kr parkirajo. Ko pa poklics pajka si pa najvecja picka okol k si su to narest. Ja mislm fak. Sj sm tut jst ze kdaj parkiru cudn pa to usi smo... sam k pomislm kaj bo k****n naredu ta k je zravn al mi bo vrata zabou al mi bo spegu odlomu s kljucem se podpisu se raje odmaknem. Ne vi pa ustrajate pol pa na forumu jokate a bi se dal tole spolirat. Jafakan.

ja dobro
to že
samo da ti pa ravno neko nalepko gor nalepijo pa je že rahlo preveč
da ga dobim zraven bom spravil to nalepko dol z njegovimi zobami :roll:

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po jul 25, 2005 7:25 pm

Maste probleme s parkiranjem? Al z voznisko kulturo? Morda pa z razumevanjem slovenscine? Zivim v centru Ljubljane in tu parkiranje cez cel pločnik, ali pa na prehodih za pešce (točno pred "rampo" za invalide), pa pred vrati in na kolesarskih stezah ter celo zelenicah ni nobena redkost. In potem me zaboli kaj bo reku frajer, ki misli, da so nardil pločnik zato, da on lahko med tem, ko gre v globala pusti čez cel pločnik in še kolesarsko zraven. Z veseljem mu nalimam gor to nalepko. Marsikdo drug bi mu sel verjetno pes cez havbo...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po jul 25, 2005 7:28 pm

domzalcan21 je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:Koji falus se vi tle pizdite da se nesme nalepk popat? A bi vi raje da vm grem s kljucem po avtu risat al kaj? mogoce z kakim sprejem strihat? a? a bi vm blo to kul. Ocitn tisti k se tolk bunite dejansko tko parkirate. Ce bojo nalepke na voljo se jih bo kupoval in se jih bo popal. JSt vem da jih bom k mam ze pun falus da se moram pred kako stacuno drkat z kamionom pa obracat volan drkat gor dol a nimam serva. Da o kakih ulcicah negovorimo.

No zdej pa povej...a ti nikol napacno ne parkiras...ne s*** tamo gde ne treba... :?

Jest še v življenju nisem napačno parkiral in tut nisem nikogar nikoli zaparkiral, pa grem dosti raje z avtom v center kot z busom, biciklom ipd.

Drugač se pa strinjam z Domžalčanom. Če men kdo tole nalima kamorkoli na avto, ga pregledam, najdem vse kar jih ima pri sebi in polovico jih dobi iz ene strani prebavnega traka, polovico pa iz druge. Moj avto je MOJ avto. To je privatna lastnina in nima kdo kej gor limat razen mene!!!

Drugač pa konec koncev kar nej mi nalima nalepko, to pomeni poškodovanje tuje lastnine in za tako stvar bi jest vzel kuponček, pa popravu vse pikice na avtu. :evil: :evil:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ Po jul 25, 2005 8:47 pm

accim je napisal/-a:kaj pa recimo..2 sta parkirala avto..narobe pač postrani. vmes je med njima prostor, vendar na sredi črte 8) ti tam parkiraš. čez 7 min se odpelje prvi in čez 3 minute še drugi. čez 12 min. pride nekdo s to nalepko in ti nalepi na avto 8)

Točno to je dostikrat vzrok , da ispadeš potem ti tele , ki si samo parkiral med dvema idijotima !
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po jul 25, 2005 8:56 pm

jao samo kačenje...pardon...nasilno in agresivno izražanje mnenj... :roll:
Pa kva vam je vsi tolk nataknjeni al kva?

To je itak večni problem...kjer pravzaprav ni ne začetka in ne konca...
Brezveze je diskutirat o že 100 krat prekreganih temah...

lep večer...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po jul 25, 2005 9:17 pm

domzalcan21 je napisal/-a:

Sj sm reku par postov nizje da nism tut jst anglck :) sam j*** ga gledam pa da nezajebem.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po jul 25, 2005 10:01 pm

Tomaz40 (in ostali nasprotniki ideje), torej da skrajsamo predolgo zgodbo. Ko ugotovim, kje zivis (recimo samo zaradi razgovora, da si v hisi z lepo ograjo in se lepsimi dvoriscnimi vrati), se s svojo lastnino pripeljem tja in ti zaparkiram vhod/izhod z/na dvorišča. In potem ti delaj kar hočeš, samo da se ne dotakneš moje lastnine, ker se bom jaz tebe potem tako hipoteticno dotaknil s kijem, ki je prav tako moja lastnina in ti do njega nimas druge pravice, kot, da sprejmes buske.... Pa si probaj, kako je poklicat pajka, da ti vozilo odstranijo izpred vhoda. Povejo ti prijazno, da ce ni na javni povrsini ni ne ovira javnega prometa, potem si lahko narocnik odvoza ti, pa iztozi od lastnika avta stroske odvoza. Na stroske drzave ga namrec ne odpeljejo. Samo eno tako izkusnjo, pa bos prekleto spremenil mnenje. Mislim, da glede na to, da je tvoja lastnina, ni treba, da se valja vsepovsod naokoli...

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim To jul 26, 2005 5:21 am

maa,
jaz sem pa upal, da bo kaj iz tega... :?
lp pilgrim

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jul 26, 2005 6:29 am

Rjuhar je napisal/-a:Maste probleme s parkiranjem? Al z voznisko kulturo? Morda pa z razumevanjem slovenscine? Zivim v centru Ljubljane in tu parkiranje cez cel pločnik, ali pa na prehodih za pešce (točno pred "rampo" za invalide), pa pred vrati in na kolesarskih stezah ter celo zelenicah ni nobena redkost. In potem me zaboli kaj bo reku frajer, ki misli, da so nardil pločnik zato, da on lahko med tem, ko gre v globala pusti čez cel pločnik in še kolesarsko zraven. Z veseljem mu nalimam gor to nalepko. Marsikdo drug bi mu sel verjetno pes cez havbo...

Js sm že hodu po avtih k so bli narobe parkirani. Celo taksistu sem skoču na prvo havbo pa naredu luknjo not, ker se je direkt, ko sem hotu it čez prehod za pešce, parkiral pred mano na ta prehod za pešce. Pol jih je pa še fasu k ni hotu bit tih pa se je neki pi*dil. Je pa zanimivo z avtom drajsat po stranicah drugih glupo parkiranih avtov - to pa sodelavc dela, ko se voz v službo - če ne more skozi ulco, na kateri se sploh nebi smel parkirat in so na obeh straneh parkirani avti si izbere eno stran in polomi vsa ogledala s svojim billbarom(ma tko dobr narjenga, da lih za ogledalo zapne pri navadnem avtu). So pa na tej ulci tut že policaji dostkrat pokasiral preko 200k sit v eni urci zarad napačno parkiranih.

Če boste mel te nalepke jih bom jst vzel ene par, pa jih bom limal - nej pa kšn proba težit - bo pa še tepen zarad tega k ne zna parkirat. Vozniška kultura v sloveniji bi se mogla dvignt, sam če ne bomo začel učit otrok že doma, potem v vrtcih pa v osnovnih in srednjih šolah, ne bo nič - jst bi kr kot obvezen predmet dal to v šole za učit - pa nej par starih policajev zaposlijo in naj učijo otroke kulturnega udeleževanja prometa.

Če bo kdaj spet polemika za verouk v šolah, bom zbral 40.000 podpisov in bom naredu referendum, da se namesto verouka naredi za predmet prometna vzgoja!
Old subarus never die, they just get faster!

peter rutar
Nov uporabnik

Napisal/-a peter rutar To jul 26, 2005 6:35 am

Ja ta debata točno odraža slovensko kulturo. Nekateri v tej državi mislijo, da so ful pametni pa da majo 100% prav in da so prav poklicani, da druge vzgajajo. Pa seveda , da nikol ne parkirajo narobe, pa bog ne daj, da so kdaj kakšen prekršek nardil, če pa so ga že je to zaradi butastih zakonov oz zaradi bedastih policajev. Če pa jim kdo pove, da ni vse tako črno - belo pol pa kij omenjajo, ker če nisi z mano pol si proti meni in ti bom že pokazal kaj se s takimi zgodi. Žalostno, da nekateri še niso slišali za teorijo relativnosti, in da zadeve NIKOLI niso samo bele al pa samo črne, temveč vedno nekaj vmes in da ima vsaka resnica dve plati. Ampak zastonj razlagat, eni bodo vedno najbolj pametni in NIKOLI narobe parkirali pa nikoli nardili prekrška. TO je sindrom razvajenih mulcev, k jim je mamica vedno dala kar so hotli pa zdej mislijo, da lahko ukazujejo vsemu svetu (pardon Sloveniji).

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To jul 26, 2005 6:51 am

Rjuhar je napisal/-a:Tomaz40 (in ostali nasprotniki ideje), torej da skrajsamo predolgo zgodbo. Ko ugotovim, kje zivis (recimo samo zaradi razgovora, da si v hisi z lepo ograjo in se lepsimi dvoriscnimi vrati), se s svojo lastnino pripeljem tja in ti zaparkiram vhod/izhod z/na dvorišča. In potem ti delaj kar hočeš, samo da se ne dotakneš moje lastnine, ker se bom jaz tebe potem tako hipoteticno dotaknil s kijem, ki je prav tako moja lastnina in ti do njega nimas druge pravice, kot, da sprejmes buske.... Pa si probaj, kako je poklicat pajka, da ti vozilo odstranijo izpred vhoda. Povejo ti prijazno, da ce ni na javni povrsini ni ne ovira javnega prometa, potem si lahko narocnik odvoza ti, pa iztozi od lastnika avta stroske odvoza. Na stroske drzave ga namrec ne odpeljejo. Samo eno tako izkusnjo, pa bos prekleto spremenil mnenje. Mislim, da glede na to, da je tvoja lastnina, ni treba, da se valja vsepovsod naokoli...

bravo...

drgač pa ko je blo treba komentarje na parkirane butce pisat ste bli vsi glasni....zdej pa ko je ena taka posrečena možnost take butce pocahnat se pa prtožujete neki....zakaj že?
js bi prov z veselam kšno tako nalepko kdaj kermu prpopu :evil:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley To jul 26, 2005 6:56 am

Rjuhar je napisal/-a:Tomaz40 (in ostali nasprotniki ideje), torej da skrajsamo predolgo zgodbo. Ko ugotovim, kje zivis (recimo samo zaradi razgovora, da si v hisi z lepo ograjo in se lepsimi dvoriscnimi vrati), se s svojo lastnino pripeljem tja in ti zaparkiram vhod/izhod z/na dvorišča. In potem ti delaj kar hočeš, samo da se ne dotakneš moje lastnine, ker se bom jaz tebe potem tako hipoteticno dotaknil s kijem, ki je prav tako moja lastnina in ti do njega nimas druge pravice, kot, da sprejmes buske.... Pa si probaj, kako je poklicat pajka, da ti vozilo odstranijo izpred vhoda. Povejo ti prijazno, da ce ni na javni povrsini ni ne ovira javnega prometa, potem si lahko narocnik odvoza ti, pa iztozi od lastnika avta stroske odvoza. Na stroske drzave ga namrec ne odpeljejo. Samo eno tako izkusnjo, pa bos prekleto spremenil mnenje. Mislim, da glede na to, da je tvoja lastnina, ni treba, da se valja vsepovsod naokoli...

Po eni strani ti ga nočejo odpeljati s pajkom če jih pokličeš, po drugi pa ti ga lahko odpeljejo ispred bloka v katerem živiš, nobenega ne oviraš a nimaš dovolilnice za parkiranje v tem delu mestnega jedra - pa pravijo da nismo na Balkanu.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To jul 26, 2005 8:17 am

Če boš še enkrat prebral moje poste v tej in vseh ostalih temah, nisem nikjer nikoli napisal, da se vozim po omejitvah, da vedno spostujem zakone in da nikoli ne parkiram, kjer ne bi smel. Ampak bom pa napisal, da se drzim nacel zdrave pameti in da niti slucajno ne bom imel nic proti, ce mi bo kdo nalepil na sipo poslikal in objavil sem gor, da sem k****n, ker sem avto pustil parkiran pocez sredi peš cone ali pa na invalidskem mestu ali pa na sredi prehoda za pešce...

Ce pocnem neumnosti po cesti sem pripravljen sprejeti posledice, pa naj bo to policijska kazen, izlet s ceste ali pa nalepka, da me spomne na to, da pocnem bedarije...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To jul 26, 2005 8:28 am

Rjuhar: Na mojo veliko žalost sem v takem položaju. Živim v naselju s 5 manjšimi bloki, parkirplaca pa je za recimo 2 taka bloka. Zraven so tudi garaže in moja familija premore 3 garaže, ki so pogosto zaparkirane. Ampak to še ni razlog da nekomu limam nalepke na avto. Ko mi nekdo zaparkira garažo se vsedem na trobo in do zdej so še zmer prišli premaknt avto.

Enkat je bil pa en vztrajen pa mi je vsak petek zaparkiral garažo ko sem prišel ponoči domov. Napisal sem mu listek:''Naslednjič brcnem v vrata!'' No nikoli več ga ni blo tam.

golf_c: Ja verjamem da bi z veseljem komu napopal nalepko ampak poglej mal z druge strani. A bi tudi ti rad dobil kako nalepko na avto? Če se gremo tko pol lohk limamo nalepke za izsiljevanje, telefoniranje med vožnjo, neuporabo žmigavcev ipd. Npr:Nekdo te je izsilil, ti greš za njim, počakaš da nekje parkira in mu nalimaš nalepko: ''Sem bebec, ki izsiljuje.''

Enostavno sprijaznite se, da folk parkira kot krave, vsak nej poskrbi da njegov dovoz ne bo nikol zaparkiran, pravico pa nej izvajajo policaji.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To jul 26, 2005 8:42 am

Tomaz40 je napisal/-a:''Naslednjič brcnem v vrata!''

In ko bi naslednjic parkiral tam, bi mu brcnil v vrata... toliko o spoštovanju tuje lastnine... Ne bod no bolj papežki od papeža.

p.s. - preberi si moj post višje...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov