Rjuhar je napisal/-a:Maste probleme s parkiranjem? Al z voznisko kulturo? Morda pa z razumevanjem slovenscine? Zivim v centru Ljubljane in tu parkiranje cez cel pločnik, ali pa na prehodih za pešce (točno pred "rampo" za invalide), pa pred vrati in na kolesarskih stezah ter celo zelenicah ni nobena redkost. In potem me zaboli kaj bo reku frajer, ki misli, da so nardil pločnik zato, da on lahko med tem, ko gre v globala pusti čez cel pločnik in še kolesarsko zraven. Z veseljem mu nalimam gor to nalepko. Marsikdo drug bi mu sel verjetno pes cez havbo...
Js sm že hodu po avtih k so bli narobe parkirani. Celo taksistu sem skoču na prvo havbo pa naredu luknjo not, ker se je direkt, ko sem hotu it čez prehod za pešce, parkiral pred mano na ta prehod za pešce. Pol jih je pa še fasu k ni hotu bit tih pa se je neki pi*dil. Je pa zanimivo z avtom drajsat po stranicah drugih glupo parkiranih avtov - to pa sodelavc dela, ko se voz v službo - če ne more skozi ulco, na kateri se sploh nebi smel parkirat in so na obeh straneh parkirani avti si izbere eno stran in polomi vsa ogledala s svojim billbarom(ma tko dobr narjenga, da lih za ogledalo zapne pri navadnem avtu). So pa na tej ulci tut že policaji dostkrat pokasiral preko 200k sit v eni urci zarad napačno parkiranih.
Če boste mel te nalepke jih bom jst vzel ene par, pa jih bom limal - nej pa kšn proba težit - bo pa še tepen zarad tega k ne zna parkirat.
Vozniška kultura v sloveniji bi se mogla dvignt, sam če ne bomo začel učit otrok že doma, potem v vrtcih pa v osnovnih in srednjih šolah, ne bo nič - jst bi kr kot obvezen predmet dal to v šole za učit - pa nej par starih policajev zaposlijo in naj učijo otroke kulturnega udeleževanja prometa.
Če bo kdaj spet polemika za verouk v šolah, bom zbral 40.000 podpisov in bom naredu referendum, da se namesto verouka naredi za predmet prometna vzgoja!