Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Po avg 01, 2005 7:51 pm

@ nebivedu :tomidelej:
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po avg 01, 2005 9:24 pm

nebivedu je napisal/-a:
en policaj je pač vozu tko kot večina voznikov v sloveniji

Ja ok.Sam on je POLICAJ!!!!On si tega NE SME privoščit.In zakaj?Zato ker je v državni službi in MORA bit za vzgled ostalim državljanom.S temi prekrški ki jih je policaj naredu je pa dobesedno popluvu našo državo in zbil ugled slovenski policiji (ki ga že tako ali tako nima veliko).

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po avg 01, 2005 9:50 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
en policaj je pač vozu tko kot večina voznikov v sloveniji

Ja ok.Sam on je POLICAJ!!!!On si tega NE SME privoščit.In zakaj?Zato ker je v državni službi in MORA bit za vzgled ostalim državljanom.S temi prekrški ki jih je policaj naredu je pa dobesedno popluvu našo državo in zbil ugled slovenski policiji (ki ga že tako ali tako nima veliko).

LP!

Fak ej...sej ni štirih ubil in dva zaklal potem ker sta mu težila :jao: Vozu je prehitr :roll:
Nima veze... :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po avg 01, 2005 9:55 pm

domzalcan21 je napisal/-a:AIRbrush, ne se tok sklanjat, lahko te v križu zaboli madona...tut za ostale velja :lol:

Kolk si pa ti brihten stari res. Kje spiš da te ne ukradejo?

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Po avg 01, 2005 9:57 pm

AIRbrush je napisal/-a:
domzalcan21 je napisal/-a:AIRbrush, ne se tok sklanjat, lahko te v križu zaboli madona...tut za ostale velja :lol:

:cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po avg 01, 2005 10:40 pm

[quote="Slide]
Fak ej...sej ni štirih ubil in dva zaklal potem ker sta mu težila :jao: Vozu je prehitr :roll:
Nima veze... :?[/quote]

OOOOooo pa ma veze.Tut če je prehitr vozu.S tako prehitro vožnjo je ogrožal ostale udeležence v prometu.Zamisl si kaj bi blo da je voznik v focucu mogu naenkrat fest bremzat?Od policijske astre bi bla pleskavica.In kdo bi bil kriv?Voznik focusa.In zakaj?Zato ker se mu je v rit nalimu policaj v službenem avtomobilu ki je vozu prehitro s prekratko varnostno razdaljo in NI bil na nujni vožnji.ČE JE ZAKON,JE ZAKON ZA VSE.Tut za policaje.Moj delodajalec je tut republika slovenija pa bi lahk delu sranja po cesti tako s svojim avtom kot s službenim (pa nism policaj) pa tega ne počnem,ker sem na očeh javnosti.Ko sem na šihtu si marsikaj ne smem prvoščit pa čeprav me velikrat prime da bi koga poslal v tri pi...,ker me to lahko stane službe.Zato bi blo prav da tega policaja njegovi nadrejeni temu primerno kaznujejo.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Po avg 01, 2005 10:53 pm

AIRbrush je napisal/-a:

batcave ?

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Po avg 01, 2005 11:17 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:[quote="Slide]
Nima veze... :?

OOOOooo pa ma veze.Tut če je prehitr vozu.S tako prehitro vožnjo je ogrožal ostale udeležence v prometu.Zamisl si kaj bi blo da je voznik v focucu mogu naenkrat fest bremzat?Od policijske astre bi bla pleskavica.In kdo bi bil kriv?Voznik focusa.In zakaj?Zato ker se mu je v rit nalimu policaj v službenem avtomobilu ki je vozu prehitro s prekratko varnostno razdaljo in NI bil na nujni vožnji.ČE JE ZAKON,JE ZAKON ZA VSE.Tut za policaje.Moj delodajalec je tut republika slovenija pa bi lahk delu sranja po cesti tako s svojim avtom kot s službenim (pa nism policaj) pa tega ne počnem,ker sem na očeh javnosti.Ko sem na šihtu si marsikaj ne smem prvoščit pa čeprav me velikrat prime da bi koga poslal v tri pi...,ker me to lahko stane službe.Zato bi blo prav da tega policaja njegovi nadrejeni temu primerno kaznujejo.

LP![/quote]

točno tako! sem ravno hotel nekaj podobnega napisat....

LiXo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LiXo Po avg 01, 2005 11:34 pm

Domzalcan: Vsa čast za tale posnetek. Članek sem tudi sam zasledil v Mladini, tako da vso spoštovanje.

AirBrush: Nedvomno si do Policije bolj zaščitniški, kot do svoje mame. Tudi sam si se peljal že 180+ po avtocesti in tudi sam tedensko prekoračiš omejitev na regionalnih cestah!

Zakaj se vsi igrate brezmadežnike, če to niste?

Sam nimam niti ene kazni, prekoračim pa skoraj vsak dan omejitev do 20km/h. Ko me bodo dobili..bom plačal.

Sicer je posnetek le enega policaja, ki si je ta "kiks" nevedoč da ga snemajo privoščil...koliko pa je takih, ki niso bili posneti oz. tistih, ki nikoli ne bodo posneti.

V razmislek...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To avg 02, 2005 6:54 am

joke je napisal/-a:OOOOooo pa ma veze.Tut če je prehitr vozu.S tako prehitro vožnjo je ogrožal ostale udeležence v prometu.Zamisl si kaj bi blo da je voznik v focucu mogu naenkrat fest bremzat?Od policijske astre bi bla pleskavica.In kdo bi bil kriv?Voznik focusa.In zakaj?Zato ker se mu je v rit nalimu policaj v službenem avtomobilu ki je vozu prehitro s prekratko varnostno razdaljo in NI bil na nujni vožnji.ČE JE ZAKON,JE ZAKON ZA VSE.Tut za policaje.Moj delodajalec je tut republika slovenija pa bi lahk delu sranja po cesti tako s svojim avtom kot s službenim (pa nism policaj) pa tega ne počnem,ker sem na očeh javnosti.Ko sem na šihtu si marsikaj ne smem prvoščit pa čeprav me velikrat prime da bi koga poslal v tri pi...,ker me to lahko stane službe.Zato bi blo prav da tega policaja njegovi nadrejeni temu primerno kaznujejo.

LP!

Večina tukaj gor nori z avtomobili in dela prekrške(tut sam jih delam in naredim mnogo napak - pač nisem popoln) in ta večina če vidi policaja ki nardi prekršek, že skače do stropa - lej ga nori po avtocesti, lej ga vozi 80 po naselju, itd... Pa ste se enkrat vprašal zakaj nori - ponavadi zato, ker je tko navajen, zato, ker vsi tko vozmo in tut on tko voz, ko je v civilu. Problem je vsesplošen in bo treba za to nekaj narest, ne da bodo policaji naredl, mi mormo narest neki na tem. Pa bodte vi zgled policaju, če že n ne more bit nam!!! Zakaj sploh gledat policaja ki dela bedarije na cesti? - zakaj pa vi nebi bili boljši od njega in s tem dokazali, da imate nekaj v glavi. Al je treba bit slabši - če bo policaj gonu 80 skoz naselje, boste pa vi za njim tut 80 gonil? S tem boste samo dokazal, da ste bedaki. In Bedaki bodo vedno bedaki - najdejo se pa povsod, med navadnimi ljudmi in med policaji. Če policaj goni, ga posnameš, tko kot domžalčan, pol se pa umiriš in lepo voziš naprej - s tem boš največ dokazal - to da se držiš pravil in da upoštevaš zakone.
Pa se enkrat vprašte, kaj bi pa blo, če bi se vsi tukaj gor zmenil, pa vozmo vsi po predpisih, brez enega prekrška in probajmo bit čimbolj strpni en cel mesec. Tukaj gor nas je par tisoč - če bi vsi to naredl, je to že procent vseh voznikov na cesti, procent bi za sabo povlekel še 10% ki bi se vozili po predpisih za vami, teh 10% bi še nadaljnih 80% povlekl v mirno vožnjo, tistih 9% ki jih ostane in bi norel pa nej plačujejo in naj zgubijo izpit(za njih mi dobesedno dol visi).
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley To avg 02, 2005 7:03 am

Ko zagledam policaje da vozijo za menoj, vedno vozim po omejitvah. V večini primerov se mi zgodi da me kar prehtijo ker se jim nesmiselno zdi da bi se držali omejitve hitrosti. Verjetno obratno ne bi šlo tako gladko skozi.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To avg 02, 2005 7:37 am

Dego je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

batcave ?
:lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To avg 02, 2005 7:53 am

Mumbley je napisal/-a:Ko zagledam policaje da vozijo za menoj, vedno vozim po omejitvah. V večini primerov se mi zgodi da me kar prehtijo ker se jim nesmiselno zdi da bi se držali omejitve hitrosti. Verjetno obratno ne bi šlo tako gladko skozi.

Če imaš vso opremo, pa orenk gobc ti nič ne morejo - niso te zmerl kok si šel. Podatek, da so oni tok pa tok vozil ni merodajen. Samo svoje moraš trmat - mene je zadnč ustavu - skoz ovink v grosuplju mimo tuša sem ob 2h zjutraj prletu okol 65 in je obrnu avto pa za mano - dobil me je šele v lučah malo pred makadamom(5km naprej) - vse kar je bilo je lahko pogledal prometno in vozniško ter vprašal je kam se mi mudi. Lepo mu povem - da po makadamski poti do prvega drevesa, ker em tiši scat. On se je nasmejal mi vrnil dokumente in se odpeljal - jst pa res do prvega drevesa pa ... Je full pasal.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush To avg 02, 2005 9:36 am

nebivedu je napisal/-a:
Mumbley je napisal/-a:Ko zagledam policaje da vozijo za menoj, vedno vozim po omejitvah. V večini primerov se mi zgodi da me kar prehtijo ker se jim nesmiselno zdi da bi se držali omejitve hitrosti. Verjetno obratno ne bi šlo tako gladko skozi.

Če imaš vso opremo, pa orenk gobc ti nič ne morejo - niso te zmerl kok si šel. Podatek, da so oni tok pa tok vozil ni merodajen. Samo svoje moraš trmat - mene je zadnč ustavu - skoz ovink v grosuplju mimo tuša sem ob 2h zjutraj prletu okol 65 in je obrnu avto pa za mano - dobil me je šele v lučah malo pred makadamom(5km naprej) - vse kar je bilo je lahko pogledal prometno in vozniško ter vprašal je kam se mi mudi. Lepo mu povem - da po makadamski poti do prvega drevesa, ker em tiši scat. On se je nasmejal mi vrnil dokumente in se odpeljal - jst pa res do prvega drevesa pa ... Je full pasal.

Iskrenost je lepa čednost pravim jaz.

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ To avg 02, 2005 1:15 pm

Vau , domžalčan ti si taki frajer . Si lahko moj idol ? :vc
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 To avg 02, 2005 1:35 pm

Hja, sej na tabli ste vsi cotkani pa pridni k bubice pa mravlce...k se usedete za volan se pa ne vidte...a ne, Nebivedu? Prvi si biu da se odkople cesto pr Leclercu...pa si rinu s svojim subarujem v kup peska, k najvecji norc...V krožnem driftam, pa s svojim đipom tut ti nakažeš ene par krogov...po makedamu in v krožnem...

Pa si kle spet angelcek, za volanom se pa ne vidis? :x

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM To avg 02, 2005 2:19 pm

domzalcan21 je napisal/-a: Prvi si biu da se odkople cesto pr Leclercu...pa si rinu s svojim subarujem v kup peska, k najvecji norc...

Sorry za offtopic: Kakšno je sedaj tam stanje, še kaj "dogaja"?

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 To avg 02, 2005 2:24 pm

So VW-AUDI CLUB zmetal pesek stran, pa so ga spet nasul nazaj, tokrat 2x več... :x

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo To avg 02, 2005 6:18 pm

@Nebivedu:

Ti ga en mal sereš.

LP!

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri To avg 02, 2005 7:00 pm

zakaj? Zjutraj se z fotrom peljema na delo pa se pogosto zgodi da se pred nama jajčkajo policaji, žmigavec pa lepo mimo.

Seveda pa maš tisti občutek, če se bojo zakadili za tabo, samo če maš vse ok pol ni panike ne...

lp BoŠko
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov