nebivedu je napisal/-a:
en policaj je pač vozu tko kot večina voznikov v sloveniji
TrijoAdijo je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:
en policaj je pač vozu tko kot večina voznikov v sloveniji
Ja ok.Sam on je POLICAJ!!!!On si tega NE SME privoščit.In zakaj?Zato ker je v državni službi in MORA bit za vzgled ostalim državljanom.S temi prekrški ki jih je policaj naredu je pa dobesedno popluvu našo državo in zbil ugled slovenski policiji (ki ga že tako ali tako nima veliko).
LP!
TrijoAdijo je napisal/-a:[quote="Slide]
Fak ej...sej ni štirih ubil in dva zaklal potem ker sta mu težilaVozu je prehitr
![]()
Nima veze...
joke je napisal/-a:OOOOooo pa ma veze.Tut če je prehitr vozu.S tako prehitro vožnjo je ogrožal ostale udeležence v prometu.Zamisl si kaj bi blo da je voznik v focucu mogu naenkrat fest bremzat?Od policijske astre bi bla pleskavica.In kdo bi bil kriv?Voznik focusa.In zakaj?Zato ker se mu je v rit nalimu policaj v službenem avtomobilu ki je vozu prehitro s prekratko varnostno razdaljo in NI bil na nujni vožnji.ČE JE ZAKON,JE ZAKON ZA VSE.Tut za policaje.Moj delodajalec je tut republika slovenija pa bi lahk delu sranja po cesti tako s svojim avtom kot s službenim (pa nism policaj) pa tega ne počnem,ker sem na očeh javnosti.Ko sem na šihtu si marsikaj ne smem prvoščit pa čeprav me velikrat prime da bi koga poslal v tri pi...,ker me to lahko stane službe.Zato bi blo prav da tega policaja njegovi nadrejeni temu primerno kaznujejo.
LP!
Mumbley je napisal/-a:Ko zagledam policaje da vozijo za menoj, vedno vozim po omejitvah. V večini primerov se mi zgodi da me kar prehtijo ker se jim nesmiselno zdi da bi se držali omejitve hitrosti. Verjetno obratno ne bi šlo tako gladko skozi.
nebivedu je napisal/-a:Mumbley je napisal/-a:Ko zagledam policaje da vozijo za menoj, vedno vozim po omejitvah. V večini primerov se mi zgodi da me kar prehtijo ker se jim nesmiselno zdi da bi se držali omejitve hitrosti. Verjetno obratno ne bi šlo tako gladko skozi.
Če imaš vso opremo, pa orenk gobc ti nič ne morejo - niso te zmerl kok si šel. Podatek, da so oni tok pa tok vozil ni merodajen. Samo svoje moraš trmat - mene je zadnč ustavu - skoz ovink v grosuplju mimo tuša sem ob 2h zjutraj prletu okol 65 in je obrnu avto pa za mano - dobil me je šele v lučah malo pred makadamom(5km naprej) - vse kar je bilo je lahko pogledal prometno in vozniško ter vprašal je kam se mi mudi. Lepo mu povem - da po makadamski poti do prvega drevesa, ker em tiši scat. On se je nasmejal mi vrnil dokumente in se odpeljal - jst pa res do prvega drevesa pa ... Je full pasal.
Mumbley je napisal/-a:Ko zagledam policaje da vozijo za menoj, vedno vozim po omejitvah. V večini primerov se mi zgodi da me kar prehtijo ker se jim nesmiselno zdi da bi se držali omejitve hitrosti. Verjetno obratno ne bi šlo tako gladko skozi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov