Sicer pa velja, da kdor nima v hlačah ima velik avto.
Ma daj, se ti ne zdi da je tole reklo izumil nek 500% fovsarijamajster, ki je v resnici tisti, ki ima miniaturnega?
Jaz se nisem in dokler ne dostudiram tudi ne bom na svojem in lahko za avto zagonim skoraj vse kar mi ostane. A tega ne delam, z denarjem se da kupit veliko od katerega je neprimerno vec koristi kot od avta.
Zakreditiranje do vratu zaradi avta, torej statusa simbola, se ne pojavlja samo pri nas, je prakticno globalni pojav.
Glede nakupa avta ponavadi svetujem ljudem naj kupijo nekaj varnega , udobnega in zanesljivega, predvsem pa naj pazijo, da ne bo nakup prevoznega sredstva omejil njihove financne svobode.
Zdi se mi, da ljudem manjka samozavesti, lastnega obcutka zadovoljstva. Ni je umsko zdrave inteligentne osebe, ki bi zaradi postavljastva pred sosedi in znanci bila pripravljena omejit svoja sredstva za prezivljanje.
So pa se drugi patroni, ki se jih ne sme dajat v isti kos, najverjetneje jih je nekaj na forumu. Lahko bi jim rekli avtopati :P
To so tisti ljudje, ki zivijo za avte, dol jim visi kaj si mislijo sosedje. Vozijo se z najmanj 200 konji pod pokrovom in raje zivijo cel mesec od kvasa in vode, kot da bi njihov motor bil brez svezega sinteticnega olja