Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po avg 08, 2005 1:35 pm

makgajver je napisal/-a:ne Slide :D ,bilo so trije vekliki in en mali,sej veš mali gre izivat ga prtegneš pol majo pa veliki razlog da te pregonjo :D

Ma ja...saj vem kaj si mislu...samo malo sem podražil, ker vem da rabiš met za 3 osebke veliko srečo...znanje je itak predpogoj ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po avg 08, 2005 2:00 pm

No če ste gledal krvavo romanco (francoski triler) , no to bi jest naredil takmu kurcu in njegovi družini. -krvavo-

Zdej bo en napisov, ja al je druzina kriva da je tak? ja kdo pa drug pišuka

da ti to en nardi, cev lajf porabm da mu lajf zagrenim piška mu materna popušak kurcov. Jest sploh nevem koko si lahko tko mirn. Ponavadi odtis od cevlja ostane na laku in mors polirat.

Ponavat tak osebk nima avta, tudi nima za avto, ampak se je mogu pokazat pred kolegi, ki se niso odrasli. ti kolegi bodo pocas ratali odrasli in se spametovali in se omaknili od takega kurca on pa bo ostal sam in pocasi najdu podobnega osebka kot je on. cez leto so ze trije nato štirje in delajo pizdarije glede na njihovo primitivnost. No in taki pofukani osebki potem dobijo naziv "Čefuti"

in potem to rata začaran krog, ti osebki ratajo fotri in imajo otroka, otrok raste, starše boli falus, kadi čik in čaka socialno, občasno prefuka ženo ker ni večerje, cela familja je v kurcu in tak osebek se bo napil z frendi in šel hodit po tvojem ali mojem avtu, delal rise po avtu, z pestjo uzigal v pleh(moj primer) .....

Zato je kazen, smrt celi druzini, opravičljiva.

LP
Slika Slika

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Po avg 08, 2005 2:03 pm

Al pa uno... "You mess with me... you mess with my whole family"!
:P :rofl :/:o:/
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To avg 09, 2005 4:37 pm

No vsaj ena "dobra" novica. Popravilo mi bo krila zavarovalnica. Sploh nisem vedel, da mi kasko krije tudi vandalizem brez odbitne fransize. Ceprav bi raje videl, da mi nebi bilo treba nicesar popravljat. Take pezdete pa treba na Nanga Parbat poslat pa nej tam skacejo kolko hocejo! :lol:

Verjetno ga bom kar na Verovskovo odpeljal. Oziroma a kdo ve, ce bi se to dalo kako popravit brez strihanja? Pa kam bi blo najbols odpeljat? Sej nekaj jih ze poznam (brata Hacin pa Hödlmeyer al kaj je ze tist v Logatcu itd...), treba bo pa se zamenjat desno metlico, pa uno plastiko med havbo pa sipo - uradni servis.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ To avg 09, 2005 5:12 pm

Mogoče je bil kakšen navijač Partizana ! ;)
Si mogoče parkiral sredi pločnika ?
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Re: Svasta majka rodi

Napisal/-a DognerDJ To avg 09, 2005 5:16 pm

[g0ran24] je napisal/-a:
Daco je napisal/-a:Prov ni mi jasn, kako taki debili lahko se zivijo na tem svetu, k bi mu obe nogi polomu, pa pol nej poriva un PO***AN vozicek.

V tem primeru te ima vso pravico tožit in policaji bi te zaprli njem pa bi rekli lahko noč

Smo pred leti dobili lopova na delu , ko je kolegu vdr v yugeca in mu trgal ven avtoradio . Do prihoda policija je lepo sedel v kolegovem avtu in vsako minuto dobil eno na gobec. Ko je prišel policaj in videl barabo celo krvavo po gobcu sploh ni vprašal , kaj se je zgodilo , da je cel krvav !

Tak , da lahko samo pozabiš na neke tožbe.

Če pa je že kdo tako tele , da ti prvo poškoduje avto in te še nato toži pa si je sam kriv, če ga bodo neznanci ponoči zahrbtno napadli in mu polamali vse kosti !
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist To avg 09, 2005 5:23 pm

Daco je napisal/-a:No en PO***AN k****n, mamu mu j***m u usta :-:o se je zgleda ucer zvecer dolgocasil in medtem ko sem imel avto parkiran na Einspilerjevi ulici za Bezigradom (LJ) med 23 in 00:30 (bil na pijaci pri dveh kolegicah) in se odlocil sprehajat mal po mojem avtu! :ue

Kje na Einspielerjevi to? Ker tam na križišču Einspielerjeve in Ravbarjeve se vsak večer zbira mularija in vsakič ko grem peš s šihta me gledajo ko tele v nova vrata, včasih slišim še kakšno pametno in se niti nebi čudil, če bi bli sposobni šetat po avtih...
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco To avg 09, 2005 5:42 pm

Basist je napisal/-a:Kje na Einspielerjevi to?

Ce gledas proti Parmovi, je bil parkiran na desni strani ceste, kjer vsi parkirajo in sicer ob hisi st.18, ene 10-15 metrov naprej od krizisca (ne vem al je z Lavricevo al Stanicevo). Ob kriziscu je ena bajta s postnim nabiralnikom. Pred mano je bil parkiran se en avto, drugace pa je bila ulica skoraj prazna.

@DognerDJ: Avto ni bil parkiran sredi plocnika, pa tut v njem ni nobenih Zvezdinih navijaskih rekvizitov - sam dve kapci na zadnji polici (ena od Audija pa ena od firme kjer sem zaposlen) kot znak pripadnosti :lol: ... aja pa mala rumena nalepka corsica ferries 05 na zadnji sipi, ki so mi jo nalimali gor na dopustu pred 3 tedni. ;)

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr avg 10, 2005 3:40 am

Glih zdej sem policaja spraševal o tem kake so posledice če nabutaš vandala ki ti uničuje avto.Pa je policaj reku,da ko oni pridejo in vidijo da je vandal vs krvav, napišejo v poročilo,da je vandal bežal,se spotaknil in padel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Stuhec
Novinec

Kraj: M. Sobota

Napisal/-a Stuhec Sr avg 10, 2005 10:34 am

TrijoAdijo je napisal/-a:Glih zdej sem policaja spraševal o tem kake so posledice če nabutaš vandala ki ti uničuje avto.Pa je policaj reku,da ko oni pridejo in vidijo da je vandal vs krvav, napišejo v poročilo,da je vandal bežal,se spotaknil in padel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LP!

da bi bilo to tak enostavno :roll:

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr avg 10, 2005 10:52 am

stari, pa to ne moreš verjet kako so ljudje lahko take budale. res nekaterim ni pomoči, razen seveda kot je že en povedu 9mm. da bi men eden to naredu jst bi ga zatovko živga v zemlo. :evil:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr avg 10, 2005 1:30 pm

Svašta majka rodi...samo para neće.

:-P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist Sr avg 10, 2005 1:37 pm

Daco je napisal/-a:

Ce gledas proti Parmovi, je bil parkiran na desni strani ceste, kjer vsi parkirajo in sicer ob hisi st.18, ene 10-15 metrov naprej od krizisca (ne vem al je z Lavricevo al Stanicevo). Ob kriziscu je ena bajta s postnim nabiralnikom. Pred mano je bil parkiran se en avto, drugace pa je bila ulica skoraj prazna.

Vem kje je to ja... pri križišču s Staničevo. Živim v neposredni bližini, pa je to prvi primer, da bi komu kaj avto tam poškodovali, za katerega sem slišal. Čudno.
lp,
Gregor

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Sr avg 10, 2005 4:49 pm

No danes sem se spotoma ustavil na Verovskovi, da vprasam kok bi blo popravljlanja in mi pravi, da bojo en teden sigurno potrebovali za popravilo, treba bo pa barvat tako pokrov motorja kot streho in vrata prtljaznika, pa se zamenjat tisto plastiko pod brisalci pa desni brisalec. Jebote, sej mi bojo pol avta predelal. :roll:

Pravi da je na strehi prevelika vdolbina, da bi se ven vleklo, ker se bo se vedno poznalo, pokrov motorja je pa treba klepat pa licat. Bom jutri se pokazal enemu od ravnalcev za mnenje, pa da vidim kok sranja je povzrocil en "nedolzen" sprehod po avtu. Sej ze ok, bo zavarovalnica placala popravilo sam mas pa poleg se polno sitnosti pa da ne omenjam en teden brez avta. :cry:

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist Če avg 11, 2005 9:36 am

Ajajajajajajaj... sranje to... zdej vem, da bom v avto dal baseball kij in če kdaj dobim kakšnega, ki mi serje po avtu bo vsaj 6 mesecev na rehabilitaciji... kolena so zaj**** stvar...
lp,
Gregor

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če avg 11, 2005 4:49 pm

Če že morš koga skup stolčt, pol morš na izvirn način - z nekaj stila --- oziroma s kaktusom 8)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš Če avg 11, 2005 6:07 pm

Nimam besed... Žalostno je to, da je ta ki je to storil verjetno nima kaj prida življenja in išče pozornost na nenavadne načine.

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če avg 11, 2005 6:30 pm

Basist je napisal/-a:
Daco je napisal/-a:

Vem kje je to ja... pri križišču s Staničevo. Živim v neposredni bližini, pa je to prvi primer, da bi komu kaj avto tam poškodovali, za katerega sem slišal. Čudno.

a to je tm k je bla včasih Emona?

čudn da kakšn Caco ne dela tm reda :twisted:
drgač sm pa mislu da so se tm mal umiril (izgleda da je naslednja generacija mal zrastla :? )

BAZO
Nov uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a BAZO Pe avg 12, 2005 4:49 am

Moji sestri so brisalc skrivil pa gumo preluknal enkrat lans let u lublan pred blokom...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov