Voith je napisal/-a:.....on tko kot mi vsi totalno sam odgovarja za svoje zivljenje, tako kot za svoja dejanja in ce bo karkol naredu bo sam nosu posledice, torej gre to vse na njegov racun, zato nevidm razloga, da se eni tok razburjate....
DognerDJ je napisal/-a:Voith je napisal/-a:.....on tko kot mi vsi totalno sam odgovarja za svoje zivljenje, tako kot za svoja dejanja in ce bo karkol naredu bo sam nosu posledice, torej gre to vse na njegov racun, zato nevidm razloga, da se eni tok razburjate....
Če slučajno pade in jaz zapeljem čez njega in pri tem zlomim sprednji odbijač. Zaradi take budale bom potem par dni brez avta. Zakaj se nebi razburjal ?
Primer : pesniški rondo , ko je en hrvat zapelo preko pubeca in si poškodoval prednji dobijač !
-tomi- je napisal/-a:...motor je honda cbr954
http://www.carolinariders.com/images/Honda%20CBR954%20Instrumentation.jpg
Tomaz40 je napisal/-a:DognerDJ je napisal/-a:Voith je napisal/-a:.....on tko kot mi vsi totalno sam odgovarja za svoje zivljenje, tako kot za svoja dejanja in ce bo karkol naredu bo sam nosu posledice, torej gre to vse na njegov racun, zato nevidm razloga, da se eni tok razburjate....
Če slučajno pade in jaz zapeljem čez njega in pri tem zlomim sprednji odbijač. Zaradi take budale bom potem par dni brez avta. Zakaj se nebi razburjal ?
Primer : pesniški rondo , ko je en hrvat zapelo preko pubeca in si poškodoval prednji dobijač !
Kaj odbijač. Se zaleti v moj mesec ali dva star avto in naredi totalko, torej sem jaz na izgubi par 100 jurjev, da sploh ne omenjamo ogromno neprespanih noči, ko bi sam sebi očital tisto pivo, ki sem ga spil, pa to da sem se peljal 10 kmh prehitro, pa bogve kaj še vse. In ob vsem tem se mi še prikazujejo slike njegovega črevesja na moji armaturi.
Zato je kar se mene tiče tole navaden i****. Če se preganja 400kmh ko je cesta prazna ni problem. Tut sam z avtom včasih prtisnem kolikor duša da. Ampak samo če sem sam.
DognerDJ je napisal/-a:Voith je napisal/-a:.....on tko kot mi vsi totalno sam odgovarja za svoje zivljenje, tako kot za svoja dejanja in ce bo karkol naredu bo sam nosu posledice, torej gre to vse na njegov racun, zato nevidm razloga, da se eni tok razburjate....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov