Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
rokkk
Nov uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a rokkk Pe avg 19, 2005 12:07 pm

svasta... upam da me nau kej takga na avtocest doletel zej k sm novopecen voznik zacetnik :roll:
BLAUPUNKT - The advantage in your car!

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Pe avg 19, 2005 12:11 pm

Nič hudega za tistih 299 po števcu na tistem praznem koščku AC vmes (gre tudi z avtom, heh :twisted: ), ampka vse prej pa potem je pa debilno ...
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe avg 19, 2005 12:22 pm

Po možnosti je še kak miličar tole... Popoln b****, posnetek pa res :shock: .

LP,
Joie

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Pe avg 19, 2005 12:27 pm

Pred zid pa kamenjat
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe avg 19, 2005 12:28 pm

tole je r1 stevc pa ne gre cez 299.

pa spet sama pamet. ce clovek uziva v tem, nej pac uziva, kdor mu zavida adrenalin, nej to pocne se sam. on tko kot mi vsi totalno sam odgovarja za svoje zivljenje, tako kot za svoja dejanja in ce bo karkol naredu bo sam nosu posledice, torej gre to vse na njegov racun, zato nevidm razloga, da se eni tok razburjate.

pa pr motorju je odstavni pas ucasih nujn, zavoljo varne voznje.

men je velik kolegov pomrl na motorju. pa so what? we all gott`a die sometime. ane?

stifler
Nov uporabnik

Napisal/-a stifler Pe avg 19, 2005 12:37 pm

to ni yamaha r1 kr ma r1 drugačne števce! evo slikco
Priponke
yamahar1_compteur_[1].jpg

Uporabniški avatar
acom
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a acom Pe avg 19, 2005 12:37 pm

Darovalec organov, samo da razen kakšnega nohta ne bo nič celega. :?
Tine a greva v grapo? Ne k' gre d'ž.

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ Pe avg 19, 2005 12:46 pm

Voith je napisal/-a:.....on tko kot mi vsi totalno sam odgovarja za svoje zivljenje, tako kot za svoja dejanja in ce bo karkol naredu bo sam nosu posledice, torej gre to vse na njegov racun, zato nevidm razloga, da se eni tok razburjate....

Če slučajno pade in jaz zapeljem čez njega in pri tem zlomim sprednji odbijač. Zaradi take budale bom potem par dni brez avta. Zakaj se nebi razburjal ?
Primer : pesniški rondo , ko je en hrvat zapelo preko pubeca in si poškodoval prednji dobijač !
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe avg 19, 2005 12:49 pm

stifler to je najnovejsa verzija k si jo ti prpopu.

tle sta se 2 starejsi:
Slika
Slika

stifler
Nov uporabnik

Napisal/-a stifler Pe avg 19, 2005 12:51 pm

sm noben mu ni podobn

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe avg 19, 2005 12:54 pm

DognerDJ je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:.....on tko kot mi vsi totalno sam odgovarja za svoje zivljenje, tako kot za svoja dejanja in ce bo karkol naredu bo sam nosu posledice, torej gre to vse na njegov racun, zato nevidm razloga, da se eni tok razburjate....

Če slučajno pade in jaz zapeljem čez njega in pri tem zlomim sprednji odbijač. Zaradi take budale bom potem par dni brez avta. Zakaj se nebi razburjal ?
Primer : pesniški rondo , ko je en hrvat zapelo preko pubeca in si poškodoval prednji dobijač !

Kaj odbijač. Se zaleti v moj mesec ali dva star avto in naredi totalko, torej sem jaz na izgubi par 100 jurjev, da sploh ne omenjamo ogromno neprespanih noči, ko bi sam sebi očital tisto pivo, ki sem ga spil, pa to da sem se peljal 10 kmh prehitro, pa bogve kaj še vse. In ob vsem tem se mi še prikazujejo slike njegovega črevesja na moji armaturi.

Zato je kar se mene tiče tole navaden i****. Če se preganja 400kmh ko je cesta prazna ni problem. Tut sam z avtom včasih prtisnem kolikor duša da. Ampak samo če sem sam.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
-tomi-
Novinec

Napisal/-a -tomi- Pe avg 19, 2005 1:09 pm

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Pe avg 19, 2005 1:16 pm

No zdej ti pa jst povem, da to ni ta motor. Tale 954 je stara. Pa tut števci so drugačni, nima sistema HISS in ima nek LCD-jček na obratomeru, ki tista v filmčku nima.
Če prov vem, potem je bila 954 predhodnica 1000 RR in ker so HISS začeli uporabljati v letu 2003, 2004 pa je vn prišla 1000RR.

Razen če so 954 samo dodali HISS, kar pa ne verjamem...
Slika

Alfist
Novinec

Napisal/-a Alfist Pe avg 19, 2005 1:19 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
DognerDJ je napisal/-a:

Kaj odbijač. Se zaleti v moj mesec ali dva star avto in naredi totalko, torej sem jaz na izgubi par 100 jurjev, da sploh ne omenjamo ogromno neprespanih noči, ko bi sam sebi očital tisto pivo, ki sem ga spil, pa to da sem se peljal 10 kmh prehitro, pa bogve kaj še vse. In ob vsem tem se mi še prikazujejo slike njegovega črevesja na moji armaturi.

Zato je kar se mene tiče tole navaden i****. Če se preganja 400kmh ko je cesta prazna ni problem. Tut sam z avtom včasih prtisnem kolikor duša da. Ampak samo če sem sam.

To je pa riziko ceste, s tem ko si na cesti tvegaš da se kdo vate zaleti in proti temu nemoreš narediti nič, pa mej nov ali star avto.....

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Pe avg 19, 2005 1:24 pm

b**** :roll:
pol se pa neki čudjo, kok je mrtvih. take budale so za odstrel. pa kje je bla policija-pol gredo pa enga ustavt k gre 10 prehitr-kretenska vlada, zkonodaja in vse skupi ******** :roll:

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Pe avg 19, 2005 1:26 pm

zgleda da mu je Ghost Rider v glavo stopo :bonk
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Pe avg 19, 2005 1:28 pm

no vsak k kup tak motor ve da ga bo enkat natišu tut po ac kot ga je tale....in mislm da ga ni junaka tukile gor k ni svojga avta do daske sprobu kdaj na ac pa če mu gre 160 al pa 260kmh....tale je pa pač stisnu svoj moped....je pa res rizično prehitevu ampak vsi vemo kok takle moped stegne in kaki so pospeški in kok hitr lahko "pobegneš" vozilu ki ti voz ob strani al pa pred tabo...

No poznavalci Hond ker je zdj ta moped??

To da je Honda vemo, ka pa model?? Kaka mal starejša CBRka??

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Pe avg 19, 2005 1:29 pm

proklet norc...in men pravjo da sm norc, k sm u btcju drifu mamu jim ***** pokvarjeno, tega bi mogl obest na prešernovmu trgu, pa vsi ploskat....jaoooo

Raptor
Novinec

Napisal/-a Raptor Pe avg 19, 2005 1:30 pm

DognerDJ je napisal/-a:

al pa pade motor pa po cudnih okoliscinah na drig vozni pas 'v' avto pa se kaksna smrtna zrtev zarad jega....

Siss
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Siss Pe avg 19, 2005 1:33 pm

Ne bom ne hvalila ne grajala ampak zame je to ena velika nevarnost na cesti...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov