Voith je napisal/-a:drmr: a mas ti otroke?
js recimo jih nimam, sam poznam pa dost folka ki jih ma in lahko verjames da je zlo tesko prepricat otroka da nej skos sedi na zicu privezan in gleda ven.
Moj starejši sin je že 10 let star in se nikoli----še enkrat:
NIKOLI ni vozil v avtu nepripet. Takrat sem imel staro VW Jeto in mislim(popravite me...) da niti ni imela pasov na zadnjih sedežih, uglavnom jaz sem imel otroški sedež ki sploh ni imel ne vem kakšen sistem za pripenjat in edina možnost je bila dvotočkovni pas. In kaj sem naredil.....kupil sem en pas in sem dal zašvasat nosilce na karoserijo in sem pritrdil otroški sedež. Sedež ni bil ne vem kako dobro fiksen, ampak sem naredil maksimalno kar sem lahko. Potem sem si privoščil Golfa III in ta je imel na sredini dvotočkovni pas, pa je bilo že boljš, pa še zmeraj ne kot bi moglo biti. Zdaj imam še enega sina ki je star 2,5 leta in on se tudi ni nikoli vozil nepripet. Zdaj imam Golfa IV in tudi otroški sedež ki se pritrdi v treh točkah kar je veliko boljš.
Kaj hočem povedati.... če je otrok od rojstva naprej pripet v avtu, mu(otroku) bo celo življenje , (ne samo v otroštvu) to čisto normalno in nikoli ne bo kaj druzga pričakoval. Verjeli ili ne, mene je starejši sin že neštetokrat spomnil (včasih človek pozabi...

) da ga privežem, pa tudi pri mlajšem se je že zgodilo. Enkrat sem ga dal v sedež in me je nekaj vmes zmotilo pa sem ga pozabil pripet, in je kar povedal da ga pripnem.
Toliko o:
da je zlo tesko prepricat otroka da nej skos sedi na zicu privezan in gleda ven.
Priznam, imam še zmeraj težave z žlahto ki ih tudi vozijo okrog.....teško ih je prepričati in razložiti koliko je to nevarno. Kot je en povedal, odrasli se pripnejo zaradi policije.....

in bojo preživeli,a otroci pa naj umrejo...