Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
weekid
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a weekid So nov 05, 2005 10:30 am

Rešitev za to so LEŽEČI POLICAJI
Tud pred našo bajto je blu večkrat taku k je dolina pol pa oster ovinek na levo in desno naravnost je pa škarpa in enkrat vem da je en rdeč punto taku žažlajfov in ružu taku da se je KUMEJ apak res KUMEJ ustavu
Pol je blu enkrat za martinovu se nam je en k****n na vrt prevrnu vozu je fiat uno
pol enkrat puzim spet iz une doline dol prletu pa na ročno mislm HALO sej ni magajver in pol se je zaletu u našo škarpo :P :-P sam desno stran je mal frderbov
POl so dal pa 3 ležeče policaje in je mer
apak še zdej bremzajo k nevem kaj :shock:
Mejte se cool

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 So nov 05, 2005 1:20 pm

PureTNT je napisal/-a:Če govoriš o Trzinski obvoznici se strinjam, sploh če avtomobnil hitro doseže višjo hitrost. Glede 130 km/h po Streliški pa avtorju komentarja želim samo to, da ga policaji preveč ne poškodujejo, ko ga dobijo.

ja seveda pregledna my ass
povej, kako se ustavis pri 200 na uro, ko ti en mona preseka pot cez rdeco????
in to se dogaja v glavnem ponoci, ko ni prometa
lahko recemo temu sreca?

glede unih, ki pa v mestu tko vozijo, pa zelim samo eno.....da ostanejo tetraplegiki

ok razumem, da imate mocne avte, pa zakaj pol ne greste na kaksno zaprto dirkalisce in ga tam spihate
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS So nov 05, 2005 1:45 pm

Slide je napisal/-a:
BojanI je napisal/-a:
Symon je napisal/-a:Vem za nekoga, ki je namesto 50 šel 120 in to čez rdečo (ob 2h zjutraj). Prvič, zadnjič in nikoli več.
:oops:

BojanI: Verjemi najbrž ga bo minilo. Stvar je v adrenalinu, zdravilo pa je kakšen crash-test ali pa slikce od le-tega. Pomoje so to le vplivi F&F filmov in potem bahanja.
Mah saj prej ali slej se vsakdo spametuje. Bolje prej kot slej (delček sekunde pred smrtjo).

Zdravo !

Poanta sploh ni v tem da bo tega ali koga drugega minilo. Meni je končno vseeno kdo se razkanta na koncu te ulice. Dejstvo je da nihče nič ne ukrene za umiritev prometa na tej cesti, verjamem pa da je na podobnih odsekih v SLO stanje popolnoma enako. Gre za vozniško kulturo, ki je taka kakršna pač je.

Ko je pred časom tule nekdo pisal o nekih ovirah, ki so se znašle na cesti (tram ali nekaj podobnega), sem takoj pomislil, da je nekomu prebilo plafon in se je sam lotil urejenja prometa in taki primeri se bodo še ponovili.

Lp,Bojan

Pa pokličite na upravno enoto oziroma na občino ki je pristojna za postavljanje ovir na cesti...policija z ovirami nima kaj veliko, poleg tega pa je škoda mislit da bojo tam stali policaji 24/7, takšnih cest kjer se izživljajo je miljon...ni dost policajev v sloveniji da bi na vsaki taki cesti stali ves čas...na žalost ;)
Pomojem je občina bolj pravi naslov ;)

bi se kr strinjal s tabo ce nebi po drugi strani stali na najbol neumnih placih kjer ne varujejo ljudi ampak sluzijo keš (dolenjka,celovška takoj za tablo za 50, za tablami za naselje, pred cestninskimi....)

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS So nov 05, 2005 1:49 pm

HajdukS je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
BojanI je napisal/-a:
Symon je napisal/-a:Vem za nekoga, ki je namesto 50 šel 120 in to čez rdečo (ob 2h zjutraj). Prvič, zadnjič in nikoli več.
:oops:

BojanI: Verjemi najbrž ga bo minilo. Stvar je v adrenalinu, zdravilo pa je kakšen crash-test ali pa slikce od le-tega. Pomoje so to le vplivi F&F filmov in potem bahanja.
Mah saj prej ali slej se vsakdo spametuje. Bolje prej kot slej (delček sekunde pred smrtjo).

Zdravo !

Poanta sploh ni v tem da bo tega ali koga drugega minilo. Meni je končno vseeno kdo se razkanta na koncu te ulice. Dejstvo je da nihče nič ne ukrene za umiritev prometa na tej cesti, verjamem pa da je na podobnih odsekih v SLO stanje popolnoma enako. Gre za vozniško kulturo, ki je taka kakršna pač je.

Ko je pred časom tule nekdo pisal o nekih ovirah, ki so se znašle na cesti (tram ali nekaj podobnega), sem takoj pomislil, da je nekomu prebilo plafon in se je sam lotil urejenja prometa in taki primeri se bodo še ponovili.

Lp,Bojan

Pa pokličite na upravno enoto oziroma na občino ki je pristojna za postavljanje ovir na cesti...policija z ovirami nima kaj veliko, poleg tega pa je škoda mislit da bojo tam stali policaji 24/7, takšnih cest kjer se izživljajo je miljon...ni dost policajev v sloveniji da bi na vsaki taki cesti stali ves čas...na žalost ;)
Pomojem je občina bolj pravi naslov ;)

bi se kr strinjal s tabo ce nebi po drugi strani stali na najbol neumnih placih kjer ne varujejo ljudi ampak sluzijo keš (dolenjka,celovška takoj za tablo za 50, za tablami za naselje, pred cestninskimi....)

Ps: to ne pomeni da mislim da tm ni treba upostevat omejitve.

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 So nov 05, 2005 2:14 pm

Niva13 je napisal/-a:
...

glede unih, ki pa v mestu tko vozijo, pa zelim samo eno.....da ostanejo tetraplegiki

....

Veš kaj sploh to pomeni?.... take in podobne mi dvignejo lase pokonci....

Zakaj človeku želite smrt... invalidnost... porajsan avto.....

si grem tkoj zdele j***a kromirat, če ste vsi "tapametni" in "tavzorni" pisatelji teh voščil in privoščil... tudi sami tako vzorni vozniki?!?!?!?

Vsakdo od nas je velikokrat, ne nekajkrat ampak VELIKOKRAT, vede oz. nevede prekoračil hitrost, storil prekršek ipd... in zakaj bi nas in tudi VAS mogu zdej kdo poškodvat ali pa nam želt invalidnost oz. smrt oz. popraskan avto.?!?

Bit dobrega šoferja ni ta, da sam vozi dobro... ampak da uspešno rešuje napake drugih....

ko boste prišli do te miselnosti, potem se pa lahko začnemo pogovarjat o kakršnikoli vozniški kulturi pri nas... dokler mamo pa sam balkansko razmišljajoče šoferje, ki se kao vozijo samo po pravilih... do takrat pa Lets Balkan'n'Roll...

Kdor vozi po "euro" tujini a'la Nemčija, Avstrija... ve o čem govorim... kdor pa pizdi zakaj se po nevekteri cesti nekdo pelje 150, pa itak ne bo nikol vedu....

marsikdaj sem se tukaj vprašal, zakaj sploh pišete razne bedarije a'la lejga norca, se je pelal 200, tm ke je 50 omejitev....

Ni to morda samo ta slovenka fovšija...ker ga pač ne moreš prehitet, ker tvoj avto ne gre tolk... ga boš pa označil za b*****...??

Malo heca, veliko resnice... pa brez zamere... sj smo vendar demokratični republiki, kjer lahko podamo svoje mnenje, mar ne?

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So nov 05, 2005 2:16 pm

kolega in jaz na haubi ax-a, notri kolega poleg in cetrti vozil 130 km/h. to je moj rekord. hitrostnih pa nisem nikol podiral, ker z mojim avtom ne gre :lol:
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
ShineR
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a ShineR So nov 05, 2005 3:15 pm

@prosko: Slika

bi samo še dodal da se hitro lahko zgodi da pelješ blazno čez omejitev če ga mal prtisneš in pač ne gledaš na števec... raje ne povem kok hitr sm se enkrat nekje nehote pelu k sm ga najprej v easy uletavu z eno novo bmw 5ko z italijanskimi registrskimi in sm ga na koncu pa do podna prtisnu pa nč gledu na števc..

drgač pa k je že glih debata o prehitri vožnji in posledicah, evo tuki enga enzota k mu nekak ni glih znesl...

Slika
Slika
Slika
Slika
powered by Nissan Silvia S14 & bmw E30
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=10221
-the pursuit of performance-
Slika

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 So nov 05, 2005 4:58 pm

prosko002 je napisal/-a:Vsakdo od nas je velikokrat, ne nekajkrat ampak VELIKOKRAT, vede oz. nevede prekoračil hitrost, storil prekršek ipd... in zakaj bi nas in tudi VAS mogu zdej kdo poškodvat ali pa nam želt invalidnost oz. smrt oz. popraskan avto.?!?

to sem napisala zato, ker zal tko koncajo zrtve takih nadebudeznev, ki se PO MESTU,NE NA AVTOCESTI podijo z 200% prekoracitvijo.
tle nima veze nobena fousija, boli me, ce moj avto ne zmore vec kot 210 en drug pa lahko, cisto normalno zivim s to "traumo"

prosko002 je napisal/-a:Bit dobrega šoferja ni ta, da sam vozi dobro... ampak da uspešno rešuje napake drugih....

se popolnoma strinjam, mora pa znat tudi presodit situacijo, kaj in kako in kje, samo to ni odlika teh o katerih je govora tle in zal je teh slednjih, ki delajo take napake vec, ker kot sam ugotavljas ni kulture voznje v Sloveniji
upam, da ne smatras te decke, da imajo kulturo voznje, sploh ne zato, ker dobijo mnogo prehud stroj v roke, kakor lahko obvladajo, glede na nikakve izkusnje obenem, pa pozabijo na nepredvidene reakcije drugih udelezencev v prometu, ko srecajo take strele
ko pa bo kdo od takih raje pokazal znanje na kaksni dirki, na cesti pa prilagodil visek hormonckov razmeram na cesti,pol pa kapo dol

pa brez zamere, samo moje mnenje, balkansko, babje, whatever ;)
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So nov 05, 2005 5:06 pm

prosko002 je napisal/-a:Zakaj človeku želite smrt... invalidnost... porajsan avto.....

si grem tkoj zdele j***a kromirat, če ste vsi "tapametni" in "tavzorni" pisatelji teh voščil in privoščil... tudi sami tako vzorni vozniki?!?!?!?

Vsakdo od nas je velikokrat, ne nekajkrat ampak VELIKOKRAT, vede oz. nevede prekoračil hitrost, storil prekršek ipd... in zakaj bi nas in tudi VAS mogu zdej kdo poškodvat ali pa nam želt invalidnost oz. smrt oz. popraskan avto.?!?

ko boste prišli do te miselnosti, potem se pa lahko začnemo pogovarjat o kakršnikoli vozniški kulturi pri nas... dokler mamo pa sam balkansko razmišljajoče šoferje, ki se kao vozijo samo po pravilih... do takrat pa Lets Balkan'n'Roll...

Kdor vozi po "euro" tujini a'la Nemčija, Avstrija... ve o čem govorim... kdor pa pizdi zakaj se po nevekteri cesti nekdo pelje 150, pa itak ne bo nikol vedu....

marsikdaj sem se tukaj vprašal, zakaj sploh pišete razne bedarije a'la lejga norca, se je pelal 200, tm ke je 50 omejitev....

Ni to morda samo ta slovenka fovšija...ker ga pač ne moreš prehitet, ker tvoj avto ne gre tolk... ga boš pa označil za b*****...??

Malo heca, veliko resnice... pa brez zamere... sj smo vendar demokratični republiki, kjer lahko podamo svoje mnenje, mar ne?

Prosko

Povej kje živiš, pa se par forumovcev dobimo in kak teden gonimo 150 ali pa 200 vsak dan mimo tvoje bajte, pa boš sam dobil odgovor na vsa tvoja vprašanja.

Mislim da govorim za vse, če se pa kdo ne strinja naj pa le pove. Nobenega ne moti hitra vožnja, divjanje, preganjanje,... Ampak če je kraj in čas za to. Naselje ni nikoli pravi kraj za 150 kmh. NIKOLI!!!!! Se ti sploh zavedaš da pri tej hitrosti vsaka majhna napaka lahko nekomu vzame življenje in spremeni cel kup drugih?

Če hočeš gonit pejt na AC pa tam tišči kolikor ti duša da. Še posebej ob 2 ponoči. Ne pa po naselju.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass So nov 05, 2005 6:04 pm

Debilov na cesti bo vedno preveč, zato v mejah svojih sposobnosti in zdrave pameti.
Vsem, ki ste pa blazno ponosni, kok ste ga stiskal čez omejitev vam poudarim par stvari:
1. avto je pri trčenju s 50 km/h totalka, s 150 je totalka voznik z avtom vred
2. preden stiskate spet do daske pejte na eno prazno cesto ali parking ponoči in poskusite zabremzat s 100 ali 150km/h do nule. Predstavljajte si, da dežuje...spomnite se na varnostno razdaljo naslednjič ko boste komu meter za ritjo
3. zavedajte se, da vsakič, ko peesdite po naselju zna biti v bližini kako dete z žogo, ki ne bo gledalo levo-desno, ampak bo steklo na cesto - po mojem otroška kri ni ravno najlepši car tatoo

Ne trdim, da se vedno držim omejitve, razmišljam pa o posledicah svoje vožnje - kakršnekoli že.

avto se vozi z glavo, ne pa z rokami in nogami

srečno ter pametno vožnjo vam želi bass

Uporabniški avatar
wackosan
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a wackosan So nov 05, 2005 6:11 pm

Kolkr vem, so policijske patrulje vsako noč večkrat na tej relaciji. Prav tako v neposredni okolici. Pač jih ti ne vidiš, ker ne gledaš celo noč skozi okno, da bi jih opazil.

Če pa gledamo na norost nekaterih divjakov na naših cetsah, ki ogrožajo življenja drugih , potem je pa najbolje da po celi ljubljani rastrosijo grbine. Pa se bo umirila hitrost :bonk

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] So nov 05, 2005 6:28 pm

bass je napisal/-a:Debilov na cesti bo vedno preveč, zato v mejah svojih sposobnosti in zdrave pameti.
Vsem, ki ste pa blazno ponosni, kok ste ga stiskal čez omejitev vam poudarim par stvari:
1. avto je pri trčenju s 50 km/h totalka, s 150 je totalka voznik z avtom vred
2. preden stiskate spet do daske pejte na eno prazno cesto ali parking ponoči in poskusite zabremzat s 100 ali 150km/h do nule. Predstavljajte si, da dežuje...spomnite se na varnostno razdaljo naslednjič ko boste komu meter za ritjo
3. zavedajte se, da vsakič, ko peesdite po naselju zna biti v bližini kako dete z žogo, ki ne bo gledalo levo-desno, ampak bo steklo na cesto - po mojem otroška kri ni ravno najlepši car tatoo

Ne trdim, da se vedno držim omejitve, razmišljam pa o posledicah svoje vožnje - kakršnekoli že.

avto se vozi z glavo, ne pa z rokami in nogami

srečno ter pametno vožnjo vam želi bass

:clapclap

dobro napisano, se čist strinjam.
Let there be rock!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So nov 05, 2005 6:48 pm

Ja fak ne :roll:

Ko sem bil jaz majhen sem rad metal petarde in strašil na okoli, se nisem oziral,kaj bo kdo rekel. Zdaj,ko sem zrasel vidim zakaj so vedno upili za mano,mulc frdamn :D ;)

Tko nekako je podobno tudi v prometu. Ko smo dobili izpit in avto,ste skoraj 90% folka sprobal kolk avto gre itd... Zdaj ste pametni,kako se to ne počne :D

Tud jaz tega ne podpiram,sem bil pa podobno enak kot tile ,ki govorite o njih, tak da....

BojanI : zakaj se ne zmenite z sosedi in podate skupno prijavo na PP . Sigurno bodo ukrepal :idea:

Ajd pa uživite še naprej,pa ne divjaško :P
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne nov 06, 2005 8:33 am

Killah ko sem jest prvič lahko šel sam nekam z avtom (kakšne tri mesece po tem ko sem dobil izpit) sem vozil 120 po AC, ker sem bil popolnoma presran in hvala bogu da sem se že takrat zavedal, da nesreča ne počiva. Prvič sem avto stisnil do konca ko sem imel izpit več kot eno leto, nikoli ga pa nisem in nikdar ga ne bom tiščal po mestu.

Drugač pa sej noben nima problemov če nekdo goni po AC. Problemi so, ko smrkavci, ki imajo izpit leto ali dve, prevoženih 5-10 k km in mislijo da znajo vozit boljše od Šumija in Alonsa in zamenjajo lokalne ceste za dirkališče.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

trim
Nov uporabnik

Napisal/-a trim Po nov 07, 2005 5:35 pm

žalostno je sm to da take kot so ti fantje, policija ne zanima(ne vidjo tega), boš pa ti šu ne vem 60 km/h čez naselje, bodo pa z lučkami prletel za tabo, pa glih tolk da te ne areterajo,....
mal me zanima kje bi lahko več dobiv za predelavo passata

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr nov 09, 2005 11:57 pm

js tut dirkam po cesti. ucer sm sel po ac 140 :D

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če nov 10, 2005 12:12 am

jst tko pravm, če se ti vozi hitro vozi hitro, ampak to delaj nekje kjer ne boš ogrožal drugih in ko si sam v avtu. ker če te ni škoda, sorry mene pa je škoda. jst tut kdaj prgonem ampak k nimam nbenga v avtu in k ni nbenga za mano pa pred mano. pa ni res da smrkovci ki imajo 2 let al pa 3 ( tko k jst ) izpit da pa še bl norijo.sovražim pa če se kdo voz brez izpita al pijan k krava al pa od česarkoli zadet, ker če bi se v mene zakantov mu neb blo pomoči. :evil:

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če nov 10, 2005 11:44 am

Voith je napisal/-a:js tut dirkam po cesti. ucer sm sel po ac 140 :D

OK ti oprostimo :D sam, če tisti ac ne pomeni Aškerčeva Cesta :twisted:

Je pa dovolj žalostno, da zaradi raznih neuranovešenih dirkačev v naselju, dnevno plačujemo vsi davek v obliki ležečih policajev. Avtomobile uničujemo vsi, tudi tisti, ki se držimo vsaj približno omejitev (recimo do max +15km/h).

Najbolj bi bilo pošteno, da bi imeli aktivne grbine. Sicer ne vem kako bi to točno zgledalo (hidravlika al pa elektromotor recimo dvigne grbino iz tal) bi se pa zadeva sprožila če bi voznik prekoračil dovoljeno hitrost. Tako bi vsi tisti, ki upoštevajo(mo) omejitve lahko vozili normalno gladko brez offroad občutkov, tisti ki pa bo pač neumen bo pa pustu podvozje na oviri.

trim
Nov uporabnik

Napisal/-a trim Ne nov 13, 2005 4:25 pm

bravo to si pa pametno povedal(se spomnu) , dej v predloge na policijo.. :P
mal me zanima kje bi lahko več dobiv za predelavo passata

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne nov 13, 2005 6:07 pm

trim je napisal/-a:bravo to si pa pametno povedal(se spomnu) , dej v predloge na policijo.. :P
Policija nima glih veze z hitrostnimi ovirami ...razen da te štrafa če mimo njih pelješ :oops: :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov