Mick Jerry je napisal/-a:Kitajski avto je nevaren. Prav tako se vid da je premaknil zadnja kolesa nazaj.
Ravno toliko kot original frontere ali isuzu z dodatnimi 700 kilogrami balasta. Sej sem že enkrat napisal - poglejte si test navadne frontere ali isuzuja - ista slika in isto razbit avto, samo ker je kitajc vsi u luft skačete, če bi bil pa nemc, bi pa vsi tih bli.
Men gre za varnost, zato tut vozim terenca, ampak 1,5 tone lažjega od te kopije frontere.
Kar se tiče pa nemških avtov pa ne posplošujem ravno, ampak gledam, kaj se vozi skozi slovenijo na morje. Včasih so bili sami nemški avtomobili, pa par japonskih, danes je pa obratno. Tudi za dopust, ko sem na morju prevozil 3500km obale sem videl uglavnem japonske avtomobile s tujimi tablicami, nemcev(avtomobilov) je bilo bolj malo.
Zakaj si pa napisal samo cifre za prodajo nemcev? A imaš še za primerjavo cifre japonskih avtov prodanih v nemčiji?
Sicer pa prodajamo meglo vsi skupaj - čez 10 let nas bodo teli kitajčki povozili. Zdej delajo kopije, čez 5 let bodo imeli lasten razvoj, čez 10 let nas bodo preplavili in čez 15 let bo zmanjkalo nafte, pa bo vse to za v smeti.