Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To sep 20, 2005 11:21 pm

SubaruFreak je napisal/-a:Ja pismo no: Napisal si, da ma ta avto od fotra bivsi poslovni partner oziroma kolega, s katerim pa se tvoj fotr ne razume vec najboljs...
Na tvojem mestu bi tega tipa lepo poklical in mu razlozil zadevo ... Pa kaj pol ce se fotra ne zastopta... To ponavadi ne preskoci na sinove... Ergo: poklices tega modela in mu poves da je tvoja bejba cist nora na SLR-ja in da bi ti oziroma ti naredil zivljenjsko uslugo, ce bi jo zapeljal en krog... Preprosto kot pasulj, ane...
Se pravi akcija - telefon v roke in gremo...

Lp

v sloveniji smo... :roll:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Re: Darilo... kje dobiti SLR-a? =)

Napisal/-a Voith To sep 20, 2005 11:22 pm

krt206 je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:
swifthead je napisal/-a: k taki modeli kot so SLR so brezčasni :D

aha pomoje pa tut. cez 10 let bo usoda slrja taka kot je zdj usoda benđole 850 pomoje.

To je pa res samo po tvoje, ker slr bo supercar tut ostal, tako kot je bil včasih mercedesov sl. Supercar to tudi ostane, bmw 850 pa to nikol ni bil niti približno, slr spada v rang kot so bugattiji, ferrariji, lamborghiniji in ti nebojo nikoli pozabljeni.

js osebno dvomim v to. kaj ti bo nepremicnina? cez 50 let, noben slr tut prblizn nebo vec deloval, ze zdj k so novi majo kup problemov. sploh pa ce je ze zdej recimo en injektor al pa katerkol del drg k p*****a, zamisl si kako bo pol s tem cez recimo 50 let.

ta avto gradi na napacni osnovi, elektronika zastari, mehanika nikoli. sl je legenda zarad svoje genialne mehanike. slr pa je precej grajen na elektroniki. ok zdele se to zdi fino, sam time will tell..

recimo tale kista k js zdele nanjo tipkam je zdele kr konkurencna in se kr pozeljiva, cez 10 let, bo totalno outdated. prou tko bo pa elektronika slr-ja. v primeru da bo sploh delovala.

slr je avto za male otroke, da si ga risejo, in sanjajo o njem, kot tak je odlicen, in prakticno eden izmed najboljsih avtov na svetu, kot pravi avto, pa ma nekaj grdih pomankljivosti, kot avto-legenda pa tut. po mojem mnenju, da nebo pomote slucajn.

pa se ena stvar, ce ti bejba vsakih 5 minut omenja slr oz kakrsnkol avto, run away, as far as possible. take zenske naceloma nc dobrga ne pomenjo. zenske morjo sanjat o pralnem stroju s susilcem, zanussi al pa bosch, ne pa o avtih.
no offense, sam mogu sm to povedat :>

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To sep 20, 2005 11:46 pm

Damjan19 je napisal/-a:to je želja, ki je ravn tolk uresničljiva kot ta, da bojo nekje sred puščave v Afriki še pred novim letom mel piknik.

Čez en mesec bom bil js v Afriki, v puščavi in mel bomo piknik. Se pravi je tut SLR uresničljiv.

in ja...punca zgleda kot pleh :P moja si želi sam C3ja :P

Se prav kot pleh. :P moja si želi sam da bi se mela rada

SubaruFreak je napisal/-a:Ja pismo no: Napisal si, da ma ta avto od fotra bivsi poslovni partner oziroma kolega, s katerim pa se tvoj fotr ne razume vec najboljs...
Na tvojem mestu bi tega tipa lepo poklical in mu razlozil zadevo ... Pa kaj pol ce se fotra ne zastopta... To ponavadi ne preskoci na sinove... Ergo: poklices tega modela in mu poves da je tvoja bejba cist nora na SLR-ja in da bi ti oziroma ti naredil zivljenjsko uslugo, ce bi jo zapeljal en krog... Preprosto kot pasulj, ane...
Se pravi akcija - telefon v roke in gremo...

Moj predlog. Izvedljiv je samo v primeru, da se ti nisi kej dost okrog tega fotrovga bussinessmana motov (da si te nizapomnu), pa da nisi preveč fotru podobn (no, tose da ttu rešt s tem, da se mal drgač sfriziraš, pa je.
U glavnem, pokličeš tega tipa, se predstaviš kot Jaka Novak in poveš svojo prošnjo.
U bistvu ti je to prejšnje poznanstvo sam tok pomagalo, da sihitr pa simpl do njegove cifre pršu. Ker če sta se s fotrom res spičila, pol nauš nč dosegu, tut če nisi fotr. Konckoncev je vseen nek keš zadi za njunim sporom, tko da s fotrovim priimkom res nč nauš dosegu.

lp
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To sep 20, 2005 11:51 pm

darwin je napisal/-a:Se prav kot pleh. :P moja si želi sam da bi se mela rada

:bow

WORD

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr sep 21, 2005 8:09 am

dobr zej če si ti en foter družine iz konga, pa če bote mel piknik, pol si svoje že dokazu.
jaooooooooooo...

veš srce, če se pa za avto tak trudi, da špara pa dela zanjga, stane pa ne neki ful pol že ni pleh.sploh pa pleh pa moja R5ka ne greta nekam skupi, se mi zdi.

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Sr sep 21, 2005 8:38 am

Voith je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:Se prav kot pleh. :P moja si želi sam da bi se mela rada

:bow

WORD

jao fantje :) sj moja si tut želi sam to d bi se mela rada, sam ma pa tut željo se enkrat s tem avtom pelat. Pač je to njena želja, ki ji jo želim uresničit. Mislm,da če bi vam vaše punce kako željo izpovedale, bi tut vi takoj vse nardil da se ji uresnič, sploh če jo maš tok rd k jst mojo. Drgač njo BK za avte, ne pozna sploh znamk :) ji je pa tale v oči padu in ji je :shock: ... tok o tem :)

lp,maL
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Sr sep 21, 2005 8:46 am

K bo mela rojstni dan ji zaveži učke, jo prpel do SLK-ja, k ga je lažje dobit, jo posedi noter in ji odveži učke in ji reci: Draga, ker te imam tako rad sem ti izpolnil željo. Odpelji me s tem SLR ;) -om en krog ali pa kar do McDrive-a. In pol se ustavta v MC-Driveu in not zasvinjajta s pomfritom in ti rečeš, ma boli te kur.c, sej bom jst porihtu. Slučajno si mel s sabo v ruzaku še litrco in jo napiješ in ji pol rečeš, da se presede na sovoznikov zic, da ne bo kej narobe in ga TI odpeleš nazaj.
No in pol bo že tema, rečeš da jo boš pospremu domov, k ji bo zihr slabo od vina in divje vožnje in čimprej zlaufata do njenga vhoda, da se ne bo pobruhala v avtu. Medtem ko tečeta proti vhodu ji ne pustiš, da se obrne nazaj.
Ti greš pol lepo nazaj, mu mal zglihaš gume in ga vrneš na rent a car.
In jutri bo vsa mokra in ponižna in te bo vprašala kako naj ti vrne uslugo.
In ti ji poveš: Srček, k bom mel jst rojstn dan bi rad ponovil zadevo z SLR-om ;) .
Sam pazi da ne bo mela takrat ruzaka s sabo ;)

Eto, volk sit in koza cela!

Če bosta pa oba nažgana pa poklič, vaju bom jst dam pelu :P

Srečno!

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr sep 21, 2005 8:54 am

mislim :roll: a pol si po vašem (večina) punce sploh lahko kej želijo? :roll:

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr sep 21, 2005 9:40 am

dobro vprašanje... 8)

ma mislim, da je večinsko soglasje tu tako da lahk misli sam o novem likalniku, pralnem stroju, pa o novem položaju da bo moškega zadovoljila, to je pa tut vse.

fant, nared to, sej bo sam enkrat, pozabla ne bo kr tak, vrnala tut bo sigurn, pa še ti se boš lahk v avtu pelu, mal dnarja bo pač šlo, sam zj si lahk predstavlaš ono reklamo...˝neprecenljivo˝ :)

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Sr sep 21, 2005 12:28 pm

AjA d nau pomote :) nism jst tisti k bi rd vozu, al pa ona (itak nima še izpita) jst bi ji rd sam omogoču vožno. Zard mene jo nj lastnik pelje (kar bi blo tut zaželjeno) k nočm bit jst kriu za kake napake pol :)

lp,maL
Slika

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifthead Sr sep 21, 2005 12:59 pm

@Voith: kako lohk prbiješ d je SLR tok in tok bed?????

nimaš pojma, ampk teli k majo SLR niso isti k majo BMW 850 al pa M3!!!! tisti z SLR ga majo v spalni sobi pokritga z deko in mu dajejo vse naj naj!!! torej lahko rečem d jih bo 90% k novih čez 50let in cena bo šla tkt sam še ornk gor!!!!
tk da ne primerji 850i z SLR ker kot je že nekdo reku to bo najlegendarnejši avto vseh časov in edini ki mu bodo segli do kolen bojo Bugatti, RR, Bentley, Aston Martin, Porsche, Ferrari, Lamborghini in pa sm pa ke kšn......Audi :)

glede tele punce ki si želi to vožnjo pa sm en nasvet: NATEGNI in POBEGNI!!!!!!

k takoj k bo meu kdo SLKja in ji bo všeč ti bo ušla :lol:
Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr sep 21, 2005 1:03 pm

swifthead je napisal/-a:@Voith: kako lohk prbiješ d je SLR tok in tok bed?????

nimaš pojma, ampk teli k majo SLR niso isti k majo BMW 850 al pa M3!!!! tisti z SLR ga majo v spalni sobi pokritga z deko in mu dajejo vse naj naj!!! torej lahko rečem d jih bo 90% k novih čez 50let in cena bo šla tkt sam še ornk gor!!!!
tk da ne primerji 850i z SLR ker kot je že nekdo reku to bo najlegendarnejši avto vseh časov in edini ki mu bodo segli do kolen bojo Bugatti, RR, Bentley, Aston Martin, Porsche, Ferrari, Lamborghini in pa sm pa ke kšn......Audi :)

glede tele punce ki si želi to vožnjo pa sm en nasvet: NATEGNI in POBEGNI!!!!!!

komentar :arrow: :roll:

Uporabniški avatar
tomos
Nov uporabnik

Napisal/-a tomos Sr sep 21, 2005 1:07 pm

swifthead je napisal/-a:glede tele punce ki si želi to vožnjo pa sm en nasvet: NATEGNI in POBEGNI!!!!!!

Če ga ma rada, ne bo ušla s tistim k ma SLK-ja ;)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Sr sep 21, 2005 1:10 pm

Pa a nekaterim res kle ne gre v bučo d bi se sam rada pelala? :) Ena si bo želela en beauty dan,druga potovanje v pariz,tretja nepozabno večerjo, moja si pa pač želi vožnjo s tem avtom. ne vidm zakaj morte vsi prckat da je plehp**** jao jao :)
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr sep 21, 2005 1:21 pm

Če ti ženska omen dab se s SLR pelala je edina varianta... IMHO... da jo 2x v pleksus.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr sep 21, 2005 1:50 pm

ice je napisal/-a:Če ti ženska omen dab se s SLR pelala je edina varianta... IMHO... da jo 2x v pleksus.

:?: :?: :? napačno razmišlanje
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Sr sep 21, 2005 3:17 pm

:cry
ice je napisal/-a:Če ti ženska omen dab se s SLR pelala je edina varianta... IMHO... da jo 2x v pleksus.

:cry :cry :har :rofl :mrgreen: :cry

Izjava dneva! :D

Drgač pa Mal, še enkrat preber moj predlog pa boš vidu da je čist izvedljivo ;)

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr sep 21, 2005 3:26 pm

En na našem koncu je dobil tud SLR-a, baje Brabus predelava :shock: ,sicer ne vem kaj dela Brabus pri takem avtu,sam nalepko pa ima gor :D

Kar se pa tiče želje tvoje punce,je pa tko: jaz bi rekel sama si išč,jaz grem pa drugo bejbo iskat ;) , to je skor tko kot da ti reče ,jaz si pa želim Brat Pitt-a sprobat :)

Ko j... tako bejbo,ampak ti že veš ;)
Slika

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Sr sep 21, 2005 3:39 pm

bad vam je :roll: mislm da ne bom mel sreče s tem... vsaj kle se obnašate kot 5letni otroc...

admini/moderatorji...lock please

hvala ter lp

maL
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov