Nasty je napisal/-a:Večina tukaj pisočih hvali Quttro pogon Audija.
Če pa gledate avtomobilistične oddaje in teste avtomobilov na SAT TV-ejih, pa velikokrat pravijo,
da je Audijeva lega (s Quattrom) super, ampak, samo kadar se avto pelje naravnost.
Mick Jerry, ali je to "posledica", tega kar opisuješ. Podkrmarjenje oziroma podkrmiljenje.
Osebno se mi bolj (med tema dvema) dopade Audi.
pozer je napisal/-a:.... nism še vozu zadnega pogona tko da ne morm govort ane, pluvam spredn pogon :P
alexM je napisal/-a:Bojda pripravlja 3.0T,ki bi naj imel 330KM,če sem prav obveščen
Goude je napisal/-a:Tko. Če mene vprašate glede testa absolutno RS4. Mi je že design veliko bolj všeč, notranji design, pa še Audi je - samo to je odvisno samo od mojega okusa.
Bel-Tirid je napisal/-a:qvatro pogon je zakon na snegu in zakon če ima avto 400ps+, v vseh drugih pogledih pa ima samo slabo vlogo. vsak ki ima quattro in ima malo pameti prizna, da preveč sili ven nos in da je ze bolje imeti audija z prednjim pogonom kot na vse 4.
Nekdo hvali MB-ja nekdo BMWja nekdo AUDIja, po mojih izkušnjah je BMW po užitku v voznji na prvem mestu, audi na drugem in MB na tretjem. Štejem pa avte do 10milj.
Od 10 milj+ je pa vse zakon
Bel-Tirid je napisal/-a:qvatro pogon je zakon na snegu in zakon če ima avto 400ps+, v vseh drugih pogledih pa ima samo slabo vlogo. vsak ki ima quattro in ima malo pameti prizna, da preveč sili ven nos in da je ze bolje imeti audija z prednjim pogonom kot na vse 4.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov