Courage™ je napisal/-a:e jebiga nebivedu, če bi jaz mel plačo 500k bi tudi samo 10% šlo za avto
nebivedu je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:e jebiga nebivedu, če bi jaz mel plačo 500k bi tudi samo 10% šlo za avto
Delam vsak dan skor po 12 ur, zlo velikokrat celo ob sobotah ponoči in nanesejo kilometrine in ostali dodatki tok, da je plače preko 500k sit. Samo je pa delo zoprno, ker imam 24urni support firmi z 3500 zaposlenimi in me lahko kadarkoli pokličejo pa moram prit delat. Sem pa samostojni sistemski analitik.
nebivedu je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:e jebiga nebivedu, če bi jaz mel plačo 500k bi tudi samo 10% šlo za avto
Delam vsak dan skor po 12 ur, zlo velikokrat celo ob sobotah ponoči in nanesejo kilometrine in ostali dodatki tok, da je plače preko 500k sit. Samo je pa delo zoprno, ker imam 24urni support firmi z 3500 zaposlenimi in me lahko kadarkoli pokličejo pa moram prit delat. Sem pa samostojni sistemski analitik.
For je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:jst pa gledam da čim manj zmečem denarja v avto...kar je bil mal večji strošek,je bil ta,da zdaj mal boljš muska špila,aja pa litke to pa je tud vse. Pač vsaj zame je tko,da kar vlagaš v avto (dodatno mislim) je stran vržen denar. Zdaj pa,nekaterim se zdi to veselje... No sj jst sem kot mulc mislu,kaj vse bon na njega nametu,ampak sem se premislu....tko da,bo ko bo denar,prišel na vrsto mal boljši serijski avtomobilček no tak je moj pogled na te zadeve
Tole je še najbolj pametna izjava v tej temi. Če si tudi med mlajšimi si prav presnetljivo dobro dojel da se ne splača dodatno zapravljat v avto. Raje kupiti kakšen novi že serijsko doteran avto i potem poskrbeti za redno vzdrževanje in se voziti in uživati. Če že morate kaj šravfati, potem je bolj kupiti kakšno staro krntijo in je počasi zrihtat
sonček je napisal/-a:Glede na to da hodim v šolo imam 30000 sit stroški bencina,reg-zavarovanje na obroke po 10000 sit,popravilo avta,če je potrebno kaj menjata k sreči ni potrebno.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov