Debate, ki niso vezane na ostala področja...

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr nov 23, 2005 6:01 pm

vem kako je tej punci .. občutka se ne da opisat .. ko si navezan na vozilo ki je morda še celo prvo! moja sožalje!

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Sr nov 23, 2005 6:06 pm

Več ali manj vsi vemo da so bili storilci bolani ampak čemu ukrasti avto, se peljati par krogov in ga nato zažgati --- WTF

Unmu, ki pa sanja o AMG Kompressor in se tudi sam tako imenuje "zaradi takšnih pekov se pa dogajajo takšne stvari" Se opravičujem če sem užalil peke :D
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Sr nov 23, 2005 6:14 pm

@AMG Kompressor:
A ti sploh maš avto? Verjetno si star enih 15 let, pa si enkrat od atija avto postavo v garažo, pa misliš da veš kaj je avto. Al pa si tako razvajen da stvari enostavno ne znaš cenit.

Ko na tak način ostaneš brez avta je vseeno če je vreden 20mio al 20 jurjov.

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Sr nov 23, 2005 6:22 pm

V moji sosednji vasi se je vsak teden pripeljal šofer kamiona in puščal avto pri železnici. Vsakokrat ko sem šel k punci sem ga videl, ker sem ravno prečkal železnico in s počasno vožnjo uvidel vedno eni in isti prizor...."petko"....Pol leta je blo vse ok nakar sem že od daleč videl plamen a nisem pomislil, da gre za goreč avto....šele na železnici sem videl kako je počasi plamen žrl avto. Po mojem je bil že prej zakurjen,ker je bil že skoraj na koncu (kot ta na sliki)....Kakšen šok je doživel voznik ko je prišel vtrujen s potovanja?!!....To je ku..evo početje,da se nekdo znaša nad neko stvar...NAJPREJ NAJ SI ZAKURI DOMA HIŠO IN VSE OSTALO NATO NAJ PRIŽGE AVTO KI MU NE DA MIRU NA KONCU PA NAJ SE ŠE SEBE ZAKURI!!!!!!!!!
Kaj majo od tega,če sredi noči razbijajo šipe,režejo gume in višek zakurijo...
Ne pomislijo pa, da lahko nekdo pride gasit in umre zaradi eksplozije........take je za zakurt,ki počnej to.. :evil: :evil: :evil: :evil:

Upam DA BOSTA S PUNCO DOBILA TEGA TIČA(E) KI JIM MANJKA V GLAVI NEKAJ KOLESC ;)

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Sr nov 23, 2005 6:58 pm

Lahko rečem da sm šokiran, te budale misljo da če je avto star da ni nč vreden. Takmu bi jst vrat zavil.Hočeš nekam it pa avta al ni al je pa sam še pepel. Eni ljudje pač ne znajo cenit takih stvari in jih brez pomiselka uničujejo.
Da dobim enga ga tok pre..... da bo jedu sam še čez slamco :evil: :evil: :evil:

Moje iskrene sožalje za avto, res uno je prisrčen avtek.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Sr nov 23, 2005 7:14 pm

sj ni fora v tem da policija nima pooblastil. policija se enostavno ne upa ker vejo da če bodo koga ovadili bo naslednji dan gorel njihov avto :evil:

Ni blo dolg nazaj ko so pri grosuplju ustavili kolega. to nebi bilo čudno če se pred njim nebi vozil ciganski avto ki je bil neregistriran. Niso ga ustavili ker so se bali ;)
tuki je isto. in tok da veste:
čez 20 let bomo mi v manjšini ker smo slovenci navadne pič*** k se ne znamo postavt zase in samo kimamo! Pred 10 leti smo dali jim državljanstvo, zdj so hotli odškodnino (izbrisani-ne samo to, še borili so se proti nam). Zdj pa mate in še hujši bo ker se ne znamo postavt zase. Nimam proti nobenmu ˝južnjaku˝nč. Mam pa proti tistem ki ne znajo spoštovat tuje lastnine in misli da je boga nekam potegnu in se mu zdj k je pri nas skratka dovoli kar se hoče :roll: Dokler bo taka politika naše vlade bomo čez 20 let izgnani oziroma izgubili državo-se kr smejte mogoče mal pretiravam sam ne dost. Kdo se bo pa boril za nas če je 30% prebivalcev že zdj z nekdanje juge-a mogoče oni ;)

Torej vse tole ima dosti globji pomen pa se opravičujem za off topic :D

Zato ponosno povem da vsako leto volim SNS :P

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr nov 23, 2005 7:21 pm

jz se strinjam s perkotom. bi tut jz marsikj napisau, ampak ne bom ker bi s tem žalil kakega uporabnika foruma, ker čuti kakšno poseno pripadnost da čedalje večjih manjšin.

hehe ti žiga bi lohk biu pisec tragedij. tko si napisal, da me je prou stisnlo pri srcu. aja da ne bo čist off topic: punca se mi smili da je zgubila avtek ki je biu po možnosti kupljen z njenim dnarjem ali pa je biu celo dolga leta prisoten v družini. upam da bo čimprej dobila novega.

če bi men to en naredu pa magar je avto vredn 10k SIT ceu lajf posvetim temu da ga najdem. in potem lohk opazoval "k*u*r*č*e*v" dim. hehe

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Sr nov 23, 2005 7:30 pm

tle se tipo izda da nima zadne haube iz pleha :P

drugač pa nimam kej drugega rečt k groza :? :roll:

Uporabniški avatar
J`Mavr0
Novinec

Kraj: Maribor-[okolica]

Napisal/-a J`Mavr0 Sr nov 23, 2005 8:20 pm

"kam nas peljejo vladne reforme" ... Ker je vse povezano je pač tako v naši "socialni" državi.
Sožalje punci in tebi, če rabiš !help pridemo z guni 8) joke ...

Sramotno ...

lp;
Jernej
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr nov 23, 2005 8:25 pm

Meni je povsem logično kdo je bil: Cigani ali pa mulčki balkanskih staršev brez službe. Točno takšen problem so imeli Francozi le v večjem številu. Perko ti si naš! :P
Ne vem kaj naj reče.... (kot si to napisal ti- zelo dramatičen pristop 8) ).
Požgat jih! Ali pa vsaj na grmado prvezat pa jih malo pogret in ustrahovat dokler mu ne uide. :twisted:
Še enkrat Perko, prav imaš!!
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Sr nov 23, 2005 8:30 pm

Predlagam da zberes par kolegov in se ve3ckrat odpravis tja kamor je bil avto zazgan...morda naletis prav na iste storilce...pa tudi ce ne bodo isti...bi jim jebal vse po spisku in v gorec avto nasilo porinil se njih da se skurijo se sami...prokleta banda.

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Sr nov 23, 2005 8:44 pm

Symon je napisal/-a:Meni je povsem logično kdo je bil: Cigani ali pa mulčki balkanskih staršev brez službe. Točno takšen problem so imeli Francozi le v večjem številu. Perko ti si naš! :P
Ne vem kaj naj reče.... (kot si to napisal ti- zelo dramatičen pristop 8) ).
Požgat jih! Ali pa vsaj na grmado prvezat pa jih malo pogret in ustrahovat dokler mu ne uide. :twisted:
Še enkrat Perko, prav imaš!!

:con Se podpišem Slika

Kot smo dejali je avto lahko vreden 10mio ali 100k sit, verjetno onemu ki ga ima za 10mio ne bo toliko žal kot nekomu, ki da za avto nekaj tisočakov, grozno drago plača zavarovanje in še ta bencin, da ga lahko avto pripelje od točke A do točke B, potem pa tkole. Sej jih bo že še kej štrafal če ne mi pa narava al pa kdo drug, nekdo ki pri petnajstih zažge avto iz objestnosti ne bo nikoli prišel k sebi in bo prej ali slej šel še dlje itd...
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Sr nov 23, 2005 11:11 pm

M-Fan je napisal/-a:.gif

:?

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr nov 23, 2005 11:18 pm

hudo je to ja...kaj pa če niso bli južnjaki.....ne morte nbenga obtoževati....jah...ne, ni treba bit maščevalen...res ne tako k je enakat en rnapisal ne želi drugim tisto kar seb nebi želel...jst vem kako je to če ti vzamejo še tist kar maš pa čeprav je to skromnost....( mene tut oropal pa ne zažgal)

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Če nov 24, 2005 6:37 am

Požigalce je treba zakurit!! :evil:
To so stvari ki jih folk počne namerno.Ker nimajo kaj delat pa gredo uničevat tujo lastnino. Jst bi take prebičal in zažgal. :evil:

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Če nov 24, 2005 7:44 am

tle gor bi vsi neki ko bi pa v resnic pršl do tega bi se pa usral...na žalost je tko....sej ne rečem tud jst bi se najbrž ker mam raj celo glavo kot cel avto....Žal je tko da so oni primiitivni mi pa po večini ne.

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Če nov 24, 2005 8:26 am

AMG Kompressor je napisal/-a:na ta način bo bednih bednih avtekov vse manj!!!! vsa pohval Rakovi Jelši!!!!

pa btw: ne da jim nč nemorjo, naskrivaj jih celo podpirajo, saj namesto države delajo umazano delo.....sm to prebral v enm članku!!!

Dej pejt se v peskovnik igrat. Pa dude ne pozabit. :roll:

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel Če nov 24, 2005 8:41 am

AMG Kompressor je napisal/-a:na ta način bo bednih bednih avtekov vse manj!!!! vsa pohval Rakovi Jelši!!!!

pa btw: ne da jim nč nemorjo, naskrivaj jih celo podpirajo, saj namesto države delajo umazano delo.....sm to prebral v enm članku!!!

da nisi eden izmed njih :lol: :lol:

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel Če nov 24, 2005 8:43 am

ja škoda da se še pozigalcu ni vnela roka, da bi še on ob unotu zgorel!
banda usrana :evil:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 44 gostov