Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe nov 25, 2005 6:10 pm

subi92 je napisal/-a:HMM jest pa strgam led iz šipe s kakšnim ovitkom od cdjev :bonk

jaz sem tut, ko me je poledenela šipa presenetila. Potem sem dal v avto uno strgalo iz skrinje. :lol:
Zadnjič sem imel avto pod streho ampak je bil tak veter, da sem imel sprednjo šipo in haubo zasneženo. Sem nežno dol spucal z sirkovo metlo (itak je bil tak mraz, da ne bi mogu spraskat laka, kvečjemu led na haubi. ;) ).
Pa tisto o laufanju na mestu: Matr, saj ni važno če je manj eksplozij!Temperatura eksplozij je vedno ista tut, če je jih je malo manj... Res se ne ogreje tako hitro ampak bolje je pa vseeno, kot, da ga samo odpelješ in tiščiš do 3000 obratov. Sam sem nekaj časa hladnega teral do toliko sedaj sem pa prešaltal na 2500 pa je fuuul manjša poraba.Tut potem ga z manj slabe vesti prtisneš. Sam po zajtrkujem ali vmes lepo grem po avto, ga pripeljem direkt pred vrata (lenuh :twisted: ) ga po potrebi spucam in grem v bajto. Avto dam na gretje ampak, da nič ne piha, ker bi na začetku pihalo mrzlo. Ko se odpeljem mi čez 300 metrov začne cagar za temperaturo rast. Čez 1 km pa vklopim ventilacijo in me začne lepo greti.
Sicer je pa res neumno vprašanje. :roll: A še nisi videl nikogar, kako puca? Uporabi no malo domišlije. :idea:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
M-Fan
Novinec

Napisal/-a M-Fan So nov 26, 2005 5:03 pm

vesolc je napisal/-a:na strehi ne smes met snega...vsaj vecje kolicine ne, mors met pa spucane luci pa mislm da tut tablce

to je to ja...

kaj pa nardiš policaju k se s tok zamedenim avtom pele da ne veš s kje je pršu?
RX-8 ...::LEPOTICA IN ZVER::... RX-8

Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov