Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po nov 28, 2005 4:44 pm

Samo GO tablice z Idrijskim grbom na Yugotu, čez ovinke med Idrijo in Hotedrščico ali pa Idrijo in Tolminom noben ne nese. :)
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po nov 28, 2005 5:55 pm

Ce potegnemo črto, noben iz tega foruma ne bo priznal da vozi slabo in nespametno. Saj smo prevec zaljubljeni v avte in cesto, če mi prehitevamo in nam en poblenda se pizdimo "kaj falus" ce pa nekoga vidimo da prehiteva na ozko pa ze odarjamo na hupo in blendamo id.otu. Če mi dirkamo, dirkamo s pametjo in ne na riziko, ko dirka nekdo drug je totaln id.iot. Če nas nekdo prehiti ga pošiljamo v falus in se mu malo zalepimo, če mi prehitimo nekoga drugega ga nesmemo videti v zadnjem ogledalu, če se obrnemo z ročno je to obvladanje avta, če se nekdo drug bo zadev otroka.

pač nemormo iz svoje kože, taki smo pač prisli na svet :D
Slika Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po nov 28, 2005 6:27 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Ce potegnemo črto, noben iz tega foruma ne bo priznal da vozi slabo in nespametno. Saj smo prevec zaljubljeni v avte in cesto, če mi prehitevamo in nam en poblenda se pizdimo "kaj falus" ce pa nekoga vidimo da prehiteva na ozko pa ze odarjamo na hupo in blendamo id.otu. Če mi dirkamo, dirkamo s pametjo in ne na riziko, ko dirka nekdo drug je totaln id.iot. Če nas nekdo prehiti ga pošiljamo v falus in se mu malo zalepimo, če mi prehitimo nekoga drugega ga nesmemo videti v zadnjem ogledalu, če se obrnemo z ročno je to obvladanje avta, če se nekdo drug bo zadev otroka.

pač nemormo iz svoje kože, taki smo pač prisli na svet :D

podpis

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po nov 28, 2005 6:40 pm

Ne bom se vtikaval v voznike s posameznih regije po Sloveniji, sam povedat pa moram, da se umikam voznikom z reg.tablico SG ker ..... eh brez komentarja. :roll:
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Po nov 28, 2005 7:20 pm

bel-tirid:
To si lepo povedal! Noben ni nor, da bi svojo rit sinfal, hehe
Sam najbolj bedna je pa izjava, jst sm najboljsi sofer, hehe zraven nas je pa vecina tule gor ze kak avto stolklo:( Sam tist bi lahka tule gor sinfal, ko se ni mel prometne:)

Prava zalost!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov