Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Drasoss
Novinec

Napisal/-a Drasoss Ne dec 04, 2005 2:14 am

milankregar je napisal/-a:To mora kriti AO. Vsak registriran avto je zavarovan za primer škode, ki jo povzročiš drugemu.

Da vendar če je vozilo tehnično izpravno in vzdrževano, ne pa da se samo od sebe vžge.

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Ne dec 04, 2005 9:54 am

Drasoss je napisal/-a:
milankregar je napisal/-a:To mora kriti AO. Vsak registriran avto je zavarovan za primer škode, ki jo povzročiš drugemu.

Da vendar če je vozilo tehnično izpravno in vzdrževano, ne pa da se samo od sebe vžge.

Tudi tehnično izpraven in vzdrževan avto se vžge sam od sebe. Pač se je nekaj skontrafuzlalo renojevi elektroniki.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne dec 04, 2005 10:32 am

tm pr vs v velenju itak skos neki gori...zgleda da imate dobro leglo piromanskih psihopatov...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne dec 04, 2005 11:47 am

VET je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Pomoje bo še tukaj kaka tožba ne glede nato da so sosedi.Men osebno se j**e al je sosed al ne.Avto mi zgori in tega nemorš kr tko požret ker je on tvoj sosed.Jebat ga tk je.

Ob temle se je mal za zamislit. Npr. ti imaš nek starejši avto vreden 300k (ker pač trenutno denar rabiš za stanovanje) zraven katerga parkira nekdo novga še ne zavarvanga audija A8 .... ponoč tvojga zažgejo in lastnik A8 te stoži kot krivca ker ni dokaza zakaj se je vžgal tvoj avto .... prvi je pač zagorel tvoj in po tej logiki si kriv in stožen za 25mio kolkor je nov A8.
Po tvoji logiki boš plaču iz vrednostjo stanovanja in ostal na cesti brez avta in stanovanja .......... jebat ga - tko bo :!:

Amapak vseeno upajmo da ne bo .... ;)

čaki mal negovorimo o A8-ki.Gre se za 2 avtomobila eden je skoraj nova opel Astra drugi pa je protone.
Js nevem kaj bodo nardili lastniki, sam verjamem pa da oba nebosta kr tko pozabla sosedov goreči avto, še posebej ker sta oba bosanca in sta trdno garala da sta si lahko kupla avto.

Drugače je zadeva na javnem parkirišču kokr v zasebni garaži.
Meni osebno ne bi bilo vseeno da mi zgori avto zaradi soseda oziroma zaradi njegovega samovžiga pa tudi če bi bil A8 al pa golf 3.Verjamem da tud lastnik a8-ke ne bi bil ravnodušen in mi oprostil ker je moj avto se užgal in zažgal njegovega še zraven.sam verjetno bi on mel kasko zavarovanje in ne bi vložu tožbe ali odškodninskega zahtevka sam pišuka tile pa nimajo nič.Vem da oba tale modela delata na rudniku in to fejst, skoz v kreditih itd...si kupita avto jedva in zdej iz nule spet.
Čisto logično je, da bosta od sredinskega soseda zahtevala odškodnino oziroma kokr se bodo zmenili.
Drugač pa na sodišču se lahko sklicuješ nevem recimo na neservisiranje na uradnem pooblaščenem servisu, na slabo vzdrževanje vozila,na lastoročne posege v vozilo, itd...kaj ti še jaz vem.Če tožiš potem imaš dosti materiala da ga predstaviš.
Če kej izzvem bom napisal kako se bo zgodba odvijala.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Ne dec 04, 2005 12:52 pm

Fullback je napisal/-a:tm pr vs v velenju itak skos neki gori...zgleda da imate dobro leglo piromanskih psihopatov...

nič več odkar so dobili domnevnega požigalca :D
daj spremljaj, ker me res zanima kak se bo zgodba odvijala ;)
Fahren bis der Arzt kommt!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov