sebaveh je napisal/-a:Petrol v Majšperku so pred kake 3 leta obnovli, pa niso dali nobenga labirinta noterdobra, simpl pumpa. Pa prodajalca ki ju stalno vidim (vsaj poleti) sta čist kul
sem enkrat tankal tam, pa je res super pumpa!
splash je napisal/-a:_PaPy_ je napisal/-a:men gre to isto na k...., zato zmerej švignem mim polic kar se da hitr .. zravn še kej podrem ker je ozko ko svinja
looooool.tle sem se pa nasmejal. ampak, je pa res ozko.
_PaPy_ je napisal/-a:splash je napisal/-a:_PaPy_ je napisal/-a:men gre to isto na k...., zato zmerej švignem mim polic kar se da hitr .. zravn še kej podrem ker je ozko ko svinja
looooool.tle sem se pa nasmejal. ampak, je pa res ozko.
najbl me pa razjezi k folk išče po tistih poličkah tko da mejhn mn k d kšnga ne nabijem. Sploh pa, to da mi enkrat ponud prodajalc zastonj neko avto revijo. Sm sam popenu pa reku .. tega je dost na netu ne rabm!!!
sport je napisal/-a:Jst pa opažam veliko razliko u kvaliteti.
Naredim nekaj več kilometrov, mašina je dost bolj živahna pa dost tišja.
maestro je napisal/-a:Ne, saj ni fora tolk v spraševanju kaj še, ampak v pašnikih po trgovinah z ograjami za nas, ovce. Če želimo še kaj pa sprašujejo skoraj povsod. Jaz imam 3 ''orožja'', moj odgovor zavisi od načina, kako sem vprašan:
a) z rokami sežem v žep in pokažem, da imam prazne in torej nič več
b) na vprašanje, če želim še kaj, odvrnem, da ne kadim (itak imajo na blagajničarke samo cigarete)
c) preslišim vprašanje in se delam, kot da nisem bil nič vprašan
Slide je napisal/-a: Lahko pa poskusiš še eno, četrto možnost, najbolj človeško možnost, katero bi morda našel, če bi kdaj prebral bonton ali pa slišal za oliko ---> "ne hvala"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov