Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr nov 30, 2005 4:27 pm

sebaveh je napisal/-a:Petrol v Majšperku so pred kake 3 leta obnovli, pa niso dali nobenga labirinta noter 8) dobra, simpl pumpa. Pa prodajalca ki ju stalno vidim (vsaj poleti) sta čist kul :D

sem enkrat tankal tam, pa je res super pumpa!
[OO-(||||)(||||)-OO]

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr nov 30, 2005 4:53 pm

splash je napisal/-a:
_PaPy_ je napisal/-a:men gre to isto na k...., zato zmerej švignem mim polic kar se da hitr .. zravn še kej podrem ker je ozko ko svinja :?

looooool. :lol: tle sem se pa nasmejal. ampak, je pa res ozko.

najbl me pa razjezi k folk išče po tistih poličkah tko da mejhn mn k d kšnga ne nabijem. Sploh pa, to da mi enkrat ponud prodajalc zastonj neko avto revijo. Sm sam popenu pa reku .. tega je dost na netu ne rabm!!!

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr nov 30, 2005 5:57 pm

kam smo pršli da se ljudje pritožujejo nad prijaznostjo. Najbolš da greste mal na balkan, na hrvašk, pa boste čakali v gostilni pol ure za kavo, pa pol če boste rekl še za en sladkor, bo konobar zaviju z očmi.....res prijaznost res sux.....zastonj revijo mu je hotu dat, kaj hujšega, vprašal je če bi mogoče še kaj.....

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport Sr nov 30, 2005 6:07 pm

Če vam je kej do mašine pa manjše porabe, tankite pri ECOOIL ali pa MOL
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Sr nov 30, 2005 6:10 pm

Tud Agip je boljši o ostalih pumpah pa škoda besed.
Vozi hitro in reskiraj

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Sr nov 30, 2005 6:10 pm

joj,si eni delaste probleme...usi bi vas radi osleparli,usi bi vam radi škodili...

jst tankam na tisti pumpi ki je bliže pa naj je petrol ali omv

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport Sr nov 30, 2005 6:17 pm

Jst pa opažam veliko razliko u kvaliteti.
Naredim nekaj več kilometrov, mašina je dost bolj živahna pa dost tišja.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Sr nov 30, 2005 6:24 pm

zdj sm tanku na omw pa me je tut vprašala
če bom še kaj drugega tko da...

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Sr nov 30, 2005 6:25 pm

_PaPy_ je napisal/-a:
splash je napisal/-a:
_PaPy_ je napisal/-a:men gre to isto na k...., zato zmerej švignem mim polic kar se da hitr .. zravn še kej podrem ker je ozko ko svinja :?

looooool. :lol: tle sem se pa nasmejal. ampak, je pa res ozko.

najbl me pa razjezi k folk išče po tistih poličkah tko da mejhn mn k d kšnga ne nabijem. Sploh pa, to da mi enkrat ponud prodajalc zastonj neko avto revijo. Sm sam popenu pa reku .. tega je dost na netu ne rabm!!!

Jaz bom odprl svojo pumpo. Labirint bo pa 3x daljši. Razmak med policami bo zelo ozek, vse bo štrlelo ven. Ob vstopu v trgovino bo velik napis "karkoli podreš na tla, kupiš!".
Samo še Playboyjeve zajčice moram dobit, da bodo za blagajno spraševale "želite še kaaajjj???" :lol:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr nov 30, 2005 6:28 pm

sport je napisal/-a:Jst pa opažam veliko razliko u kvaliteti.
Naredim nekaj več kilometrov, mašina je dost bolj živahna pa dost tišja.

Meni pa avto na fergazar z Agipovim benzom vedno, ampak VEDNO začne cukat ko natočim pri Ađipu, medtem ko s petrolovim ni nikakršnih problemov, pri BMW-ju pa ne bi mogel govorit o kakšni omembe vredni razliki, le da sem takrat naredil manj kilometrov kot navadno ko tankam na petrolu, ampak to komot pripišeš drugačni vožnji...čudno, mogoče odvisno od avta :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

maestro
Novinec

Napisal/-a maestro Sr nov 30, 2005 6:29 pm

Ne, saj ni fora tolk v spraševanju kaj še, ampak v pašnikih po trgovinah z ograjami za nas, ovce. Če želimo še kaj pa sprašujejo skoraj povsod. Jaz imam 3 ''orožja'', moj odgovor zavisi od načina, kako sem vprašan:

a) z rokami sežem v žep in pokažem, da imam prazne in torej nič več
b) na vprašanje, če želim še kaj, odvrnem, da ne kadim (itak imajo na blagajničarke samo cigarete)
c) preslišim vprašanje in se delam, kot da nisem bil nič vprašan

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr nov 30, 2005 6:31 pm

maestro je napisal/-a:Ne, saj ni fora tolk v spraševanju kaj še, ampak v pašnikih po trgovinah z ograjami za nas, ovce. Če želimo še kaj pa sprašujejo skoraj povsod. Jaz imam 3 ''orožja'', moj odgovor zavisi od načina, kako sem vprašan:

a) z rokami sežem v žep in pokažem, da imam prazne in torej nič več
b) na vprašanje, če želim še kaj, odvrnem, da ne kadim (itak imajo na blagajničarke samo cigarete)
c) preslišim vprašanje in se delam, kot da nisem bil nič vprašan

Lahko pa poskusiš še eno, četrto možnost, najbolj človeško možnost, katero bi morda našel, če bi kdaj prebral bonton ali pa slišal za oliko ---> "ne hvala" :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm Sr nov 30, 2005 6:59 pm

Slide je napisal/-a:Lahko pa poskusiš še eno, četrto možnost, najbolj človeško možnost, katero bi morda našel, če bi kdaj prebral bonton ali pa slišal za oliko ---> "ne hvala" :roll:

Sam res :lol:
Ne kadim :lol: Ta je dobra :lol:

maestro
Novinec

Napisal/-a maestro Sr nov 30, 2005 7:33 pm

Slide je napisal/-a: Lahko pa poskusiš še eno, četrto možnost, najbolj človeško možnost, katero bi morda našel, če bi kdaj prebral bonton ali pa slišal za oliko ---> "ne hvala" :roll:

Nisem ne lopov, nimam skleroze, smatram da sem prišteven, nasploh ne izgledam sumljiv. In zato se mi zdi totalno žaljivo, če me nekdo stalno spominja in sprašuje, če imam še kaj mogoče v žepih. Ali če še kaj potrebujem.

Ljudje, vzel sem si ČAS, prišel k trgovcem takorekoč v GOSTE, dodobra PREŠTUDIRAL, kam bom usmeril svoj težko prislužen DENAR in je popolnoma LOGIČNO, da sem nabral, kar sem nameraval. Če sem kaj pozabil, me na to gotovo ne bo spomnil marketinški prijem blagajničarke.
Torej, nehajo naj s svojo vsiljivostjo, kajti večina ljudi HUDIČEVO dobro ve, po kaj je prišla v trgovino. Vsakodnevno rinjenje v ljudi s 'želite še kaj' je torej višek nesramnosti in nasilja. In zato naj ima bonton v mislih tisti, ki stoji za blagajno, kajti KUPEC JE KRALJ in ne on.
S klinom se klin izbija in če TRGOVEC misli, da imam sklerozo imam TUDI JAZ enako pravico odgovoriti mu v NJEGOVEM stilu.

maestro
Novinec

Napisal/-a maestro Sr nov 30, 2005 7:37 pm

Baje bodo po tanovem na Petrolovih bencinskih servisih prodajali tudi Mercedese.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm Sr nov 30, 2005 7:45 pm

Jah ne vem no, po mojem naj bo trgovec prijazen, če ga kaj vprašaš in naj ti lepo vse razloži, spraševanje a še to a še uno je pa brezvezno.
Vse skupaj izpade, kot ka smatrajo, da nisi sposoben vedeti, kaj želiš. V tujini se mi zdi imajo sicer bolj navado take stvari spraševati, pri nas tega ni toliko, pa kaj. Ne vem, zakaj bi morali to počet. Itak ima od tega korist samo trgovina... če stranki teži, a bi še to a bi še uno a bi še tretje, potem se mogoče kdo spomni, da pa bi MORDA še to rabil in potem zapravi še tistih par tolarčkov. Se pravi v McDreku posiljujejo trgovce, da morajo folku stalno težiti, ker če se eden od stotih spomne, da bi pa rabil še xyz, imajo več dobička. Blesavo. Sicer pa te trgovina vedno nategne, samo odvisno je koliko :lol:

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Sr nov 30, 2005 7:46 pm

@maestro delal kdaj v trgovini :?: :roll:

če si še študent oz brez redne zaposlitve ti toplo priporočam it na prakso za kak mesec v trgovino/črpalko. marsikaj boš razumel in gledal drugače.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr nov 30, 2005 7:50 pm

čist tko ne olikano je da se še kaj ponudi...
a vi tut k vam kdo pride v bajto ga tko gledate :evil: pa k reče ok grem pa rečete :evil: ja pejt kaj čakaš al rečeš ah dej no kam se ti mudi... :roll:

nevem kaj se tok pizdite sej vam ne tlačjo kola v rit....

prodajalec mora bit prjazen do stranke ne pa da ga tko gleda :evil:

ej mislm dejte se mal skulerat no :roll:

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm Sr nov 30, 2005 7:50 pm

Za druge ne vem, ampak moje kritike so usmerjene na menedžerstvo dotičnih trgovin, ne pa trgovce, ki samo opravljajo svojo službo.
Če kritiziramo trgovce, policaje, cestarje... ponavadi ne mislimo ljudi, ki so tam zaposleni, ampak kritiziramo organizacijo njihovega dela, čeprav verjetno izpade drugače.
In če se ti nekdo reži v faco "a bi še to, a bi še uno" to niti ni nujno prijaznost. Prej osladnost ali pa kaj drugega.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr nov 30, 2005 8:02 pm

ja če je pa tko a ne pol pa ukrepi pa pošlj vodstvu kako sporočilo mail itd..
ne pa ej ponudu mi je revijo
WTF pol tko nabijate take poste :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov