PureTNT je napisal/-a:maestro je napisal/-a:TNT, že včeraj, ko sem se spomnil te tem, sem imel v mislih tebe, da boš gotovo lahko postregel s pravimi podatki. Glej, prav sem imel. Kako pa je z južno obvoznico, kdo pa financira to ?
p.s. Saj ni toliko pomembno odkod sem.
Odsek ljubljanske zahodne in prvi del severne obvoznice (Koseze-Tomačevo), do današnjega rondoja, je v celoti financirala mestna občina Ljubljana, ki je bila tudi soinvestitor drugega dela severne obvoznice (Tomačevo-Zadobrova) in vzhodne obvoznice (Šentjakob-Malence). Država v celoti financira južno obvoznico, od odcepa za Rudnik naprej, pa do izvoza Dolgega Mostu. Za lažjo predstavo je odsek z omejitvijo 100 ljubljanski, prav tako delno vse ostalo, z izjemo južne obvoznice, ki povezuje Dolenjko in primorsko avtocesto.
Lp
maestro je napisal/-a:Kar nekaj jih je v temi, ki goreče branijo svoje ljubljanske privilegije, v isti sapi pa drugim (ki ne želijo nič drugega kot podoben privilegij: gratis obvoznico, ki razbremeni lokalni promet) očitajo foušijo.
Mislim, da so nekateri žabarji fouš občanom drugih mest, da le-ti ne bi imeli podobnih bonitet kot oni. Za to foušijo ubistvu gre.
maestro je napisal/-a:TNT, na splošno cenim tvoje argumentirane odgovore.
Samo tebe in eclipse_R-a, ki ''zamerita moje poniževalne tone'' vprašam, kje sta bila pa prej, ko se je name usulo kup žaljivk. Le braniti se moram pred osebnimi napadi in žalitvami, ki jih nisem začel jaz temveč drugi::
A mormo vsi zvedt za tvoje komplekse in težave?
Prodaj svojo vilo v rovtah...
medaljo za pravega slovenca, foušija na vsakem koraku....
Ej tak si kot ena beba k ni dobila bonbončka.....
s tvojim izhodiščem je to prej zabavni kotiček oz. otroški kotiček.....
niso ljubljančani krivi za tvoje tegobe v življenju....
Kaj pa Ljubljana, sedaj razumem, da se ne da zgraditi cestninskih postaj na vsakem uvozu/izvozu. Samo kaj pa, ko bo elektronsko ?
A bo nadrsala in plačevala samo raja z obrobja, ljubljanski lordi se bojo/boste pa zastonj fural po obvoznici (avtocesti). Upam, da ne in jo bojo tudi kasiral, drugač bo treba pa na ustavno sodišče.
Kdor gre na AC pri debelem hribu in se pelje kakih 7,8 km v Koseze, se pelje gratis. Pardon, ne gratis, temveč na stroške vseh davkoplačevalcev.
eclipse_R je napisal/-a:Kaj pa Ljubljana, sedaj razumem, da se ne da zgraditi cestninskih postaj na vsakem uvozu/izvozu. Samo kaj pa, ko bo elektronsko ?
A bo nadrsala in plačevala samo raja z obrobja, ljubljanski lordi se bojo/boste pa zastonj fural po obvoznici (avtocesti). Upam, da ne in jo bojo tudi kasiral, drugač bo treba pa na ustavno sodišče.Kdor gre na AC pri debelem hribu in se pelje kakih 7,8 km v Koseze, se pelje gratis. Pardon, ne gratis, temveč na stroške vseh davkoplačevalcev.
jst sm ti sam očitou fovšijo, k so jo pač skor usi tvoji posti izražal.. to še vedno mislem.. vse ti pade v nos, karkol ma kdo kkšno ugodnost mogoče.. pa tut če je nima.. kaj maš pa ti zastonj pa jst nimam? pa v čem si na boljšem? ne vem, zakaj bi mogl zato, ker recmo lublančanom ne bi kaseral cestnine po obvoznci, mogu it na ustavno sodišče.. pač da bi dosegu še da mi plačujemo, kljub temu, da so ti ostali že razložil razloge, zapravu bi pač še velik ostalega "davkoplačvelskega" denarja.. in bi bil srečen.. ker bi vsi plačevali pomojm pol še več, kokr bi na začetku..
lp
eclipse_R je napisal/-a:Kaj pa Ljubljana, sedaj razumem, da se ne da zgraditi cestninskih postaj na vsakem uvozu/izvozu. Samo kaj pa, ko bo elektronsko ?
A bo nadrsala in plačevala samo raja z obrobja, ljubljanski lordi se bojo/boste pa zastonj fural po obvoznici (avtocesti). Upam, da ne in jo bojo tudi kasiral, drugač bo treba pa na ustavno sodišče.Kdor gre na AC pri debelem hribu in se pelje kakih 7,8 km v Koseze, se pelje gratis. Pardon, ne gratis, temveč na stroške vseh davkoplačevalcev.
jst sm ti sam očitou fovšijo, k so jo pač skor usi tvoji posti izražal.. to še vedno mislem.. vse ti pade v nos, karkol ma kdo kkšno ugodnost mogoče.. pa tut če je nima.. kaj maš pa ti zastonj pa jst nimam? pa v čem si na boljšem? ne vem, zakaj bi mogl zato, ker recmo lublančanom ne bi kaseral cestnine po obvoznci, mogu it na ustavno sodišče.. pač da bi dosegu še da mi plačujemo, kljub temu, da so ti ostali že razložil razloge, zapravu bi pač še velik ostalega "davkoplačvelskega" denarja.. in bi bil srečen.. ker bi vsi plačevali pomojm pol še več, kokr bi na začetku..
lp
maestro je napisal/-a:Tega seveda ne bom naredil, saj se žabarji že sedaj utapljajo v prometu, še hujše pa bo čez par let, ko bo ukinjena brezplačnost južne ''obvoznice''.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov