Symon je napisal/-a:... Kot motoristu in šibkejšemu členu so se vsi umikali, ko je prehiteval. Saj vsi vemo, da so motorji hitrejši, naj gre naprej. Nikoli ga ni nihče izsili, vsi so bili zelo skoncentrirani na promet. Ko je prišel domov v SLO... Katastrofa. Do doma je bil dvakrat v smrtni nevarnosti, ko ljudje niso gledali ogledal, izsiljujejo. Nihče se mu ni odmaknil, najdejo se ljudje, ki še posspešujejo, češ jaz grem tut tok hitr k ti. ...
No jest poznam pa kar nekaj zgodbic, ki trdijo ravno obratno. Pred časom sem bral en članek na isto temo, kjer je avtor po končanem skoraj enoletnem popotovanju po Evropi napisal, da nikjer ne spoštujejo motoristov. V Angliji se ostali udeleženci pretvarjajo da motoristov sploh ni na cesti. Pač kot da te ni. Jih sploh ne zanima kdo ima prednost.
Drugač pa sem videl nekaj vprašanj, ki so bila v tej anketi in zaradi tega nismo slabši vozniki. Npr: Kje v avtu moraš biti nujno privezan? Mah boli me a si ti prvezan ali ne. Jest sem, ostali v mojem avtu tudi, drugo me pa sploh ne zanima.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.