Drager je napisal/-a:V avto šoli so nas učili vse mogoče, tudi predvidevanje. In lahko bi on predvideval da mu bo nekdo zaprl pot ker ga pri taki hitrosti ni lahko opaziti.
Ze ze sola pa ono in tretje. V praksi pa to deluje verjetn o malo drugace. Ne dolgo nazaj sem sel po cesti s predvidevanjem, da pride mimo avtobus ali slepar. Cesta je bila ozka zato sem tako tudi vozil, ker sem mislil kako bo. In glej ga zlomka, pride slepar

Vse brez problema ampak je jeba tako vozit, ker gre res pocasi. Ampak, jaz sem se srecal z sleparjem. Verjetno se ne bi moral srecati z marsikaterim, ki bi bil s svojim avtomobilom. Potem sem pa sel se malo bolj dalec. Vozil in predvideval, da bo nekolikan vecji kamen za ovinkom. No to postane potem pa ze brezveze. Dobesedno cjazenje okoli ovinka

In ko bom jaz tole zgazil, bo sigurno kriva moja neprilagojena hitrost pa ceprav bi se vozil krepko pod omejitvijo. Jaz sem zagovornik, da na cesti ne sme biti nic. Ce pac kaj pride, pride, jebat ga. To sem omenil zaradi umetnikov, ki se ustavijo za ovinkom. Ce bi vozili tako, da bi predvideval, da bo za ovinkom avtomobil, potem bi res slo pocasi, en kup zaviranja in pospesevanja. Ampak v glavnem, da bom jaz kriv, ko ga nabijem.
Glede tega res srecnega dogodka pa res ne vem. Ce bi se kaj zgodilo bi bila spet neprilagojena hitrost razen, ce ne bi ti zzooommm kot ocividec povedal svojo zgodbo. Tale zenska je skrajno nevarna za promet. Ampak glavno je, da ona vozi po omejitvah. Samo tukaj je bolj vprasanje, KAKO vozi!!! Tej zenski je treba vzet izpit, ker sem jaz bolj varen ko mam 2.0 promile alkoholi v riti.
Tudi se mi poraja vprasanje, kako vam lahko trobijo na AC ali pa zmigajo. Zakaj se meni to NE dogaja. Po AC se vecinoma vozim okorg 160. Ampak vecina bedakov ima v glavi se jaz ze itak vozim vec kot je dovoljeno nima kaj da se razburja. Ti lepo prehiti kot se zagre se umakni nazaj in potem tam caraj na svojem pasu pa magar ce bo samo s 70km/h. Fantje in dekleta je treba samo malo logicnega sklepanja. Prehitevalni pas, pospesevalni pas, meglenke - megla ne pa dezevnice, kot jih nekateri uporabljajo. Sedaj pustimo kretene, ko se ti nalepi za rit pa blenda pa komaj, da bi mu dal se eno smrekco, da bi lahko se bolj utripal. To je d**** na kvadrat, res je, tukaj nimamo kaj. Pusti na miru, ker je i****.
Potem tudi lastnike mocnejsih avtomobilov malo opozorim, da ko se enkrat peljes z avtomobilckom z nekolikan manj konji, razumes se eno zadevo. Sedaj, ko sem se nekajkrat vozil z njim vidim, da je res jeba. Avto pred mano, pogledam nazaj in ni panike. Gas v podn

dejmo ga prehitet, ker se od dalec priblizuje avtomobil. Sem se trudil in trudil ampak me je avto prej dohitel.

Je res, da sem pac mislil, da bom skocil mimo kot sem navajen.

Zato je pa treba vedet, kako bos skocil mimo in ne kar brezglavo hop cefizelj se se ze tako peljem vec kot je dovoljeno
V teh primerih je treba imet enega, da ti to mal posreduje, ker avto sola je itak brezveze. Tam sam tolk, da se nekaj naucis, pa kako krizisce, potem je pa konc. Ata je rekel, da naj se ne oglasam, dokler nimam 100.000km. Se bi mu dal prav. Sedaj s svojim avtom je ze slo cez 100.000 pa se zmeraj pride situacija, ki me na cesti nekolikan preseneti. Vemo pa, da se ucimo celo zivljenj.
Dej tablico gor pa da se odstrani to iz prometa, ker ce bo mene srecala bom se kako kazn dobil, ker bom popizdu zraven. V takih primerih dobim samo sliko in kazen za 54km/h in postanem besen. Kaj je pa ta naredila, v glavnem da je sla po omejitvah.