Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
cypena
Nov uporabnik

Napisal/-a cypena Pe dec 16, 2005 8:50 pm

groza kok so eni pametni in vsevedni tukaj,držte se svojih področij,ziher jih ne obvladate toliko, da jih ne bi mogli še bolj.
zabije se zaradi raznih vzrokov naštetih malo višje, pol so pa šoferji,policaji,cestarji,vremenoslovci ali mati narava krivi za njihove napake :? po logiki nekaterih se na mokri cesti sploh ne more zaleteti več vozil??? zakaj ne?jz ne vem,potemtakem bi tudi z zavezanimi očmi lahko vozil,če le ni led ali sneg na cesti?
pa pozimi pri temperaturah pod ničlo cesta ne more biti mokra??? hahaha,izjava stoletja!le zakaj se letno porabi na tisoče ton soli in kalcijevega klorida??najbrž zato,da se porabi,ker je nekje kot višek pri izparevanju slane vode in to potem vozijo k nam,da v tri dni mečejo po cesti:):)
preprosta matematika nekaterim dela probleme,zato jo raje pustite pri miru.po tej logiki se tudi človek ne bi mogel premikati hitreje,kot mu to dopuščajo noge, pa se, ker je to matematiko zaobšel z tehniko tako,kot so led na cesti zaobšli z soljo in ostalimi preparat,če je le pravočasno posoljeno,je tako?
a naj bi policaji in cestarji za vsakim vozilom vlekli opozorilno tablo,za primer, če le to crkne??? spet haha.
zakaj ni voznik tovornjaka postavil trikotnika? mogoče pa ni imel časa,ker je takoj za njim začelo pokati, bi ga ti morda nesel čez tako bojno polje? zakaj potemtakem ni bilo 20 trikotnikov postavljenih,če je bilo 20 vozil udeleženih v nesreči? le zakaj, le zakaj? hehe
neprilagojena hitrost pa itak da ni in ne more bit vzrok za nesreče...:)
nisem počasen voznik vendar z gotovostjo trdim, da hitrost še v nobenem mojem primeru ni bila kriva za moje izlete s ceste,haha,cestarji so krivi ker niso na tisti ovinek postavili znaka, da je tam mokro, ali pa da me ni nekdo odgovoren za razmere na cesti poklical in rekel: ej,pazi, v ta ovinek greš malo prehitro,daj zmanjšaj za ene 7km/h pa malo bol od zunaj začni ovinek jemat,da boš imel lepšo krivuljo :):):):)

sploh ne vem kaj b reku ;)

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe dec 16, 2005 9:00 pm

:lol:
Hehe to sem čakal.Zmeraj se najde nekdo, ki ne zna normalno povedat svojega mnenja in bomo spet zaklepal.
Vade in pace :P

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe dec 16, 2005 9:09 pm

pol pa brezveze, da sploh karkol napišemo še...

Uporabniški avatar
cypena
Nov uporabnik

Napisal/-a cypena Pe dec 16, 2005 10:11 pm

se opravičujem za ostro reagiranje :)
samo tko to je ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov