bass je napisal/-a:Btc je po navadi poln entuziastov cel večer ko pade kak sneg.
Če veš za kšn odmaknen del na obrobju BTCja, pol s tem ni problemov

Sicer pa...tale sneg je men prou zakon. Zarat mene loh tut do naslednje zime ostane

51M3K je napisal/-a:Večer je... Dajmo spravite se malo snemat![]()
ice je napisal/-a:51M3K je napisal/-a:Večer je... Dajmo spravite se malo snemat![]()
No, maš od zjutraj en filmčk
Ignis - pot v službo (XVID codec, 7.5MB)
Na začetku posnetka imate tipičen primer idiota (izsiljevanje v križišču), pol pa še enga idiota k ga pul brez 4x4
andrej777 je napisal/-a:Ok je bilže čas glede na to da prou iščem.![]()
Me nisem avta razsul samo eno ketno sem pa moral namontirat. Že v en hrib ko so skor vsi avti ostal sem mislu da bo kriza samo je šlo. Pa sem mel 3 kolege zraven pa so se že kar na ravnino usedel zadi v prtlažnk pa je šlo gor zahec. Še naprej domov (200m nadmorske razlike v 2 kilometrih) sem pa vedu da nebem pršu, zato sem se obrnu in šel po drugi strani. skoraj do vrha sem se peljal za plugom tako da se mi je kar smejalo pol pa traktor vstarn zavije jaz pa naravnost v 15 cm snega brez ene kolesnice. Samo če bi bli še trije v avtu bi verjetno šlo tako sem bil pa prelahak in sem moral za 300m hriba eno ketno gor namontirat pol je pa šlo.
In še nekaj slikc za vse tiste ki jambrate da so po Lj nesplužene ceste.
Takale je bla cesta ko sem moral montirat ketne.
Za tem hribom sem jih dal pa dol.
Tole je pa glavna (občinska) cesta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov