Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Sr jan 11, 2006 5:05 pm

če boš mel kamero k ji utripa lučka ti bo še to razbil, če jo bo vidu.
Na skrivaj posnem, pa do njega v stanovanje, pa glavo v školjko pa vodo potegn :twisted:

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Sr jan 11, 2006 5:45 pm

če zveš kdo je, ga zvečer počaki pa mu od strani s palco kolena polom, tko da te ne bo vidu.
nekak se držim tega... nubenmu ne težim... če mi kakšen teži... pojem njegove besede (ignoriram) če pa ne gre drgač morš pa skoz vsaj 2x več vrnt... ni nujno da isti moment, lahko šele čez pol leta... pol te malkdo j**e...
pomoje mava z nebivedu - jem nekako enako mišlenje...
ps: to je samo moje mnenje!
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Sr jan 11, 2006 11:31 pm

Kupi reflektor s svetlobnim senzorjem in ga namontiraj, kamor maš parkiran avto. Seveda na tisti senzor lahko tudi kaj drugega vežeš :D. Samo poskrbi, da ne bodo potem kake mačke ali psi nastradali :D.
Drugače pa se za originalen alarm pomoje da dokupid ekstra senzorje (šok senzor za udarce, ultrazvok itd.). Pomoje bi se moral oglasiti pri kakem avtoakustičarju oz. avtoelektričarju. Če ne pa investiraj v nov alarm, saj niso več tako pošastno dragi.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Če jan 12, 2006 9:51 am

ej, ljudje so ene take k****** prpe!

tud men so kakšen mesec nazaj porisal avto na parkplacu...škode za cca 107jurjev.
hvala k****, da mam kasko :P časti zavarovalnica.
pojma nimam kdo je bil, razen pač da je bil sigurno eden od sosedov, sami neki čudni penzionisti.

ko sm mel twinga so mi sicer dvakrat vloml vanj in plunal radio, sam na parkplacu pred blokom sm mel pa mir....zdej mam pa 10 let starga bmw-ja, pa je to očitno 2 much za moje nove sosede eh ;) sem se že nehu sekirat in sem hudičevo vesel, da plačujem kasko.

snemaj, ko zveš kdo je....s parimi kolegi z "maskami na glavi al pa dekno čez njegovo" tipa popokaj v prtljažnik avta, pa puni gas do ene hoste....tam na poti ga čist hladno slečte in prvežte na drevo in mu reč, da je čas da se odloči: al bi rad živel ali umrl........pol ga pa pust tam kako urco al pa dve......ko pridete nazaj po njega mu reč, da si uspel "šefa" prepričat, da se ga usmili, če plača škodo z obrestmi.....pol ga pa spuste nekje v bližini doma...golega seveda!

sam pazi, da res ni nobenih prič, da te ne bo prepoznal, da mu ne boste povzročil še kakšnih fizičnih poškodb (psihične mu morš), da ne bo mel kakih dokazov...sej veš o čem govorim! :twisted:

verjam, niti pisnu ne bo policiji, če boš prepričljiv.

lp

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor So jan 21, 2006 11:14 pm

Kot so že omenili je edina rešitev pred takimi kasko. Meni se to skozi dogaja... v zadnjih treh letih sem cel avto prebarval na račun tega...praska tu praska tam in tik preden poteče kasko grem prijavit vso škodo. :D

Kar se pa tiče tega da boš koga ugrabil in prebutal... prvo se boš skrival za masko pol boš pa reku naj povrne storjeno škodo... komu? Jasno da tebi... očitno bo kdo je za masko in kje piše da se ti ne bo potem maščeval na enak način. Kar se pa prič tiče (s seboj bi vzel par kolegov) evo ti priče! :-:o
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov