lp
yurchek je napisal/-a:pol pologa, pol kredita, pr obeh avtih. Starši so mi dal pr prvemu za zimske gume. Sicer pa študiram in delam, živim pa še vedno doma v hotelu, tko da me na nek način tud starši podpirajo. In sem jim hvaležen za to.
Sicer pa eno vprašanje za vas? Ste tako ponosni da če bi vam dal oče bmw 6 da bi ga zavrnili in s kupili avto s svojim denarjem? Skor ne verjamem...jst ga nebi zavrnu, z veseljem bi ga sprejel in vozil in bil ponosen na svoj avto. In ja tud jst bi marsikaj mel, pa na žalost nisem rojen pod tako srečno zvezdo, da bi mi padlo z neba. Sem sio pa zadal cilj to zaslužit oz. pridobit na kakršenkoli način, saj sem verdno v življenju gledal na to da bom imel sam več in ne zato da bi meli drugi manj.
Nejko87 je napisal/-a:lisko, spoštujem te, ob prebiranju foruma sem spoznal da nisi en lolek bolek...
sam tole pa nisem prčakvou od tebe. dokler ne napišeš spet kakšne pametne bom imel u mislih da je s teboj nekaj narobe![]()
joke
birdy je napisal/-a:ps
skoraj bi pozabil, ves denar je dobljen z delom preko studentskega servisa(pac studenta drgac ne gre)
studiram pa na strojni(malo pocasneje, zaradi vsega skp, sam gre)
lisko je napisal/-a:yurchek je napisal/-a:pol pologa, pol kredita, pr obeh avtih. Starši so mi dal pr prvemu za zimske gume. Sicer pa študiram in delam, živim pa še vedno doma v hotelu, tko da me na nek način tud starši podpirajo. In sem jim hvaležen za to.
Sicer pa eno vprašanje za vas? Ste tako ponosni da če bi vam dal oče bmw 6 da bi ga zavrnili in s kupili avto s svojim denarjem? Skor ne verjamem...jst ga nebi zavrnu, z veseljem bi ga sprejel in vozil in bil ponosen na svoj avto. In ja tud jst bi marsikaj mel, pa na žalost nisem rojen pod tako srečno zvezdo, da bi mi padlo z neba. Sem sio pa zadal cilj to zaslužit oz. pridobit na kakršenkoli način, saj sem verdno v življenju gledal na to da bom imel sam več in ne zato da bi meli drugi manj.
Eto najdu si "butla" ki je točno tako priložnost zavrnu..... pred enim mescem je foter prodajal audija (sicer mal več nazaj ampak takrat ga je resno začel prodajat) od decembra ma naročen že tud drugi avto.In kr dostkrat mi je reku da če petko prodam in dam mal neki poleg (kok pač mam, ker neki malga mu je manjkal ampak ne dost kaj) lahk mam njegovga audija A4.... letnik 98 prvi lastnik z vso opremo..... in sem zavrnu....
Pa mi niti mal ni žal da se še naprej furam s petko.
nebivedu je napisal/-a:Mel sem že ogromno avtomobilov, pa tut nove vmes. Samo s tem sem si delal samo zgubo, tko da sem se odloču, da za avto dam največ 300.000 sit in še 150.000 sit vložim vanj takoj ko ga kupim da se izognem vsem "pomanjkljivostim" prejšnjega lastnika.. Več se ne splača. Ker sem odvisen od avta(vožnja v službo vsak dan 80km v obe smeri) imam kolikor toliko zanesljiv avto, ki ga znam tudi čisto sam komplet popravit. Če pa ta avto crkne lahko naslednji mesec kupin drugega za isti denar, iz tega pa poberem dele, ki so še dobri, ostalo pa zapeljem na odpad. Nekako mi to najbolj odgovarja.
Lahko bi si sicer kupil avto za par miljnonov, vendar mi je bolj všeč tisti denar vložit v zemljo in imet nekaj od njega, ne pa zgube ki jo narediš z avtom ko ga novega odpelješ iz trgovine.
SAVINJCAN je napisal/-a:No, jaz pa sem študent strojništva, 1. letnik, sem lepo pridno delal celo srednjo šolo med vikendi in med počitnicami in sem si zdaj tudi popolnoma sam kupil ta avto in ga tudi kasko zavaroval.
SAVINJCAN je napisal/-a:No, jaz pa sem študent strojništva, 1. letnik, sem lepo pridno delal celo srednjo šolo med vikendi in med počitnicami in sem si zdaj tudi popolnoma sam kupil ta avto in ga tudi kasko zavaroval.
sonček je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Mel sem že ogromno avtomobilov, pa tut nove vmes. Samo s tem sem si delal samo zgubo, tko da sem se odloču, da za avto dam največ 300.000 sit in še 150.000 sit vložim vanj takoj ko ga kupim da se izognem vsem "pomanjkljivostim" prejšnjega lastnika.. Več se ne splača. Ker sem odvisen od avta(vožnja v službo vsak dan 80km v obe smeri) imam kolikor toliko zanesljiv avto, ki ga znam tudi čisto sam komplet popravit. Če pa ta avto crkne lahko naslednji mesec kupin drugega za isti denar, iz tega pa poberem dele, ki so še dobri, ostalo pa zapeljem na odpad. Nekako mi to najbolj odgovarja.
Lahko bi si sicer kupil avto za par miljnonov, vendar mi je bolj všeč tisti denar vložit v zemljo in imet nekaj od njega, ne pa zgube ki jo narediš z avtom ko ga novega odpelješ iz trgovine.
Pohvalno kaj naj druzga rečem kar tako naprej.....sam se lastim golf 2 dizla in če ga razbijem ga dobim iz Italije čist pocen.....sem pa dost bliz kakih....lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov