Strokovnjak je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Mogoče pa bi uvedli semafor s samo dvemi lučmi - rdečo in zeleno. Bi bumbarji prihranili eno žarnico. Najboljša rešitev je križišče brez semaforja - rondo. A tega se pa otepajo kot hudič križa. Nej si grejo v Francijo pogledat.
pejt si pogledat rondo tomačevoal pa vsaj posluši radio
vsaj 1 nesreča na dan
v v kateremkol semforiziranem jih je mn, ker vsak b**** ve da gre lahk čez pri zeleni, pri rdeči pa ne
pa ni kriu samo rondo ampak tud vozniki
glede utripajoče: nej pustijo tko k je zdej, pač če si bliz pohodš gas, če si mau del pa prbremzaš pa je
Ma sem prou mislu omenit naj se ne zgledujejo po tomačevcu, sam se mi ni dalo napisat
OK, izjema potrjuje pravilo, a ne! Samo tisto u Tomačevem ni "rondo", tisto je eno škrapucalo. Mislil sem normalne rondoje z dvemi voznimi pasi, posrečena sta v Logatcu, Novi Gorici, Rožni dolini pri Novi Gorici, tudi v BTCju niso slabi. Lepo požirajo promet in brez hujših nesreč.
Tomačevo bi delovalo normalno, če bi ljudje imel samo 1 miligram več pameti v zgornji glavi, kot takrat ko pojedo muho. Če je omejitev v rondoju je ta omejitev z razlogom in če bi vsi vozili 40 skozi, bi ves promet tekel res normalno. Če pa se jaz hočem peljat po omejitvi skozi, se pa takoj najdeta najmanj 2 b*****, ki blendata in se rineta v škarjice mimo. Pa ko se hočem vklopit v ta rondo vidim recimo prazno vse in speljem in že en k****n prleti 80 al pa več skozi in se mo skor zakanta v kljuko na avtu.
Sej ni čudn da je tam tok nesreč, ko pa vsak kmet, ki je kupu izpit misli da zna rally vozit po krožišču.