Borko je napisal/-a:Kolko jaz vidimi po teh rezultatih so bralci te revije prave avtoje kot so mercedes, bmw, audi, vw le od dalec vidli..![]()
Jaz j***a vozim, ti pa tud. Sprijazni se. Vsak cigan svojga konja hvali.
martk je napisal/-a:Borko je napisal/-a:Kolko jaz vidimi po teh rezultatih so bralci te revije prave avtoje kot so mercedes, bmw, audi, vw le od dalec vidli..![]()
Jaz j***a vozim, ti pa tud. Sprijazni se. Vsak cigan svojga konja hvali.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
metallic je napisal/-a:Symon je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Nissanovci so pa čarovniki...En let so celo slabši od njihovega lastnika, drugo leto pa spet med elito...
HALOOO! Nissan.![]()
Ja nissan ja.Ko sm gledu zanesljivost po modelih, so mel največ okvar. To je blo lansko leto e mi zdi...
ops:
INFINITI je napisal/-a:@ skeptiki: Zelo čudno potem da se uvrstitve od leta do leta od raziskave do raziskave tako malo razlikujejo kaj?
-Ajde tisti ki ste skeptiki glede svoje znamke; tele raziskave stanejo na miljone in zaposlujejo veliko število ekspertov na vseh področjih, še posebej raziskovalnem. Povejte končno kakšno neizpodbitno dejstvo, ki ruše te raziskave, pa kaj več kot tiste fore "Jaaaa..... ammmmm....moj avto se pa še ni pokvaril...ja...." - LOL. Ja a zdej si pa ti in tvoj EDEN avto merilo tržišča al kaj? -Resno no, zanima me kaj boste takšni rekli, ker itak da bo ta tema končala pod klučem kot vse takšne doslej.
Tomcatter je napisal/-a:Te se bom pa jaz z Audijevimi pa Mercedesovimi jajci pelo, vi pa uživajte v Mazdini in Toyotini zanesljivosti oz. preprostosti. :P :P
Symon je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Te se bom pa jaz z Audijevimi pa Mercedesovimi jajci pelo, vi pa uživajte v Mazdini in Toyotini zanesljivosti oz. preprostosti. :P :P
Prav.![]()
Kaj iščeš prepir???Nihče (vsaj jaz ne) te ni žalil. Kaj se spet (mislim, da sem to že napisal) ravno vi (vozniki Nemcev) nekaj bunite.
Ne Renaultovci, Ne Peugeotvoci, in nihče drug se ne pritožuje. Edino vi imate pač oh in sploh avtomobile, ki se ne kvarijo in se jim zato dogaja krivica. Ostali imamo pa "preproste" avtomobile.
S tem si tudi pokazal svojo domnevno večvrednost, da so nemci boljši.
Raje si požvižgajte v brk pa pojdite brat drugo temo, kjer so Nemci pohvaljeni. Če ne znate sprejeti kritike. Ne pa iskati prepira.
![]()
PS: A si sploh prebral moj post zgoraj?Skratka tale debata je padla spet pod vsako mejo in zato je tudi moj post takšen.
![]()
Sicer sem pa že napisal NAJ NEKDO IZBRSKA KAKŠNE KRITERIJE SO UPORABLJALI!
Potem se bomo naprej pogovarjali.![]()
@metallic. Sem se hecal. Vem, da so se kvarili kar sem tudi napisal.Ampak najverjetneje so odkrili vzroke (kot sem napisal, zanje je bil najbrž šok menjava lastnikov in posledično cenejši dobavitelji, šparanje itd.) Človek dobi občutek, da ste na forumu sami lenuhi, ki preberete kakšne malenkosti, utemeljenih spisov se vam pa ne da brati.
Fu****si!
HajdukS je napisal/-a:Vozniki nemcev? Bodi malo bolj natancen, jst ne vidim voznikov fordov, oplov, porschejev... ki se zmrdujejo nad takimi testi... (zmrdujejo se tisti ki vejo da je to res in jih boli, sploh ob pomisli kok so dal denarja za avto)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov