just_in je napisal/-a:sam lejte! zdj kot avtomobilisti pizdite na peščce... pjte kerkrat kam peš, pa mate lahko baterijo na glav in v roki, pa vas eni nebojo videl! edin kar pomaga, je rdeča luč čimbolj podobna policajski (takrat pa vsak bremza)! in kot pešči boste pizdl avtomobiliste!
sam še namig. srečaš enga ponoč, v črnem k se ga nevid, in gre peš! pa mu povejte, da se ga ne vid (ljudje smo taki, da mislimo ej jest tebe v avtu vidim, seprav tud ti mene), ne pa zadnji trenutek bremza na ful al pa obvijanje ipd... pa to ne tko pizd*?!JFNAUOPCNNAU FUAOPJCAUPGF APAF APJCAHF AFJAONVaterna, amapk kulturno kot ljudje!
ice je napisal/-a:Maestro: si že kdaj srečal sredi noči nekoga oblečenega v črno hodit v smeri tvoje vožnje? Zadnjič sem nekoga ful pozn opazu, pa nas je blo v avtu več k smo spremljal cesto... valda smo ga upizdl, idiota... pa srečo ma, da se je opravičeval za svoje debilno početje...
ice je napisal/-a:Stop bullshiting.. kot sem dobu eno informacijo, so tega tipa baje clo eni ustavl pa opozoril v stilu "sej te bodo zbil!" pa naj bi jim odvrnil "sej hočem, da me zbijejo"... kok je zj to rekla-kazala, pač nevem...
Symon je napisal/-a:Oprostite, če bo koga zabolela ampak ta si je pa zaslužil to kar je fasal. Žal mi je samo za voznico.
ShowDown je napisal/-a:Danes je tudi na Ptuju umrl en pešeč.
maestro je napisal/-a:ShowDown je napisal/-a:Danes je tudi na Ptuju umrl en pešeč.
Na prehodu:
http://24ur.com/naslovnica/novice/slove ... 070940.php
Mate je napisal/-a:Tisti, ki za to nesrečo krivite voznico, očitno še nikoli niste srečali v črno oblečenega pešca na robu ceste. S kratkimi lučmi se ga opazi na kakšnih 10 do 20 metrov, kar pri hitrosti 90km/h pomeni manj kot sekundo časa za pravilno reakcijo, tako da je to praktično nemogoče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost