Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Sr mar 22, 2006 7:58 pm

moje sozalje druzini mladenica ter njegovim prijateljem. :cry:
Slika

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Re: jo

Napisal/-a CERES Sr mar 22, 2006 8:03 pm

M-silver je napisal/-a:In kaj taki potem pridobijo? Nič!!!!
Ko se pelem iz KR proti LJ naprimer en prehiteva na polno in ogroža vse okrog sebe, ko pa pridem do celovške se pa peljem 1 avto za njim ali pa ga celo prehitim.

Kje je tu potem smisel norenja!! Sj priznam mam jest tud take dneve k mal prtisnem ampak to delam tm k ogrozam samo sebe, npr. gres dirkat tam k ni vasi in his ob cesti, pa se da je taka cesta da na vsake pol ure en avto mem pelje.

Drugače so pa zato dirkalisca in razne prireditve (drag, avto slalom...), tam bi najrajs take vidu da se pokazejo kolk znajo!!!!

Moje sožalje pa druzini ki je izgubila mladega cloveka ki je mel se celo zivljenje pred seboj!!!!

Sam zanimivo da so tisti avtomobili ki prehtevajo niso ne vem kakšne mašine. Sej ne rečem sej se najdejo da te prehitijo kakšni bmw 5,7 ali audi 6,8...sam se mi zdi da ti ljudje pač prehitijo normalno.Ponavadi so tisti ki veliko tvegajo ki majo malo spedenane avtomobile (športen filter,znižanje avtomobila) potem pa že mislijo da so bog in batina :jao:

Vedno se najdejo kamikazi na cestah :evil:
remember: it can always get worse!

m.a.t.e.j.
Nov uporabnik

Napisal/-a m.a.t.e.j. Sr mar 22, 2006 8:44 pm

Zjutraj na radiu lepo opozarjajo da je poledica na cesti in da vozite previdno in predvsem strpno. A pa se kdo tega drzi. Potem pa beremo take novice. Ne vem kaj je ta b**** sel prehitevati kolono?? Najhuje pri tem pa je to da posledice vedno nosi nekdo drugi. Pa ne vem a je v radovljici stalnica to da blendate, prehitevate po desni strani, izsiljujete, razdalja 2m... Tak primer sem jaz dozivel na avtocesti ko mi je eden najprej zacel blendat naj se mu umaknem (njemu na cast). Vozili smo en za drugim hitrost je bila cca 120 km/h. Ampak ocitno temu psihopatu ni bilo vsec in je sel prehitevati po desni strani. In se to je manjkalo da ni povzrocil nesreco. Ampak dost zalosten je bilo pa to da sva tako jaz kot ta clovek bila en za drugim pred semaforjem. In ne boste verjeli koga jaz to vidim. Mulc ne vem ce je imel 23 let v bmwju. Pa konec koncev sploh nima veze ker avto vozi. Ampak temu cloveku ocitno ni mar za druge. In to je to. Odgovornost ljudje. Pa vceraj recimo v zalah. Enemu se je ocitno tako strasansko modilo, da je vse povprek prehiteval. In potem jaz pogledam in kaj vidim. Schumaherja junior. Brada, cupa, kapa ferrari, avto fiat star model. Pa spet KR registracija z grbom radovljica. To ste vsi za begnje. Vsaj koker imam jaz izkusnje. Pa brez zamer

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr mar 22, 2006 8:46 pm

CockroaC je napisal/-a:Ko da je kdo trdil kdaj kaj takega da so varne saj je vsesplosno znano da majo mehki pleh

Si bom vzel pravico popravit ta stavek. Popravljen se glasi:

Ko da je kdo trdil kdaj kaj takega da so varne saj je vsesplosno znano da imajo zastarelo konstrukcijo

(kar je povsem logično glede na čas proizvodnje teh hond)

avtorju prispevka se pa opravičujem

lp, mm

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr mar 22, 2006 9:08 pm

m.a.t.e.j. je napisal/-a: Schumaherja junior. Brada, cupa, kapa ferrari, avto fiat star model. Pa spet KR registracija z grbom radovljica. To ste vsi za begnje.

Pomojm da je ta prav iz Begn, je bil v fiat tipotu? ;)

Aja drugace pa nevem kaj ima tukaj KR tablica zraven, to meni isto pomeni, kot da bi rekel, danes so pa vsi vozniki z rdecimi avtomobili agresivni na cesti :!:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr mar 22, 2006 9:12 pm

ma to je vse zarad tega k ljudje gledajo take filme pa poslušajo tako muziko ala veverca in vozjo pol k neumni.... :roll:

če bi folk bral knjige bolj kot gledal tv in poslušal klasiko bi blo drugač....

vedno več opažam takih norcev na cesti..... dajo feltne gor pa misl da ma super duper avto :roll:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr mar 22, 2006 9:56 pm

Vsem svojcem in prijateljem mladega fanta izrekam sožalje.
Naj počiva v miru.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Sr mar 22, 2006 10:23 pm

m.a.t.e.j. je napisal/-a:Tak primer sem jaz dozivel na avtocesti ko mi je eden najprej zacel blendat naj se mu umaknem (njemu na cast). Vozili smo en za drugim hitrost je bila cca 120 km/h. Ampak ocitno temu psihopatu ni bilo vsec in je sel prehitevati po desni strani. In se to je manjkalo da ni povzrocil nesreco.

Evo, takele stvari grejo pa meni na zivce. Ce je gospodic imel plac te prehitet po voznem pasu, potem ti nisi imel kaj delat na prehitevalnem, ker je bil vozni ocitno prazen. NI VAZNO al si ti vozil v koloni na prehitevalnem, ce je vozni desno od tebe prazen, mas za vozit po voznem, ce vozni nebi bil prazen in bi ti upraviceno vozil po prehitevalnem pasu (kar bi pomenilo da bi prehiteval avto na voznem pasu), te "prepotentnez" nebi mogel prehitet po voznem, ker nebi imel placa. In takih kot si ti, ki veselo v koloni vozijo po AC 120km/h po prehitevalnem zjutraj je OGROMNO! Vozni pas pa vecino casa prazen zraven. Razen par km naprej je na voznem kak pocasnejsi tovornjak.. In seveda se nebi v to par kilometrsko luknjo nihce umaknil, neee. Take bi blo treba vse poslat nazaj v avtosolo na kako dodatno uro avtoceste z instruktorjem.

On topic pa samo tole.. Resnicno skoda, da v takih nesrecah ponavadi nasrkajo nedolzni, ampak tako se dogaja.. Sozalje vsem. Vozniku povzrocitelju pa se bo verjetno vtisnilo v spomin, da pocasne kolone ni prevec pametno prehitevati zato da bos kam prisel prej, ker se, ce nic drugega, enostavno ne splaca, poleg nevarnosti, ki ti ob tem pretijo.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Sr mar 22, 2006 11:38 pm

Kot kaze objestnosti na cestah se ne bo konec... In koliko nedolznih zivljenj bo se moralo ugasniti, da se (bomo ) streznili in zaceli razmisljati, da nismo sami na cestah...

Najhuje je zjutraj odpreti casopis in prebrati: Ugasnilo je se eno mlado zivljenje...
Dejmo se zresnit in pazit sami nase in predvsem na druge!

@Prijateljem pokojnega fanta: Sozalje.
Slika

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če mar 23, 2006 12:08 am

EX-B je napisal/-a:Evo, takele stvari grejo pa meni na zivce. Ce je gospodic imel plac te prehitet po voznem pasu, potem ti nisi imel kaj delat na prehitevalnem, ker je bil vozni ocitno prazen. NI VAZNO al si ti vozil v koloni na prehitevalnem, ce je vozni desno od tebe prazen, mas za vozit po voznem, ce vozni nebi bil prazen in bi ti upraviceno vozil po prehitevalnem pasu (kar bi pomenilo da bi prehiteval avto na voznem pasu), te "prepotentnez" nebi mogel prehitet po voznem, ker nebi imel placa. In takih kot si ti, ki veselo v koloni vozijo po AC 120km/h po prehitevalnem zjutraj je OGROMNO! Vozni pas pa vecino casa prazen zraven. Razen par km naprej je na voznem kak pocasnejsi tovornjak.. In seveda se nebi v to par kilometrsko luknjo nihce umaknil, neee. Take bi blo treba vse poslat nazaj v avtosolo na kako dodatno uro avtoceste z instruktorjem.

Če sm prov razumel je bla ta situacija mal drugačna-sicer je tud v mojem primeru velikrat že blo tko: kolona na levem pasu pelje 120 recimo, tisti na voznem pa recimo 100 na uro; zdej tud če vidiš da je na voznem do tistih še recimo kakih 100 metrov, rajš ostaneš v koloni na levem še tistih nekaj sekund pa jih prehitiš kot pa da se umikaš in potem obtičiš za njimi ker ne prideš več na prehitevalnega nazaj...to da je nekdo uspel po voznem priti mimo ne pomeni nič-predvidevam da je prehitel s tem zgolj enega na prehitevalnem pasu in se nato po moižnosti v škarjice zrinil predenj ter dalje vozil v tej isti koloni, le da je bil eden več za njim... :roll:
Predvidevam da nej bi tko nekak zgledal v primeru ki ga je navedel m.a.t.e.j. ...sicer je pa takih "genijev" vsak dan preveč na cesti...ampak ko se pa peljem v koloni po prehitevalnem, ki hkrati prehiteva kolono po voznem in se mi nekdo nalima na rit ter blenda...takrat pa zavre! :evil:

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če mar 23, 2006 12:31 am

darwin je napisal/-a:Vsem svojcem in prijateljem mladega fanta izrekam sožalje.
Naj počiva v miru.

tudi iz moje strani.
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če mar 23, 2006 1:12 am

R.I.P.

" Ego vzel še eno življenje " - to bi moral bit naslov v časopisju
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Če mar 23, 2006 3:40 am

Sožalje prizadetim tudi z moje strani.

Seveda najbližjim in tudi sodelavcem obeh fantov iz honde .... eden od njiju če ne oba sta bila gasilca ki sta v službenem času razpirala pločevino in reševala ljudi ....

Si lahko zamislite delo in občutke tistih gasilcev ki so odpirali to hondo v kateri je bil ukleščen njihov sodelavec(ca) .... :(

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Če mar 23, 2006 8:19 am

Sploh ne vem zakaj je ta tema, kaj ste vsi fuknjeni, se naslajate in pametujete nad nesrečo drugih, kot takšni mrhovinarji čakate na dogodek v mestu gogi, da lahko poveličujete svoje vozniško znanje in sposobnosti. Predstavljajte si da bi bili vi tukaj. Se mi zdi da po malem kar uživate, ker je bila vpletena Honda. Bolni ste!

m.a.t.e.j.
Nov uporabnik

Napisal/-a m.a.t.e.j. Če mar 23, 2006 8:22 am

Tocno tako kot je napisal speedfighter. Drugace se pa jaz po koncanem prehitevanju vedno postavim nazaj na vozni pas. In pri meni ni tezav da ne bi.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če mar 23, 2006 8:22 am

fantje in dekleta naj tudi tema pociva v miru...
:pray: :pray: :pray:

pa moje sozalje!
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov