M-silver je napisal/-a:In kaj taki potem pridobijo? Nič!!!!
Ko se pelem iz KR proti LJ naprimer en prehiteva na polno in ogroža vse okrog sebe, ko pa pridem do celovške se pa peljem 1 avto za njim ali pa ga celo prehitim.
Kje je tu potem smisel norenja!! Sj priznam mam jest tud take dneve k mal prtisnem ampak to delam tm k ogrozam samo sebe, npr. gres dirkat tam k ni vasi in his ob cesti, pa se da je taka cesta da na vsake pol ure en avto mem pelje.
Drugače so pa zato dirkalisca in razne prireditve (drag, avto slalom...), tam bi najrajs take vidu da se pokazejo kolk znajo!!!!
Moje sožalje pa druzini ki je izgubila mladega cloveka ki je mel se celo zivljenje pred seboj!!!!
CockroaC je napisal/-a:Ko da je kdo trdil kdaj kaj takega da so varne saj je vsesplosno znano da majo mehki pleh
m.a.t.e.j. je napisal/-a: Schumaherja junior. Brada, cupa, kapa ferrari, avto fiat star model. Pa spet KR registracija z grbom radovljica. To ste vsi za begnje.
m.a.t.e.j. je napisal/-a:Tak primer sem jaz dozivel na avtocesti ko mi je eden najprej zacel blendat naj se mu umaknem (njemu na cast). Vozili smo en za drugim hitrost je bila cca 120 km/h. Ampak ocitno temu psihopatu ni bilo vsec in je sel prehitevati po desni strani. In se to je manjkalo da ni povzrocil nesreco.
EX-B je napisal/-a:Evo, takele stvari grejo pa meni na zivce. Ce je gospodic imel plac te prehitet po voznem pasu, potem ti nisi imel kaj delat na prehitevalnem, ker je bil vozni ocitno prazen. NI VAZNO al si ti vozil v koloni na prehitevalnem, ce je vozni desno od tebe prazen, mas za vozit po voznem, ce vozni nebi bil prazen in bi ti upraviceno vozil po prehitevalnem pasu (kar bi pomenilo da bi prehiteval avto na voznem pasu), te "prepotentnez" nebi mogel prehitet po voznem, ker nebi imel placa. In takih kot si ti, ki veselo v koloni vozijo po AC 120km/h po prehitevalnem zjutraj je OGROMNO! Vozni pas pa vecino casa prazen zraven. Razen par km naprej je na voznem kak pocasnejsi tovornjak.. In seveda se nebi v to par kilometrsko luknjo nihce umaknil, neee. Take bi blo treba vse poslat nazaj v avtosolo na kako dodatno uro avtoceste z instruktorjem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov