Debate, ki niso vezane na ostala področja...

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne apr 02, 2006 10:19 pm

a avtomobile ki so se že prijavili je nemogoče videt?

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne apr 02, 2006 10:24 pm

ja pa kaj če je predolgo se pa pač ne prijaviš....

verjetno kakega tipota ker praktično ni bodykita kakega normalnega nebojo predelal...
razn če nebo nek oh in sploh custom made....
k vidm usstyling v podpisu avtorja posta.... sam usen....

pomoje pride v poštev:

bmw
honda
golf
peugeut
citroen
.
.
.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne apr 02, 2006 10:27 pm

hitro prijavit pimp mobile :lol:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne apr 02, 2006 11:12 pm

Še par vprašanj:
Torej porihtate le zunanjost (styling, fedri, feltne, avspuh) in notranjost (akustika, ICE, zici, prevleke, neonke)? Motorja se ne doditake, ravno tako ne delate servisov (če je recimo kak ležaj zanič pa take stvari)?
In koliko časa točno je potrebno ta avto imeti in kakšni so pogoji, za show in podobno? ALi bo to videl tisti, ki ga boste izžrebali ter mu ponudili pogodbo pol pa take it or leave it?
A "čudno-oblikovane-Mazde" imajo tut kaj šans? :lol: Al je pretežko dobiti styling dele zanjo. :roll:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne apr 02, 2006 11:18 pm

mazde že v osnovi odpadejo, ker so za stare ate :lol:

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne apr 02, 2006 11:19 pm

dj_em je napisal/-a:ja pa kaj če je predolgo se pa pač ne prijaviš....

verjetno kakega tipota ker praktično ni bodykita kakega normalnega nebojo predelal...
razn če nebo nek oh in sploh custom made....

pomoje pride v poštev:

bmw
honda
golf
peugeut
citroen
.
.
.

hyundai si pozabo človek :lol:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne apr 02, 2006 11:26 pm

robertos_664 je napisal/-a:mazde že v osnovi odpadejo, ker so za stare ate :lol:

:/:o:/ A bi se rad kregal al tepel? :evil:
A za Rx-7, Rx-8 in Mx-3, Mx-5, Mx-6 si že slišal? :roll: Pa 6 MPS? In 323F V6. Pa 323 GT-R? Človek, kje ti živiš.... :roll:
Da ne bom še jaz začel pljuvat, čez lantre.... :evil:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Ne apr 02, 2006 11:39 pm

Symon je napisal/-a:Človek, kje ti živiš.... :roll:

Pa danes sem te vidu u Komendi, spucu mazdo u piko, pola pa vidm tablco SYMON pa sm reku svoji lej ga tale mi je pa znan ;) , pri vajinem kregu pa lahko pomagam le s tem da je MAZDA ali HYUNDAI lih tolk fotrovski ali pa mulčevski avto kot ostali itd...

BTW - Tale hyundaš (z edino okusno spedenano notranjostjo pri lantri) je dal na koncu smajla kar pomeni bolj lari fari post kot pa kreg Symon HALLLOOO

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po apr 03, 2006 1:29 am

Sicer res oh in sploh bluzijo na kakšen način bodo izbrali avto, samo me zanima če se bodo res potrudil in naredil kakšne custom kite, ker npr. za moj avto dobiš samo od uradnega predelovalca pa kakšen nemški privat kit potem se pa počas neha..
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tuner Po apr 03, 2006 7:30 am

LP

Glede registracije:
Mišljeno je, da se stranka obveže, da bo avto registriran do 1.11.2006(Kdaj ima kdo tehnični pregled pa je čisto vseeno, se bo pač avto registriralo med predelavo... Za tehnični pregled bomo poskrbeli mi, za stroške tehničnega, zavarovanja, itd..pa žal sami), ker se takrat zakluči sezona, do takrat je možno, da bo avto razstavljen še na kakšni prireditvi po dogovoru s stranko...

Verjetno bomo sponzorirali bodykit od Aerotrenza ali G-teca, razne custom predelave odpadejo... Mislim, pa da do sedaj še ni bilo niti ene pripombe čez stvari dobavljene od teh dveh podjetij... Če pa kdo pač noče imeti podjetja Ustyle za sponzorja, nam je zelo žal... :(

Se pa strinjam z vsemi, da je težko biti brez avtomobila toliko časa...
http://www.ustyletuning.com
We like it exxtreme!!!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po apr 03, 2006 8:10 am

torej avti kot so hyundai accent že v osnovi odpadejo, ker nimate nobenga body kita? Pa prosim povej še kolk časa si zavezan da avta ne bom spreminjal? Zanima me še kaj se zgodi v primeru vloma/kraje/razbitja avta.

lp
Slika

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Kraj: Kašarija

Napisal/-a lipnik[b] Po apr 03, 2006 10:49 am

AudiRSboy je napisal/-a:
Asprex je napisal/-a:Me prav zanima kakšno znamko avtomobila bodo izbrali!

pomoje kako hondo....k sponzorji bojo mel najvec stvari za nih (k usaki slo stacuni za tuniranje al pa stajling)....

no ni pa nujno lahk da presenetjo :twisted: ;)

Tole useskup je predvsem zarad reklame pomoje.
Največ šans bodo mel kksni avti k jih je velik na cest pa k jh majo taki ljudje k so bl vrzeni na styling. Da se ta materjal k je na avtu poj reklamira in da še druge zamika da bi podobno predelal.
Kksn clio bi mu pomoje zlo vlik šans ...
Jes z leganzo recimo pa nimam najosnovnejših :roll: ;)

ps.: toj samo moj mnene
Slika
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR Po apr 03, 2006 10:55 am

Ja. Potem vsi malodane eksoti, ki se vozijo pri nas odpadejo. To pa ni tako zelo objektivno kot se hvalijo da je. Če nimaš taprave znamke in modela avta potem avtomatsko zvisiš.

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Po apr 03, 2006 1:42 pm

Samotar je napisal/-a:Ja. Potem vsi malodane eksoti, ki se vozijo pri nas odpadejo. To pa ni tako zelo objektivno kot se hvalijo da je. Če nimaš taprave znamke in modela avta potem avtomatsko zvisiš.

Če nimaš vez in poznanstev, poltem pa se sploh nimaš kaj pogovarjat. :rofl
Misliš, da je današnji svet res tako radodaren. :P

Pač ena promocijska akcija, brezplačno delanje reklam po vseh slovenskih forumih, izbran pa bo bratranec od punce šefa enega od sponzorjev.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR Po apr 03, 2006 3:44 pm

In avto je v bistvu že v obdelavi. 8)

Vsekakor upam da se motiš.
Zadnjič spremenil AgitatoR, dne Po apr 03, 2006 9:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po apr 03, 2006 4:21 pm

subi92 je napisal/-a:Pa danes sem te vidu u Komendi, spucu mazdo u piko, pola pa vidm tablco SYMON pa sm reku svoji lej ga tale mi je pa znan ;) , pri vajinem kregu pa lahko pomagam le s tem da je MAZDA ali HYUNDAI lih tolk fotrovski ali pa mulčevski avto kot ostali itd...

BTW - Tale hyundaš (z edino okusno spedenano notranjostjo pri lantri) je dal na koncu smajla kar pomeni bolj lari fari post kot pa kreg Symon HALLLOOO

8) Hvala, kje sva se pa videla? A si pred amno speljal, slučajno, pri šoli? Drugače sem Moarvčan in sem v Komendi približno 2x letno (letos sem normo že dosegel :lol: ). Drugič poblendaj. Spucana je bila pa zato, ker sem šel na Mazda srečanje.
No ja glede krega vzamem nazaj, ampak čisto možno, da bi dal smajlija da bi še bolj povdaril posmeh. OK, če ga poznaš potem vzamem nazaj. :oops:
Peace brothers! 8)
Ok nazaj k temi: Grem stavit 50 jurjev z organizatorji (:D), da moj avto ne bo izbran, ker se jim ne splača, ker si bodo največ prometa/reklame naredili s kakšnimi Clioti, Golfi, Civici... :roll:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po apr 03, 2006 4:22 pm

Tuner je napisal/-a:

Verjetno bomo sponzorirali bodykit od Aerotrenza ali G-teca, razne custom predelave odpadejo... Mislim, pa da do sedaj še ni bilo niti ene pripombe čez stvari dobavljene od teh dveh podjetij... Če pa kdo pač noče imeti podjetja Ustyle za sponzorja, nam je zelo žal... :(

a nč custom :( ehhh to je pa žalostno...
pa prosm da ne zberete nek avto k se ga da vidt na vsakmu šovu... se prav tist k sem jest gor napisu une znamke.....
če pa nč druzga pa vsaj dejte zbrat neke nove avtomobile ala BMW 3 nov model če se bo kdo prjavu..... :roll:

Ustyle nimam nč proti sam kokr gledam so v ospredju honde :? fajn bi blo k bi kdaj dobavl tut kej za druge avte....

čeprav upam da bo vaš projekt oh in sploh uspel resnično... vendar upam da nebo nek avtomobil ki dobiš dele res na vsakem koraku....

primer za tipota se nč ne dobi novega.... ampak res čisto nič....
za enako strega puntota pa vse :roll: pa še tipo je bil avto leta tko da.... to mal mori...

škoda k se naute potrudl narest en custom kit
sam valda v določenem času ki ga je malo nemorte vse narest... ali pač...

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Napisal/-a Tuner Po apr 03, 2006 5:24 pm

Glede custom predelav in izbire znamke...

Problem je samo v tem, ker preprosto ne moremu nekomu predelati avta in mu dati v roke nek Photoshop TUV certifikat Ms-designa, ker bo na koncu zoper stranko še podana kazenska ovadba...

Za avatarja...Se opravičujem, ampak res so mi všeč Japonske črke in najbrž nisem edini... Pa še zelo se trudimo, da bi delali čimveč evropskih in ostalih znamk, samo enostavno ni časa, da bi vse skupaj spravil na net...
http://www.ustyletuning.com
We like it exxtreme!!!

Uporabniški avatar
Nexus
Nov uporabnik

Napisal/-a Nexus Po apr 03, 2006 6:25 pm

Zelo pohvalno! Končno bomo imeli Slovensko oddajo o stylingu avtomobilov. Upam da ne bo to skopiran pimp my ride, kjer 3/4 oddaje gledamo neke čustvene izlive. Zanimivo bi bilo videti kako se stvar dela (montiranje amortizerjev, temnenje šip, barvanje...). Za vsakega gledalca bi bila zadeva poučna, ker je lažje razumeti stvar videno kot napisano na forumu.

Pa veliko sreče s projektom!
Slika

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Po apr 03, 2006 6:34 pm

Haha, to nebo nobena oddaja! Si si prebral na prvi strani? ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov