dj_em je napisal/-a:ja pa kaj če je predolgo se pa pač ne prijaviš....
verjetno kakega tipota ker praktično ni bodykita kakega normalnega nebojo predelal...
razn če nebo nek oh in sploh custom made....
k vidm usstyling v podpisu avtorja posta.... sam usen....
pomoje pride v poštev:
bmw
honda
golf
peugeut
citroen
.
.
.
robertos_664 je napisal/-a:mazde že v osnovi odpadejo, ker so za stare ate
Symon je napisal/-a:Človek, kje ti živiš....![]()
k vidm usstyling v podpisu avtorja posta.... sam usen....
AudiRSboy je napisal/-a:Asprex je napisal/-a:Me prav zanima kakšno znamko avtomobila bodo izbrali!
pomoje kako hondo....k sponzorji bojo mel najvec stvari za nih (k usaki slo stacuni za tuniranje al pa stajling)....
no ni pa nujno lahk da presenetjo![]()
Samotar je napisal/-a:Ja. Potem vsi malodane eksoti, ki se vozijo pri nas odpadejo. To pa ni tako zelo objektivno kot se hvalijo da je. Če nimaš taprave znamke in modela avta potem avtomatsko zvisiš.
subi92 je napisal/-a:Pa danes sem te vidu u Komendi, spucu mazdo u piko, pola pa vidm tablco SYMON pa sm reku svoji lej ga tale mi je pa znan, pri vajinem kregu pa lahko pomagam le s tem da je MAZDA ali HYUNDAI lih tolk fotrovski ali pa mulčevski avto kot ostali itd...
BTW - Tale hyundaš (z edino okusno spedenano notranjostjo pri lantri) je dal na koncu smajla kar pomeni bolj lari fari post kot pa kreg Symon HALLLOOO
Tuner je napisal/-a:k vidm usstyling v podpisu avtorja posta.... sam usen....
Verjetno bomo sponzorirali bodykit od Aerotrenza ali G-teca, razne custom predelave odpadejo... Mislim, pa da do sedaj še ni bilo niti ene pripombe čez stvari dobavljene od teh dveh podjetij... Če pa kdo pač noče imeti podjetja Ustyle za sponzorja, nam je zelo žal...![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov