Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To sep 21, 2004 9:05 pm

Sem danes malce v živo pogledal dve Octaviji in sicer tisto črno 4x4, ki sem jo najprej videl in je malce višje zgoraj povezava do oglasa in moram reči da je to najbrž nateg, saj v oglasu piše odlično ohranjeno, v resnici pa ni niti dobro ohranjeno. Zakaj? strgan sedež ob strani, zaflekani sedeži zadaj, na najmanj 3 mestih zatrgan strop v dolžini nekaj mm, zamazan naslon za roko na vratih levo spredaj, v predpražniku pri šoferju luknja, to pomeni krepko veliko kilometrov, prav tako se to vidi na volanu. Skratka, pri natančnem ogledu je to avto, ki je bil pošteno upšorabljen in prav nič šparan. Danes je bila informacija da je uvožen iz nemčije, prejšnji teden pa da je iz francije. Khm, khm, saj se norca delajo bedaki.

Povsem druga pesem pa je bil drugi primerek Octavije combi v LJ kjer sem bil prijetno presenečen nad zelo lepo ohranjenim avtomobilom, 34000km, letnik 2002, octavia combi 1,8T vsa oprema, vse na štrom, tempomat, climatronic, 16" feltne, prednji odbijač od octavie rs , peljal na poskušno vožnjo in sem navdušen. Cena je postavljena na skoraj 3,3 mio sit. ali je preveč, Avto je lep, barva mi je všeč, od opreme ne vem, če je sploh še kaj kar nima.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=139887
Aja, pa nalepke, s katerimi je poliman, gredo dol, so take da se lahko odstarnijo in ne puščajo sledov.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To sep 21, 2004 9:17 pm

reber je napisal/-a:Sem danes malce v živo pogledal dve Octaviji in sicer tisto črno 4x4, ki sem jo najprej videl in je malce višje zgoraj povezava do oglasa in moram reči da je to najbrž nateg, saj v oglasu piše odlično ohranjeno, v resnici pa ni niti dobro ohranjeno. Zakaj? strgan sedež ob strani, zaflekani sedeži zadaj, na najmanj 3 mestih zatrgan strop v dolžini nekaj mm, zamazan naslon za roko na vratih levo spredaj, v predpražniku pri šoferju luknja, to pomeni krepko veliko kilometrov, prav tako se to vidi na volanu. Skratka, pri natančnem ogledu je to avto, ki je bil pošteno upšorabljen in prav nič šparan. Danes je bila informacija da je uvožen iz nemčije, prejšnji teden pa da je iz francije. Khm, khm, saj se norca delajo bedaki.

Povsem druga pesem pa je bil drugi primerek Octavije combi v LJ kjer sem bil prijetno presenečen nad zelo lepo ohranjenim avtomobilom, 34000km, letnik 2002, octavia combi 1,8T vsa oprema, vse na štrom, tempomat, climatronic, 16" feltne, prednji odbijač od octavie rs , peljal na poskušno vožnjo in sem navdušen. Cena je postavljena na skoraj 3,3 mio sit. ali je preveč, Avto je lep, barva mi je všeč, od opreme ne vem, če je sploh še kaj kar nima.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=139887
Aja, pa nalepke, s katerimi je poliman, gredo dol, so take da se lahko odstarnijo in ne puščajo sledov.

hm dej napiš mi kaj iščeš in za kok denarja !pa ti najdem dobr ščuvane!

lp venom!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To sep 21, 2004 9:28 pm

tale mi je nekam znana, upraš unga če ga je ena duška vozila
k za eno vem da ma take barve octavio, lih tko polimano, sam ženska nima blage veze o parkiranju, tko da če je to isti auto nej pogledajo če je biu kej klepan
podpis

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Napisal/-a reber Sr sep 22, 2004 5:56 am

lublancan je napisal/-a:tale mi je nekam znana, upraš unga če ga je ena duška vozila
k za eno vem da ma take barve octavio, lih tko polimano, sam ženska nima blage veze o parkiranju, tko da če je to isti auto nej pogledajo če je biu kej klepan

Če misliš tole metalno oranžno, potem je to lastnik tega avta šef servisa na avtoemoni. Avto pa je vozila tudi njegova žena, koliko pa ne vem. Da bi bil avto kaj klepan se ne vidi nikjer, ali pa je izredno lepo popravljen. Kje pa misliš, da bi bil obuškan, če je pač domnevno večkrat štorasto parkiran. Kakšnih vdrtinic ni bilo videti.
Sicer pa, jaz opažam kar nekaj dušic, ki o parkiranju niti pod razno nimajo pojma, pa imajo začuda avto brez bušk. Se pač pazijo, in štrikajo pri parkiranju, zgleda grozno, na koncu pa celo brez posledic.

Kakšen avto iščem? ja Octavio combi, še najraje bencinarja, ampak ne 1,6 ampak kaj bolj otipljivega.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr sep 22, 2004 6:39 am

LooooooL 25maj 2003 :lol:
Se zdaj ti ni uspelo najti avta :roll:

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Napisal/-a reber Sr sep 22, 2004 8:41 am

monster_d je napisal/-a:LooooooL 25maj 2003 :lol:
Se zdaj ti ni uspelo najti avta :roll:

Ja, loooool, če bi prebrau dobr, bi vidu, da sem se takrat zanimal, kako in kaj, kakšno mašino in začel šparat, sedaj pa bo počas treba dnar zapravt ... :evil:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 22, 2004 9:07 am

Ammm...takrat je nekdo omenjal vzdržljivost 2,0 motorja, lep zvok in Audijevih 5 cilindrov...
Octavia je mela pa 4 valjni motor, torej tazga kakršnega so imeli Audiji kasneje!
Druga stvar so pa dve cvetke, ki so mi v oči padle...To da je mrtev pri 160...hja...tok ko vsak drug avto s 130KM, meni se zdi da prov v redu vleče, tastov golf nima teh problemov...kot tudi NIMA takih norih problemov s trakcijo, oprijemom pri pospeševanju torej...Pri 80 pohodiš, pa zakoplje :shock: aaaaa?...mislm ne vem, a ste vozil avto s plastičnimi gumami...Hudiča, kolega ma BMW 535i, ki ma 235KM in še več navora kot takšen TDI, pa če samo pohodiš, včasih, torej na dobrem asfaltu še prva ne koplje, ASC+T izklopljen da nou pomote, kaj šele pr 80...Res je drugačen koncept(RWD) pa vseeno no...Če delaš s sklopko, pa seveda brez težav vrti v prazno...
Tak da res ne vem, a ste mel čist zanič gume gor, al pa mal buče prodajate, to da samo pohodiš in koplje pri 80, je vsaj men izjava za kozlat...
Edino če govorite o makadamu, al pa mogoče mokrem gladkem asfaltu...potem še mogoče...Če drugač, fotr od punce je na cestninski postaji najprej mehko speljal, potem je pa pohodu do konca, pa vseeno ni kopalo, v ravni črti na suhem asfaltu v prvi prestavi torej...pa nima glih slicksov gor :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Napisal/-a reber Ne okt 03, 2004 6:51 am

No končno, odločil sem se za Octavio combi l 2002 1.8T in ker bo sedaj oglas umaknjen je tukaj povezava do print screen tega oglasa ***klik***
Avto je kot nov, brez ene praskice z vso možno opremo tako uporabno kot okrasno. Včeraj vplačal aro.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Ne okt 03, 2004 8:13 am

Sicer nisem niti prebral cele teme...

Samo tud jest sm vceri placu aro za Golfa IV 1.9 TDI 115KM, 6 prestav, letnik 2000 z 95kkm in zelo veliko opreme :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov