SAFRANE je napisal/-a:fiat:
- ga kvaliteta še kr kr fletn j**e (predvsem puntote) npr. mojemu bratrancu skoz neki crkuje-->medtem ko njegovi punci je pa že enkrat kr na cesti ostal (in to ene 2 meseca star) in ni šel ne naprej ne nazaj...
SAFRANE je napisal/-a:to nima nobene veze kolega: mislem da mi pač moj lasten bratranec in njegova punca s katerima se vidm zih 1x/teden ne bosta lagala!!!-->dejstvo je to da puntoti se kvarijo in to kar hudo-pa še deli pol sploh niso tko pocen...
kar se pa izgube tiče pa puntoti res še kar nekak držijo ceno (čeprav ne vidim logike kako to)
lp
johny
roman je napisal/-a:lp moj namen ni bil .da bi e kregal na forumu. drugac sem pa zadovoljen z odgovori.
zoranwagen je napisal/-a:Tak si se piknu "ne more pol zgubit", kaj pa če ga pošteno razbiješ in takega prodaš??
Glej brez, da se kregava vprašanje je pa blo hipotetično. Povedat pa sem hotel sledeče:
Mali avti ala Twingo, Arosa, Lupo so v povprečju po dveh letih vredni 68,86% novega!
Zgornja klasa ala Mercedes S, Audi A8, BMW 7 so v povprečju po dveh letih vredni 58,86% novega!
To se hotel razložit!
Tuningcar je napisal/-a:Ce to drzi je 5let star twingo zastonj in ne 1milion kot imajo cene v salamoncu????
Dej ne ga srat:)
LP,Sandi
Tuningcar je napisal/-a:DDejasnko prave cene so tiste cene pri katerih se avto proda in ce vsi v slo nastavijo za rabljene twingote (primer) 1000 evrov visje cene, bo pac dejanska vrednost twingotov taka (pa se tole, kam pogledas za vrednost svojega avta, jaz v salamonca)....
LP,sandi
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov