Symon je napisal/-a:Nekoč, ko sem imel prejšnji avto sem celo z mokro krpo čistil motor in haubo znotraj in ravno takrat je moral priti moj mehanik, ki drugače skoraj nič ne pride na obisk. Inod tedaj me ima za picajzlastga kar se avta tiče.![]()
ops: Ampak ravno takrat sem prvič pucal pod haubo in v bistvu tudi zadnjič.
dunker je napisal/-a:Saj glede na opis čiščenja pa res nisi picajzlast, sploh neee.![]()
Ampak je to kar pohvalno.
![]()
jery je napisal/-a:Zdej pa se eno podvprasanje?
Koliko casa porabite za pranje avtomobila![]()
jst od 1 do 1.5 ure
Symon je napisal/-a:jery je napisal/-a:Zdej pa se eno podvprasanje?
jst od 1 do 1.5 ure
Se strinjam. Zamudno opravilo. Ampak je zanimivo, meni se ne vleče. Pač pucaš, čistiš, pereš.... In glej ga zlomka ula je okoli.![]()
Če ga operem in temeljito spucam še notri je hitro ura okoli. Ali pa mše malo več.
Dejan-V je napisal/-a:Symon je napisal/-a:jery je napisal/-a:Zdej pa se eno podvprasanje?
jst od 1 do 1.5 ure
Se strinjam. Zamudno opravilo. Ampak je zanimivo, meni se ne vleče. Pač pucaš, čistiš, pereš.... In glej ga zlomka ula je okoli.![]()
Če ga operem in temeljito spucam še notri je hitro ura okoli. Ali pa mše malo več.
Huh fantje.... Ura in pol.... common... Mene je sram![]()
Svojega (razn sluterčka nimam), zato pa čistim očetovo pujsiko :P (boh jo žegnaj), in to DOBRO operem. Najprej zunaj vse tepihe ven, notri vse vodno sesanje po tleh (pač tam kjer je velur), potem oprat tepihe, jim izsesat vodo ven, potem zunaj dobro sčistit (šampon, voda, štrajfiks,...) potem z jelenčovimi ostanki(beri: kožo) zunaj pobrišem, premažem z nekim premazom za lesk ( kako se to sveti pol, kot lip gloss na ustih od mame
), potem notri z čistilom za usnje premažem armaturo (beri: šivano usnje), pa neko malo čistilo, oziroma mleko za les. Potem pa še gume pa platišča zglancat do zadnje pikice, in gume namazat z glicerinom.
Total time: če sm zlo hitr 2,5 uri, če pa tko človeško pa 3,5 ponavadi
Delovni čas: vsako soboto oz. nedeljo popoldan, vabljeni![]()
LP
Dejan-V
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov